LauraL
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2011 at 5:27 p.l. in reply to: Eesti üliõpilaste lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – võistlejate nimekiri #298037
LauraL
Memberaprill 16, 2011 at 11:50 e.l. in reply to: Eesti üliõpilaste lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – võistlejate nimekiri #297805LauraL
MemberPalju Elari algraskus tõmbes on?Peaks olema 320kg
LauraL
MemberLigi 30min pärast tasub siis hakata Kaidole kaasa elama!
aprill 16, 2011 at 11:17 e.l. in reply to: Eesti üliõpilaste lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – võistlejate nimekiri #297794LauraL
MemberKas sagor ka võistleb ja mis tulemuse Niinepuu kükis kirja sai?Sagor ei võistle ja Niinepuu sai kirja kükis 195kg
aprill 16, 2011 at 11:04 e.l. in reply to: Eesti üliõpilaste lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – võistlejate nimekiri #297791LauraL
MemberSurumise 2. grupi 1. ring lõppes ja hea uudis on see, et kõik võistlejad on surumises algraskuse kirja saanud!
aprill 16, 2011 at 10:15 e.l. in reply to: Eesti üliõpilaste lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – võistlejate nimekiri #297784LauraL
MemberJust algas 1. grupi surumine.
Peale kükki on seis selline:
naised: Carolin, Erge, Teiko ja Anna-Liisa.
Meestest kükkis suurima numbri -105kg Kraav 335kg ja 202,47 wilksi, mis on ka mehe uueks isiklikuks.
Mainin igaks juhuks, et kodanik Kirp sai oma debüüdis jõutõstmises kükis kirja 155kg. 165kg kahjuks ei õnnestunud, 2. katsel otsustas ta teha kükist üles tulles 165 kiloga poolküki asendis staatilist hoidmist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vaadake ikka otseülekannet kah!
aprill 16, 2011 at 6:39 e.l. in reply to: Eesti üliõpilaste lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – võistlejate nimekiri #297763LauraL
MemberNonii, varsti hakkab peale, kõik huvilised kella 11-st arvutiekraanide ette!
Eile sai võistluspaik korda sätitud: ei puudu 2 moodsat telki, ülekandetehnika ja raske raud. Täitsa on olemas ka minutilugeja, nii et armu kellelegi ei anta!
Selgus, et Marko Terasmaa on vahepeal elektroonika huvliseks muutunud ning ise leiutanud ja oma kätega valmis ehitanud ülimoodsa LED-tuledega katsete vastuvõtmise tule, tänu millele ei pea kohtunikud enam paberitega vea tüübist märku andma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2011 at 12:54 p.l. in reply to: Eesti üliõpilaste 2011 a. lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – juhend #294795LauraL
MemberEelmise aasta tulemused:
märts 20, 2011 at 7:54 e.l. in reply to: Eesti üliõpilaste 2011 a. lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – juhend #293675LauraL
MemberKui keegi tahab varustust kasutada, siis olgu pealegi, aga miks nad on teinud nõuded ka neile, kes ei soovi varustust kasutada? Miks ma ei või lihtsalt oma dressides kohale ilmuda ja pika pusaga?Kindlasti on varustusel omad eelised- saad lihaseid ja närvisüsteemi edasi arendada, kui liigesed, sidemed jäävad nõrgaks. Teatud tasemel on tõesti varustus must-have, et saaks keha edasi treenida.
Loomulikult kui ma tõmban ainult võistlusteks erivarustuse selga, siis ma ei saa mingit imet, isegi võin kehvemini toime tulla. Aga point ongi selles, et mõned ei taha võistluseks midagi selga tõmmata, aga tahaksid ehk ikka osa võtta.
Lastakse ka ilma varustuseta võistelda. Pikkades ja lohvakates riietes ei tohi seetõttu, et siis ei ole näha kas küünarnukid on lukustatud peale surumist ja kas tuharad on maas. Kükis ei näe kõrgust korralikult ja jõutõmbes (kükis) põlvede lukustamist.
LauraL
MemberMis mina kui naisjõutõstja selle jutu peale öelda oskan?!?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle meeldiks see idee, kui tehtaks ka eestikaid ilma varustuseta, kuna siis on teada, et katseid hindavad adekvaatsed kohtunikud IPFi reeglite järgi ja ei puudu ka dopingukontroll. Usun, et ala muutuks ka populaarsemaks nende jaoks kes mingil põhjusel ei saa või ei taha spetsiaalset varustust kasutada.
LauraL
MemberLauraL
MemberKatsete ajal näoilmed on ikka liiga julmad
LauraL
MemberKas ma saan õigesti aru, et võistlus peeti jõusaalis?Pildid annavad kohe asjale teise emotsiooni, parem hilja kui mitte kunagi, tänud Laura.
Oli jah jõusaalis võistlus, aga saime hakkama, kuigi vahepeal oli natuke raske aparaatide vahelt omale teed võistluspõrandale leida
LauraL
MemberLauraL
MemberAutorPostitused