Skip to main content

M.M.

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 1,284 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mis ma valesti teen? #110276
    M.M.
    Member

Mis siin siis nii ulmelist on ma ei saa aru. See on ju loomulik, et kaal ei lange kui jõusaali sisse lülitasid, ehk lihased täituvad veega ja rasv kaob ning seega kaal püsib ühtlasena, küll aga muutub välimus(kehakuju). Selline situatsioon on võimalik ainult algajatega, muidu ei ole võimalik ilma keemiliste abivahenditeta põletada rasva ja kasvatada lihast üheaegselt. Kui sa oleks mõõtnud enda ümbermõõte ennem ja pärast siis saad aru fenomenist. Kaalu numbrid samad aga ümbermõõdud väiksemad. See number pole ju oluline, oluline on milline sa välja näed. Ma toon näite kus kaks 100 kilost ja ühepikkusega meest panna peegli ette seisma, üks neist on lihaseline kulturist ja teine näeb välja nagu jõulukuusk.

in reply to: Aegunud ja parim enne läbi #110100
    M.M.
    Member

kuidas selle valguga lõppude lõpuks on siis?

Rosin ütles, et võib kasutada. on sellega teised päri?

ma olen seda nüüd paar päeva kasutanud.

Midagi ei juhtu sinuga, mitu korda ära proovitud. Osade naistega on muide samamoodi, et parim enne ammu möödas aga ikka töötab ja ei aja iiveldama. Ei pea alati ümber vahetama : )

in reply to: Trennil pole tulemusi #110069
    M.M.
    Member

Esiteks on sul kava väga ebaloogiline, vahepeal on ülakeha siis jalad ja siis jälle ülakeha. Teiseks 3 korda nädalas kõiki lihaseid läbi teha on tõenäoliselt sinu puhul palju. Proovi teha kaks korda nädalas või võta siit fitnessi leheküljelt järgmine tase, ehk kava jaotuna kaheks, pole mõtet ise leiutama hakkata midagi.

Toitumise kohapealt unusta saiakesed ja supp. Kus on puuviljad/juurviljad ? Hommikul söö lisaks veel näiteks 2 muna ja paar supilusika täit oliiviõli. Iga toidukord peaks sisaldama umbes 30 grammi valku (liha/kala või piimasaadustest midagi). Kui toidulisandeid ei tarbi siis peale trenni joo koheselt näiteks kasvõi pool liitrit joogijogurtit, mis peaks sul kaasas olema

Need esmased soovitused.

in reply to: Rasvaprotsendi alandamine massiperioodil #109974
    M.M.
    Member

Kas peale mingite tablettide nagu siin teistes teemades välja toodud on , pole muul moel võimalik rasvaprotsenti alandada massiperioodi ajal.

Teen 4-5 korda nädalas jõusaalis trenni + 2-3 korda jooksen või sõidaan rattaga peale trenni umbes 30-40 minti

Ei ole ju võimalik samal ajal kasvatada lihast ja kaotada rasva. See on võimalik ehk täitsa algajatel ja neil kes kasutavad keelatuid abivahendeid. Kui ikka oled ülekaloraazis siis kasvatad lihasmassi ja rasva(kui oled liigselt ülekaloraazis) ning kui vastupidi siis põletad rasva ja kaotad lihasmassi(kui oled liigselt alakaloraazis).

in reply to: päevane norm tavalisele inimesele #109608
    M.M.
    Member

Hr. Oldman, ma ju kirjutasin, et see on individuaalne. Minu jaoks on jällegi 40 kcal massi ajal palju. Ehk kaal tõuseb liiga kiiresti, mis omakorda tähendab liigset rasvumist. Aga sul ju vedanud siis kui saad palju süüa ning raha seevõrra ka rohkem söögi peale kulutada : )

in reply to: päevane norm tavalisele inimesele #109605
    M.M.
    Member

Unustasin mainida, et see ei ole mõeldud tavalisele inimesele vaid lihast juurde soovivale jõusaali harrastajale, kellel päevaseid toidukordi peaks olema 5 – 6. Kontorirottidel on lugu teine.

in reply to: päevane norm tavalisele inimesele #109604
    M.M.
    Member

Tere!

Vabandan kohe väga pikalt ette, et selline teema jälle siin platsis. Kuid lugu on järgmine, et tee kooli tarbeks uurimistööd ja juba homseks vaja kindel info kätte saada. Seega leidsin et see on kõige parem koht kust küsida, igalt poolt otsisin, kuid vastusteks sain vaid nö. kulturistide vajalikke norme jne.

Seega kui keegi saaks võimalikult ruttu vastata ja kirjutada tavalise noore inimese, kes teeb ka veidi sporti päevase toitainete vajaduse, oleksin väga tänulik.

Vajan siis järgmisi asju –

# Energiat – kcal

# Valke – g

# Süsivesikuid – g

# Rasva – g

Suured tänud, kui keegi võtab vaevaks hädast välja aidata!

Eks see ole natuke individuaalne aga mingid üldised keskmised normid võib välja tuua

massi perioodil siis 1 kehakilogrammi kohta alates 40 kcal ehk näiteks 80 kg mehel 3200 kcal

valku 160 – 200 grammi (2 – 2,5 grammi)

rasva alates 80 grammi (alates 1 grammist 1 kehakilogrammi kohta)

süsivesikuid 420 grammi (umbes 5 grammi 1 kehakilogrammi kohta)

Võib mängida rasva ja süsivesiku osakaalu ja ka kogustega, see vajab katsetamist ja oleneb paljudest teistes faktoritest(vanus, ainevahetuskiirus, üldine füüsiline koormus jne.)

in reply to: Rasvad põlema ! #109504
    M.M.
    Member

Milline võiks välja näha intervalltreening rattaga sõites? Näiteks 30 min soojendust, 10 spurti pikkusega 1min (vaheldumisi 1min taastumisega) ja 30 min lõdvestust oleks sobiv? Ning mõne aja pärast kolida Nõmmele trummi tõusudele, siis oleks intervalli pikkus ca 20 sek, aga intensiivsus mõrvarlik..

Rasvapõletus ei ole eesmärgiks, vaja on võhma ja vastupidavust, et maratonidel hästi sõita.

Kuna olen ise pidevalt mõnede Eesti tippratturitega(maastiku) koos jõusaalis ning aitan neid füüsises(jõusaali treening) siis tean kuidas treenivad nad hetkel hooajaks. See järgnev puudutab nende jaoks vaid spurte (30 – 40 minutit). Ülejäänud aja sõidavad nad õues, tunduvalt pikemalt ning peamiselt rutiinset vastupidavust treenides. Asi käib nädalate kaupa intensiivsust tõstes ehk 3 +1(3 minutit rahulikult + 1 minut täiega), 2+1, 1+1, 1+ 2, 1+3 (1 minut rahulikult + 3 minutit täiega) jne. Nädalas neid “spurte” tehakse 2-3 korda

in reply to: Probleem näoga #109498
    M.M.
    Member

Savimaskid

Mudamaskid

P2rmimaskid

Kaeramaskid (sidruni lisandiga)

Munavalge mask sidruni lisandiga

jne jne

Aile unustas lisada veel spermamaski : ) Aga tegelikult ärge toppige endale näkku igast suvalist löga. See võib lõppeda sellega, et isegi lähedased ei tunne teid enam ära ning siis läheb juba teie indentiteedi tuvastamiseks vaja dna testi.

in reply to: Algajal ilus keha…? #109473
    M.M.
    Member

Soov: ilusate lihaseline ülakeha (jõusaal 3-4 korda nädalas E,T,K,N)

Jälle järgmine noormees kes soovib saada multifilmitegelaseks. Meil on neid kõik jõusaalid täis. Kui tahad kunagi mees välja näha siis treeni ka jalgu. Näiteks biitsepsi ja reie propotsiooni võrdlemiseks lihtne mõõtmine

biitseps 40 cm = reis 60 cm

biitseps 45 cm = reis 67,5 cm

biitseps 50 cm = reis 75 cm

Väga hea oleks, kui ka säär oleks võrdne biitsepsi ümbermõõduga aga juba seal 50 cm biitsepsi meestega hakkab geneetika vingerpussi mängima ja säär hakkab kindlalt maha jääma. Üleüldse aga loovad võimsa mulje jalad ning selg, ülejäänud kehaosad on toetavaks faktoriks.

in reply to: Probleem näoga #109468
    M.M.
    Member

Kui sul on pubeka iga siis aita selle vastu praktiliselt miski, kuna tegemist on hormoonide “mölluga”. Ehk murdeeas on nende konsentratsioon väga kõrge, mille protsessi tulemusena tekivadki vistrikud. Kui asi läheb väga hulluks siis peab ikka arsti poole pöörduma ravimi saamiseks. Toiduvalikuga ei muuda sellel perioodil tegelikult väga miskit. Osadel noormeestel avaldub see “möll” rohkem, võib isegi tekkida günekomastia ilminguid (rinnanibudesse tekivad tükid). Medalil on alati kaks külge ning pluss pool on aga see, et see on parim aeg oma lihased kasvama panna. Lihaskasv on sellel ajal meeletu ning siit on ka tingitud osadel jõusaali harrastajatel naharebendid (üldjuhul biitsepsil, rinnal ja kaenlaaugus).

in reply to: VAADAKE PILTE! #108863
    M.M.
    Member

Ma usun, et seda nalja naerate te juba mitmendat päeva seal Robocopi kontoris. Teeme nii, et kui ma reedel sinna tulen, siis hoitakse ennast natukene tagasi, sest ma olen viimasel ajal natuke närviline ja kanade moodi kaagutamist väga ei kannata.

Nälgimine on mõjuma hakkanud. Kas ma tunnen ähvarduse lõhna või oled natsa lõvi pasteeti maitsnud : )

in reply to: toitumiskava #108805
    M.M.
    Member

Esiteks sa ei pea sööma rasvatuid toite. Hommikul tee pudru piimaga ja jogurt ei pea ka rasvata olema. Teiseks toidukordi on sul 3, võiks olla 4-5 kindlasti. Unusta pirukad ja saiad. Supp ei ole ka kõige õigem asi, parem söö päeval praad. Peale trenni söö ka koheselt(soovitavalt mingi toidulisand) ja paar tundi hiljem midagi kergemat(juurviljad + muna/kala/liha/piimasaadustest midagi)

in reply to: väga põkid #108749
    M.M.
    Member

Me Otiga nägime 2004 aastal Colemani oma silmaga kui ta kaal oli 145 kilo. Ma ei kujuta küll ette kuidas see mees oma 98-99 cm reie ümbermõõduga jookseb sprinti. Ühes intervjuus keegi(ei mäleta enam nime) pea samade mõõtmetega elukas kurtis oma saatust, et ei saa lastega mängida, kõigis aasendites ei saa naisega krõpsu teha ja öösel peab magama padi jalgevahel kuna teine reis külili magades vajutab veenid kinni ja jalg sureb seega ära.

in reply to: Joker 30 – õnnitleda võivad kõik ! #108660
    M.M.
    Member

Õnnitlused ja soovin sulle veel värviliste vihmavarjudega uusi sõpru kevadeks

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 1,284 total)