Skip to main content

lightning

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 93 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine #213365
    lightning
    Member

Nimelt palun täpsemalt, miks ei saa siis? Mis sellise vormi (nagu pildil näidatud) saavutamisel siis nii jube keerulist on, eriti veel aastaga? Kõhulihased dieediga (vaja tugevat motivatsiooni 15 aastaselt) välja ja käsi polnud ju nüüd niivõrd suur. Kui toitumine ja treening paigas, kava korralik, toidulisandid abiks siis ei näe siin mingit probleemi ausalt öeldes. Vähemalt enda geenidega.

Need 2 pilti on pool kuud vanad pildid minust. Sellel videol,mis ma postitasin on vorm mis ma sooviks.

in reply to: Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine #213364
    lightning
    Member

ma alustasin põhimõtteliselt nullist (kaalusin 60 kg või nii)

ja selle nelja kuu jooksul olen saanud ikka tõsiselt vormi (1 kuu diieti) , lisaks sellele pole mul mingisugust õiget toitumis ega trenni kava. Kui saaks need 2 kätte, siis ma arvan et asi on ainult selles kas aega on.

in reply to: Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine #213355
    lightning
    Member

No kokkuvõttes

aasta ja poolega, kuna pool aastat käidud , aasta veel.

in reply to: Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine #213351
    lightning
    Member

Kas saaks vastukaja ka eelmisele postitusele ?

in reply to: Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine #213124
    lightning
    Member

Jaa,minu vorm mida sooviksin saada, näeb selline välja.Sellise vormi saaks järgmiseks suveks kätte, oleks VÄGA rahul.

SELLISE vormi saaks järgmiseks suveks kätte, oleks VÄGA rahul. : http://www.youtube.com/watch?v=EAZj5tk_bE8

Tahtmist ja indu on palju.Nüüd on ainult sügisel vaja suitsetamine maha jätta ja nii kõvasti treenima hakata kui jaksab.Aga jah , mul teipoks 3x nädalas ja see võtab küll mõnusasti läbi.

Mul vundament on olemas , 4 kuud jõusaali ja lihas on kõvasti kasvanud.Ja rasvaprotsent on ka suht väike

thm_thm_php6jGXRn.jpg

thm_thm_phpbDBM3S.jpg

Viimast pilti on natuke photoshopis tervamaks tehtud.

in reply to: Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine #213051
    lightning
    Member

Aga mul on Taipoksi trenn ja 9sas klass käigus, tahaks täpsemat juhendamist.Ja tahaks rõhku panna kõhulihaste ja rinnalt surumisele.

in reply to: Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine #213044
    lightning
    Member

Olgu nii, sai siis otsustatud et sügisest peale hakkan Haapsalu Wiedemani Spordihoone jõusaalis käima ja võtan kellegilt treening kava,aga ei tea kellelt võtta.

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #212811
    lightning
    Member

Ahendab veresooni

Ehk siis aeglustab vereringet, jah?

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #212810
    lightning
    Member

Kõik oleneb kogustest, kas teed 2 pakki päevas/jood liiter viina päevas või pead piiri.

4-10 suitsu päevas, kuidas aega on.

Kui joon , siis kuskil pool liitrit viina õhtu kohta (umbkaudselt)

in reply to: Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine #212807
    lightning
    Member

Ahsoo …. No vaata meie kulturiste – Ott ja mr. Mesi teevad spagaati, M.M. tõstab jalga nagu võimleja … Võta või van Damme
    in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #212804
    lightning
    Member

Aga suitsetamine mingit vereringet ei aeglusta vms mis lihaste kasvu vähendaks.Söögiisuga on muidu kõik korras.

in reply to: Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine #212802
    lightning
    Member

Surumuspingilt käib kang maha? Kükke saab ka hantlitega teha jne jne

Ja käib küll maha, jalgu ei taha treenida kuna mida rohkem liha seda vähem painduvust.

in reply to: Suits, alkohol, tervis ja treening #212800
    lightning
    Member

Tere,

ma ise olen suitsetaja ja samuti tarbin ka alkoholi vahetevahel.

Mind on pannud mõtlema et kas alkoholi tarbimine pärast trenni (3-6 tundi) halba/paksemaks ei tee ?

Ja kui üldse tarbida siis mis kõige kahjulikum jook oleks (olen kuulnud et õlu teeb kõhu suureks)

Suitsetamine 10 minutit enne/pärast trenni , mis halba see mu jõutreeningule teeb?

in reply to: Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine #212797
    lightning
    Member

Ma tegelen taipoksiga ja jalad tahan saada nii painduvaks kui üldse saab, niiet sinna ma liha väga toppima ei hakka, taipoksi trenn niigi treenib.

Ja kava ei saa võtta, kuna ainuke varustus ongi

Hantlid kuni 20kg ,Aerutusmasin ,Treansöör,Surumispink kuni 120 kg,Lõuatõmbamis toru ja kõhulihaste pink (Ab pro)

in reply to: Minu ülakeha kava & Rinnalt surumine #212792
    lightning
    Member

Eks ta ikka mõjutab küll. Kui päeval on toitumine enne trenni suht napp olnud , siis tulemused trennis on ka lahjemad. Sööma pead ikka koguaeg korralikult. Iga 2-3 tunni tagant.

See ei saa kerge olema, kui kodus on kindlad söögiajad, no pmts saaks küll midagi (leiba/saia/piima) vms süüa aga midagi rohkemat, ei.

Ja äkki suudaksid täpsemalt selgitada.

Ja kas toidu kogus võib olla väiksem nendel päevadel mil ma trenni ei tee?

Ja kas peab toituma samamoodi kõhulihaste treeningu jaoks kui ülakeha trenni jaoks?

Alari.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 93 total)