kame
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kame
Moderatortehnikast niipalju et tõmbad vastase käe enda poole et sinu jõuõlg oleks suurem ja vastasel oleks raskem sinu kätt taha suruda!
kame
Moderatorkas jood 3 või 8 õlut vahet pole ju – loeb et kalorid ära kulutaks !
seks peale õllet väga hea!
“>kame
Moderatortehakse kükke kergema raskusega et aegaselt alla ja võimalikult kiirelt ülesse!
korvpallis peetakse puusavöödet äärmiselt tähtsaks ja tehakse hantlitega üleshüppeid võimalikult kõrgele – nii ühe kui ka kahe jala pealt!
kame
Moderatoralustasin kusagil 4 aastat tagasi aga alati tahaks paremini ja ega vist keegi kunagi päris rahul ei ole sest muidu ei ole ka arengut ju! no motiveeris lihaseline keha ikka!
“>kame
Moderatorvot vorm on väga suhteline mõiste sest sa ei üelnud mis on eesmärk!
arvan et sul paksuse probleemi pole sest kaal ei ole eriti suur aga äkki räägid mis on su soov?!
kame
Moderatoridamaades räägivad et just maitseained nende tervist hoiavadki!
kame
Moderatorüldiselt mingi 7 korda aga vahel juhtub ka et n. 10 ! oleneb kuidas tunne on – kõht peab ikka täis olema!
“>kame
Moderatorno inimese oma asi ju kui talle ei meeldi – millegi kallal saab ikka viriseda!
“>tglt kas oleks siis hea kuulda et tehke seda ja nii ja naa! pealegi äkki treener arvab et siis võttate asja isiklikumalt ja süvenete rohkem!
kame
Moderatorenamusel asi rahataga kinni!
“>kame
Moderatorja vist tuli süüa sirge seljaga !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorlissalt nii nagu teeb cutler teeb veel tuhat teist meest kes tahavad saada tema mõõtu ja siis panevad ju rahakest selle alla aga jay ise teeb oma kasvuasjad lavataga!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidu ma ei ole mingi otti kummardaja aga arvan et kasutades tema meetodeid (puhtalt ilma keemiata) on võimalik saada ka parimaid tulemusi!see on pelgalt minu arusaam aga arvan et ookeanitagused mehed on siiski natuke keemikud!
kame
Moderatorütleks et praktiliselt terve keha kaasav asi ju ! pealegi alati on nii et küll-küllale liiga ei tee nii et edu trenniga!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kame
Moderatorno vot kui võta näidiseks n jay cutler siis minu arvamus on ikka et ta on pigem reklaami eksemplar! loodan et keegi seda isiklikult ei võta aga ega need poisid seal ameerikas ikka ainult valgust ka kasva!
kame
Moderatorvahel kui lihas on tõesti väga valulik siis ma teen kerge raskusega paar seerjat et saaks vere jälle käima ja see leevandab küll!
kame
Moderatormassilisajates on veel osades kreatiin ja amiinohapped aga kui on võimalik korraga välja käjja suurem summa et osta kõik endale eraldi ja nii kombineerida siis kokuvõttes tuleb palju odavam!
-
AutorPostitused