Kristjan-Johannes Konsap
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa vahepeal eraldi piima ei joonud, aga sealt pidi ikka mingit head aminohapet saama ja no piim on ikka ainult kasuks, ma arvan.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberEi ole.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa arvan, et sa sellest väiksemaks küll ei jää. Muidu võib süüa kohupiima/kodujuustu, et sealt saada aeglaselt imenduvat valku kaseiini, mis siis peaks kogu öö imenduma ja nii lihaskasvule kasuks tulema. No kui su kalroaaz lubab, siis rasvu just palju pole. Ma olen söönud kodujuustu, kuhu ma lisan ca spl linaseemneõli.
Kristjan-Johannes Konsap
Memberno ilus oleks, kui rasvaprotsent võistlustel on 3.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMees, sa sööd ju täielikku rämpstoitu. dieedi ajal peab muidugi rasvu ka sööma, aga asi pole nii, et mida rohkem rasvu sööd, seda rohkem rasv põleb…võiksid ikka taimseid rasvu ka süüa nende viinerite ja saiakeste asemel. Ja kõigepealt peaksid muidugi valgunormi täis sööma. Mis sa seda rasva koguaeg taga ajad.
Ja söö kaerahelbeputru või midagi, siis saad kiudaineid ja kõht ei lähe koguaeg tühjaks.
Hakka normaalselt sööma.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKäsivars saab koormust paljude harjutustega.Ma ei tea, kas ainult mulle tundub, aga näiteks see dieet ma käsivarrele eraldi harjutust ei teinud ja käsivars sai natuke kuivemaks kui eelmine dieet, kui ma käsivart eraldi treenisin.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberViru tänaval.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberAi krt küll. Kus on selle häbi ots! Kaabakad sellised! Mina lähen nüüd küll otsejoones viru tänavale laamendama ja oma protesti sellise jämeda ülekohtu vastu avaldama!!!
Kristjan-Johannes Konsap
MemberKirp kuidas uus kodu meeldib…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma arvan, et parem on kui pronkssõdur natuke privaatsemas kohas on.
Kristjan-Johannes Konsap
Memberkraanojuht!? Mis amet see on?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on eraldi vend vähi ja selle reklaami jaoks välja mõeldud amet.Saad seda hakata juba sellest sügisest alates Tallinna Transpordikoolis õppima.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberAusalt öeldes ei jõua ma ära oodata millal ilmub veel viimast lihvi saav raamat kulturismi sõpradele. See raamat peab saama kohustuslikuks kirjanduseks KÕIGILE. Ma loodan, et siis jäävad ära paljud mõtetud vaidlused ja diskusioonid nii treeningu- kui ka toitumise osas. Nii, et olge valvel !Tore.
Siis on kõik ühes kohas ja paberil must-valgelt kirjas. Mulle meeldib poole kohaga vanakoolimehena ikka raamatust lugeda, siis jääb paremini meelde ka ja ei pea mõtlema, kas see artikkel nüüd jälle mõne toidulisandifirma reklaam ega tippkulturisti liialdus ole.
Kristjan-Johannes Konsap
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3619
Teiseks probleemiks on omastamine lihasrakkude poolt. Kreatiin monohüdraat toetub insuliinile, mis aitab kreatiini lihasrakku toimetada. Seetõttu soovitatakse kreatiini tarbida lihtsüsivesikutega. Suhkrud vabastavad insuliini, mis avab uksed kreatiinile. Protsess nõuab suurel hulgal insuliini, seetõttu ka palju glükoosi, et toimetada kogu kreatiin lihastesse, umbes 20g suhkruid iga grammi kreatiini kohta. Kui tarvitada 3 – 5 g kreatiini enne ja pärast treeningut, peaksid võtma ka 60 – 100g lihtsüsivesikuid. See teeb kokku 120 – 200g süsivesikuid ehk 480 – 800 kalorit.
Laadimisfaasis (esimesed viis päeva), tuleks tarbida 20g kreatiini päevas. Sellisel juhul tuleks tarbida lisaks 400g süsivesikuid (1600 kalorit) ning seda lihtsuhkrute kujul! Kui üritad vormi saavutada, võivad need süsivesikud sinu progressi kõvasti pidurdada.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberNende piltide ja nendel olevate dimade ja gennadidega on nüüd uus teema, mille üle nalja teha. Ilmselt kuulen seda nüüd koolis iga vahetund.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa poleks elu sees uskunud, et minust eraldi 10 leheküljeline teema tehakse.
http://www.fitness.ee/rater/index.php?user…p2&phid=170
Ei noh, tegelt on asi, mis toimub lihtsalt päris jube ja tobe.
Kristjan-Johannes Konsap
MemberMina sõin maapähkleid ja päevalilleseemneid.
-
AutorPostitused