lightning
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lightning
MemberAvaldasin ainult oma arvamust,tema muusikat olen kuulnud, ei meeldi.
lightning
MemberVihakse mind kui tahate aga minuarust pedo jääb pedoks.
lightning
MemberOlen 15, kaalun 65.5 ,surun 70 .Jõukas olen käinud 3 kuud.
lightning
MemberEi mina sellest aru saa…
lightning
MemberTeemat lugedes oli aru saada et ta on endast väga halval arvamusel ja arvab et ei saa oma kehakaalu muuta.Aga tuleb proovida, nagu mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varem arvasin et mul ei saa kunagi olema 6 packi ega ilusaid käelihaseid aga vot
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tuleb pingutada, muud midagi.lightning
MemberBas rutten räägib kubemesse löömisest…Mulle endale selline asi ei istu
lightning
MemberLeht maas
lightning
MemberVot sellest ma räägin
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=23176
Nagu seal öeldud, naba on ära uppunud ja ma tean seda ise ka.
Mul on väga häbi sellest dieedist mis mul oli.
Väga suured tänud siiamaani.
lightning
MemberSee suvi tahaks et oleks kõht ilus ja korralik, sügisel alles lihast kasvatama.Aga mulle ei meeldi see et mul kõhulihased on täitsa korralikud aga 2 alumiste peal on mingi rasvahunnik.
lightning
MemberVanus on 15 , kaal 68, pikkus 182.
Plaan on kõhõulihased korralikult välja saada, siis sügisel hakata paremini toituma ja kuni kevadeni lihast kasvatada ja siis jälle rannavormi.
lightning
Memberdaemonium, millisel dieedil ma siis peaks olema, praegu soovin enamasti ainult kõhu pealt rasva kaotada.
Ja jookide kohalt (ma väga nendest midagi ei tea) aga ,kui söön vähe ja siis joon jooke kus on kõik vajalikud ained sees,keha saab vajalikud ained treeningu jaoks ja ma kaotan kõhurasva.Või ei pea mu loogika vastu.Ma lihtsalt üritan siin millegil selgusele saada, ma suht uustulnuk sellel alal.
lightning
MemberTra suht pommid olete küll
lightning
MemberKuskilt lugesin :
PULSS : 180 -vanus
ehk siis kui oled 15, siis pulss peaks olema 165
lightning
Memberma treening 1-3 lihasgruppi 1.5-2h, jaota 3-4 päeva peale ära, vaata analoogilisi kavasid tööriistade altHea idee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänud.lightning
MemberEi tahaks eriti Ronnie Coleman’i karvasena ette kujutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Natuke imelik tunduks.AutorPostitused