killu88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
killu88
Member14 aastasel on nii väiksed lihased, et need taastuvad tunduvalt kiiremini, kui ülespumbatud kulturistide omad. Rahulikult võid kasvõi igapäev biitsepsit treenida.Kuule mees sa oled ka ikka naljavend.Igapäev küll pole mõtet eks proovi ise teha mõni kuu iga päev tahaks näha mis saab sust edasi:Darvan et sul tuleb siis taandareng mees.Mõtle natuke.
killu88
MemberSee pole fake,vaid 100% õige pilt.Kes on avatud uudistele,see teab juba ammu,et Arnold on end käest lasknud.Arnoldil peaks häbi olema,laseb end nii käest ära.Absoluutselt pole aru saada,et tegu oli kunagise Mister Olympiaga.
see pole seal õige pilt mees.
killu88
MemberJah tuleb ikka teha samamoodi siis lihas paremini kasvab.Näiteks kui sa trennipäevadel sööd palju valku ja muidu teistel päevadel midagi erilist siis lihas areneb üsna vähe.Soovitan sinul enda kehakaalust välja arvutada palju su keha peab valku tarbima päevas.
killu88
MemberPäris hea lehekülg sain isegi teada
killu88
MemberIssand kui suur hommikusöök. Selle jaoks peab küll hundiisu olema.Ma ise keedan putru 1/5 vahekorras. Ehk 50g helbeid ja 250g vett saan 300g putru.
200g helveste jaoks läheks 1l vett ja ma saaks 1,2kg neljaviljaputru.
Kontrollsin sellist asja:
Sisestasin helveste koguseks 320g ja sain 201,6g süsivesikuid.
Arvatavasti on see sinu söödud pudru mass. Tegelikult on seal u 50-60g helbeid, ja ülejäänud vesi, oleneb su ema retseptist
killu88
MemberEks ma söön vahest teisi ka aga kalori arvutiga kontrollisin amazonis seal oli 200g ??Ma ka ei tea siis.
killu88
MemberSaunas võtab kõvasti alla käi vähemalt neli korda nädalas saunas ja oled oma 1kg kergem.Vähemalt oli suvel mul küll nii.
killu88
MemberTere killu88!Üks asi on õppida poseerimist piltide pealt, aga teine teema on näha selle kohta videosid või veel parem läbida spetsiaalse poseerimise koolituse. Samahästi võiksime ju noori sportlaseid piltide näitamisega ujuma õpetada, teadmata, kas õpilane üldse vette julgeb minna. Kui on võimalik, siis võta videokaamera kaasa ja tule 13-dal Salmesse neid võistluseid vaatama. Hiljem on sul kodus seda videot vaadates piisavalt aega analüüsimiseks, kuidas ühte või teist poosi täpselt sisse võetakse ning saad juba iseseisvalt hakata harjutama. Kui kaamerat ei ole võimalik kaasa võtta ja ise ka sinna ei saa tulla, siis peale võistluseid palud siin huvilistelt abi ja keegi ikka saab sulle selle võistluse kohta mõne koopia saata!
EDU!
Tänan vastamast Vend Vähk ja teised.Eks ma üritan kohale tulla Võrust Tallinna 13-nendaks aga kui ma tõesti tulla ei saa eks ma kondsulteerin ja küsin siis siit ehk saan siis abi.
killu88
MemberTänan vastamast Vend Vähk et leidsite aega vastata oma kaaslastega aga kas ma peaks hakkama muidu nendelt piltidelt poseerimist õppima mis amazonis üleval??
killu88
MemberMitu kora sa nädalas biitsa teed ja kui pikki seerijaid või teed üldse supper seeriat.Sellest oleneb ka ja vahest peab andma lihastele puhkust ka.Näiteks mina praegu annan lihastele kooli vaheajal 5 päeva puhkust ja siis hakkan jälle edasi tegema.Igatahes soovitan puhkust lihastele anda.
killu88
MemberTänan vastamast ks vastanud on:P
Aga sooviksin veel Vend Vähi arvamust:P
killu88
MemberJa päris aastat pole trenni teinud veel ja suvi jäi ka vahele nüüd praegu olen kaks kuud käinud ja lihas hakkab taastuma.Teine kord panen pumbatult pildid ka ülesse.
Olen 172 cm pikk ja biits pole mul suurem asi kõigest 35,5cm aga see ilma pumamata mõõdetud.
killu88
MemberMa ei roniks veel lavale , kasva veel natuke.Aga ma pole aastat trennigi teinud ja kevadeks peaks olema poole parem juba.Hakkan õieti toituma ka.
killu88
MemberTere
Tegin esimesed pildid ära aga need pole täis pumbatud kunagi hiljem üritan teha täis pumbatult ka.Aga sooviks siis teada mis arvad nendest piltidest esialgu Vend Vähk ja teised kasutajad ka.
Olen 17a ja kaalun 65kg ja 17mai saan 18a.
Ja toitumist hakkan alles nüüd jälgima kuna suvi jäi vahele jõusaalist ja praegu taastun.Ja enne suve tegin ainult 6 kuud trenni.
Need pildid siis:
http://www.pilt.ee/photo/618758/14521309/
killu88
Memberno 1st päevast küll kahju ei tule, isegi mitte tervest nädalast, see on mõnikord isegi kasulikum, kui vahel puhkad, kahjulikuks muutub juba siis kui puhkad kuu ja rohkem, mina ntx ei saanud terve suve jõusaalis käija ja endine jõud hakkab taastuma alles nüüd oktoobri lõpupaiku, kui olen enm-vähem trenni teinud ligikaudu uuesti 2 kuud, niiet ei ole mõtet selle 1 päeva pärast põdeda..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige;)
AutorPostitused