lightning
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lightning
MemberMa lootsin natuke rohkem vastukaja saada jõusaali kava ja nädala kava kohta.
lightning
MemberJa nii ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lightning
MemberTänud Mansel
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Uuest nädalast hakkab uus kava
.Aga kas muidu nii on mõtekas:
Esmaspäev : HIIT
Teisipäev: Muay Thai
Kolmapäev:Jõusaal
Neljapäev: Muay Thai
Reede: VABA
Laupäev:HIIT
Pühapäev: Jõusaal
Ja nagu ma aru sain siis peab natuke hakkama valima mida söön.
Ja kõht on mul tugev, mitte ainult rasvas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Lööke kaitseb Muay Thai trennis VÄGA hästi, isegi täis jõuga löögid ei tekita mingit erilist valu.lightning
MemberRäägi täpsemalt sellest HIITist.Ma olen kuulnud et see on midagi jooksmisega seotud.
lightning
MemberSee päris hea kõht sul. Tegemist on rasvaga, mida on vaja maha saada. Kuna kõhulihased on kõik üks lihas, siis sa ei saa mingit kindlat piirkonda selles treenida et just seda kujundada.Mulle just räägiti et koosneb 2st grupist. Ülemised ja alumised.
lightning
MemberMa olen 15 , niiet mingisugusest toitumiskava ma küll ei saa hakata pidama
.Jalgadele ja seljale teeb trenni Muay Thai trennis.
Aga keegi võiks anda mingeid nippe kuidas seda rasva kõhult kaotada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Nagu mis aeg oleks kõige mõtekam söömiseks (toidu valik ei ole mul väga suur) .lightning
MemberSöögiga on niimoodi et tegelt ma söön hommikust (mingi paar võileiba) ja siis alles õhtul kell 7 kuskil uuesti sööma (siis söön kõhu korralikult täis)
Päeval komme jms asju söön ka aga mitte palju.Mul on 3x nädalas Muay Thai trenn (2-3h ) ja siis 2-3 päeva jõusaal (1-1.5h ,ainult käte ja kõhule teen trenni).
lightning
MemberTänud selle Muay Thai treeningu kohta.Eile sai helistatud ja räägitud.Trenni muidu enam ei toimunud aga treener teeb tutvustava treeningu mulle ja kui rohkem rahvast tuleb siis hakkab trenn jälle käima.
lightning
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki valgustaksid mind
Olen väga huvitatud!
lightning
MemberEi tasu ära.Elaks Tartus, tuleks
lightning
MemberAga ega ma Tallinnas ela et mul nii suur valik oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elan Haapsalus muidu
lightning
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Okei , me võimegi vaidlema jääda.Mulle igatahes tae kwon do meeldib aga muay thaist ka ära ei ütleks.
Ja see mis tasemeni sa jõuad on ka omamoodi tahtmise asi.
lightning
MemberEi ole just kõige lahjem ala ka.
Ja mul endal on ka palju sõpru , kes tegelevad sellega ja usu mind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tae kwon do ei ole lahja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lightning
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=cF9fSv8i6-s…feature=channel
Mis te sellest arvate, suht tore tundub.
lightning
MemberÄkki saaks nüüd vastuse kuidas kõige paremini treenida neid kahte kõige alumist?
Või tuleb teha tavalisi kõhulihase harjutusi?
-
AutorPostitused