lightning
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lightning
MemberNo aga ma treenin neid lihaseid iga kord põhjalikult.Mul läheb kuskil 1.5-2 tundi jõusaalis.
juuni 17, 2009 at 7:27 e.l. in reply to: Kõige intensiivsem kõhulihaste treening ja toitumine selle jaoks! #202695lightning
MemberArvestades sellega, et rannailmad on tavaliselt juulis. Loodad 2 nädalaga piisavalt rasva põletada w? Jõudu!Kes rääkis rannailmadest? Ega mul rasva nii kohutavalt palju ka pole et ma selle sisse ära upuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Natuke kõhukest vaikselt maha selle suvega, siis sügisel natuke rohkem sööma jälle ,et lihas kasvaks.
Ja selle peale peaks ka mõtlema et ma 15, ma arvan et mul see rasv peaks kuluma kiiremini kui täiskasvanutel
juuni 16, 2009 at 10:08 e.l. in reply to: Kõige intensiivsem kõhulihaste treening ja toitumine selle jaoks! #202501lightning
MemberVäga tore harjutus tundub, aga kaldpinna pinki pole mul jõusaalis. Mingeid toredaid harjutusi veel pakkuda?
Ja miks ma ei saaks selleks suveks normaalse 6 packi ?Mul pmts natuke rasva ainult kulutada vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2009 at 11:00 e.l. in reply to: Kõige intensiivsem kõhulihaste treening ja toitumine selle jaoks! #202239lightning
MemberTänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi nüüd mingeid harjutusi või seeriaid ei julgeks pakkuda?juuni 15, 2009 at 9:53 e.l. in reply to: Kõige intensiivsem kõhulihaste treening ja toitumine selle jaoks! #202226lightning
MemberPmts kui tahad suuri ja tugevaid kõhulihaseid pead palju sööma , siis lihas kasvab ja siis kui on parajad kõhulihased käes hakkad rasva põletama?
On mul mingis osas õigus?
lightning
MemberKui hakata mõtlema ,siis mis sina teeksid?Peksaksid selle orbiku lihtsalt kasti?Ta ei saa isegi korralikult püsti olla.Ma saan aru et ta tahab elada jne aga poksiringis ei ole tal mingit võimalust.See on natuke tobe ikka…
lightning
MemberAga jooksmisest ja kalorite põletamisest tahaks natuke rohkem teada saada.
Googlist leidsin sellise asja: “1Kg fat about 7000kcal. “
Niiet pmts kui ma kaalun 68 kilo, siis peaks päevas sööma 2800 kcal .Aga kui ma söön 10 päeva 2100 kcal, siis võtan kilo alla ?Suht kindel et see loogika vastu ei pea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.lightning
Memberlightning
MemberMa mõtlesin neid kükke ,kui sul on kang õlagade peal ja siis teed kükke
lightning
MemberEt siis kükke teha ei saa,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja üleüldse,kui sa nõuandeid-soovitusi ei vaja,milleks siis üldse siin postitad?!
Johnnybravo’stu aga edasi,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma võtan kõiki nõuandeid kuulda, ära sina selle pärast muretse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kükkide peale olen mõelnud aga õlad hakkavad kahtlaselt valutama
lightning
MemberJalad ei ole mul tikud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti jalgu ei treenigi kuna seal ainult üks asi millega saab sääremarju treenida, mitte midagi muud pole jalgade jaoks ,selles jõusaalis kus mina käin.lightning
MemberNiiet praekartulid,kotletid jms asju tuleks vältida?
lightning
MemberAga asi on selles et füüsiline koormus läheb veits suureks, või mis?
No vaata mu nädala plaani, iga päev on mingi trenn.Või on mõtekas käia jooksmas ja jõusaalis samal päeval?
lightning
MemberPetri kyttis on treener . Jalgu eriti ei saa teha ka, kuna mingeid masinaid selle jaoks ei ole.Traadiga saab KUIDAGI aga muidu jalutan terve päev ringi jne.
lightning
MemberJalgu polegi vaja mul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma mõtlen et kas selline nädal keha üle ei koormaks, ise küll ei tunneks et midagi halvasti oleks.
-
AutorPostitused