jrx
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jrx
MemberMina ise pidasin vastu 0,5 + 2 päeva + 0,5 päeva + rets seikluspark (sellest pikemalt) + 2 päeva, siis hakkasin natuke juba kergemalt võtma. See pidev “keha valutab” ja “semiiveldab” tunne oli ühel hetkel üsna häiriv:)
Aga eks sai vahepeale ka kergemaid trenne tehtud ja kui võtta 20 kg kergem treeningpartner ja rahulikult tehnikat harjutada, siis ei väsita nii palju:)
jrx
MemberMa ütlen püha p*s* (püss). Minna suhteliselt lebolt koormuselt kahele trennile päevas on üsna ränk. Eriti kui samal ajal olla veel üks selle laagri korraldajatest.
Positiivne on see, et täiendavaid vigastusi ei ole seni saanud.
Päevaplaan üldiselt ilma liialdamata näeb laagris välja selline:
8.00 äratus
8.30 hommikusöök, tavaliselt midagi kerget, sest väsimus tähendab minu jaoks midagi kerge iiveldusesarnast. Hüpotees on see, et see on siiski seotud kogumahu järsu tõusuga ja sellega, et laktaat ei lähe piisavalt ruttu ära. Pole aega olnud kaevuda.
9.15 trenniminek
9.30 mattide kokku lükkamine trennis, koristamine, saali ette valmistamine, riietumine, registreeringutega tegelemine, küsimustele vastamine jne
10.00 trenn. Küte, küte küte!
11.30 trenni andmine (vahel vastupidises järjekorras eelmisega)
13.00 trennijärgselt orgunniga tegelemine, kuskil siin sisse ka FAST HTR, pesu
14.00 lõunasöök, omlett, aedvilju, kohupiima, natuke leiba, mida tavaliselt ei söö vms
15.00 uni
16.30 äratus
17.15 trenniminek
17.30 mattide kokku lükkamine trennis, koristamine, saali ette valmistamine, riietumine, registreeringutega tegelemine, küsimustele vastamine jne
18.00 trenn. Pigem rahulikum ja tehnilisem, aga lõpuks natuke sparri ikka.
19.30 trennijärgselt orgunniga tegelemine, kuskil siin sisse ka FAST HTR, võibolla väike venitus või foam rolling ka otsa, pesu
20.30 õhtusöök
…ja siis natuke asjatamist ja kuskil 23 ajal magama kui võimalust on.
Rutiin, eh?
Rutiini küll tuli vaheldust ka vahel sisse, praeguseks olen teinud juba kaks kergemat päeva ja enesetunne on jälle vinksvonks. Palju põnevat on teada saadud, mis puudutab lukumaadlust, siis horisondid tunduvad jälle natuke kättesaadavamad ja mõistetavamad, kuigi kauged:)
Mis vaheldust tõi on ka see, et vahepeal realiseerus, et Fitness.ee ja FAST toetavad meie laagrit. Sain hunniku kraami, mida koos laagrilistega proovida-katsetada ja mõnda asja ei olnud isegi proovinud.
Kohe poseerisin oma lemmik-laagrilisandi FAST HTR’iga. Vorm on veel vesine… minu alal pole see küll teab mis katastroof v.a. selles suhtes, et hetkel ei ole võibolla võistluskaalukategooria kõige optimaalsem. Aga no eks vaatame, mis laagri lõpuks numbrid näitavad ja mis siis trenniga edasi saab:)
jrx
MemberOlen Pärnus Eesti suurimas võitlusspordialade laagris.
Tegin avasõnad:
…ja hakkasin õpetama.
Vahetevahel paneb see, mida õpilased teevad ikka nina krimpsutama:)
Pildil seljaga on külaline Soomest, vabavõitleja Toni Tauru, kes ka FAST logo seljal kannab nagu näha.
Lisanditest võtsin kaasa kotitäie FAST HTRi, et asjad lihtsaks teha enda jaoks.
Tahtsin rohkem kirjutada, aga siis jääb oluline taastuslisand nimega UNI võtmata. Homme jälle killukesi laagrielust.
(fotod: Mardo Männimägi)
jrx
Memberhttp://jorks.wordpress.com/2010/02/21/toitumissaladused-vol-6%C2%A4-trennis-enne-ja-parast/
– minu vana hea arvamus sel teemal.
Üldiselt arvan jätkuvalt sama moodi v.a. ei pea enam treeningu ajal SV saamist nii oluliseks kui üldine toitumine korras.
juuni 29, 2012 at 8:33 p.l. in reply to: Video guide: Posing for Bikini, Figure and men’s physique Division in NPC / IFBB – video #319081jrx
MemberHm. Kui isegi maailma peakohtunik ütleb, et “you’re just trying to sell yourself”, siis see sõnavalik koos sellega, milline see ala niikuinii on…
jrx
MemberPalju õnne ja et kogu pere ruttu juba jõusaalis saaks olla:)
jrx
MemberSoovitan ühendust võtta 3D Treeningu treeneritega! (www.3dtreening.ee)
Saate võibolla natuke lisaks maadlustegelemist ja võibolla veel huvitavamaid spordialasid!
jrx
Memberjrx
MemberAlkohol rikub sul paariks päevaks valgusünteesi ja muidu jama, aga midagi sellist, et nüüd said jõunäitajad kreatiini tarbides X võrra kõrgemaks ja siis kaovad need kohe ära midagi sellist küll karta ei ole vaja.
jrx
MemberKui jaanipäev käest kisub, kas näitad ka mõned lihtsamad lukuvõtted?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahad Vend Vähki paika hakata panema kogu selle verbaalse kiusamise eest, mis aastate jooksul kogunenud:)?
Millest tuleneb su kohati väga madal päevane kaloraaz? Vähemalt su ühe postituse põhjal vaadates, kas asi seotud natuke ka ekstreemsustega mida aegajalt pead ette võtma ehk kiire kaalulangus, et võistluskategooriasse sisse saada?
Kui sa vaatad mu viimaste postituste põhjal, siis kiire kaalulangetusega ei ole eriti midagi pistmist. Pigem on see viimasel ajal seotud sellega, et nii lihtsalt juhtub päeval, mil sõidan autoga tööle, olen päev otsa istuval tööl ja siis sõidan autoga koju ja VÕIBOLLA trenni, siis ei ole see kulu tegelikult ka nii suur. Ma ei usu, et sellistel päevadel väga alla 2500 kcal tarbin ja eks mu tarve sinnakanti kuskile jääb ka. Rohkema liigutamistega päevadel kuskil 3000-3500 kcal, aga ega ma väga kaloreid ei loe.
Võistluseelselt loomulikult tõmban mõõdetult ka kaloraaži alla jne.
jrx
MemberHomme, jaanilaupäeval olen koos Team FAST kaasvõitlejatega Viljandi järve ääres Sammuli puhkekülas Jaanipäeva Spartakiaadil (FB event). Kes julgeb astub ligi, kuulab soovitusi, et mida ja kunas lisanditest tarbida kui põhirõhk ei ole võibolla kulturismil vms. Saab rääkida MMA’st ja muudest võitlusaladest ja kindlasti maitsta vahvaid FASTi tooteid.
Eilseks õhtusöögiks sõin TERVE Rakvere verikäki natukese 20% hapukoorega. See. Oli. Hea.
jrx
MemberSoovitan mõne keha lihastasakaaluga tegeleva inimesega kõigepealt konsulteerida – Jass Murutalu või Kristjan Koik nt. Tallinnas. Nende konsultatsioonilt saad teada üldse kuhu suunas edasi töötada, lihtsalt harjutusi tegema hakates võid teha rohkem kahju kui kasu.
jrx
MemberTäitsa pooljuhuslikult oli tänane päev toitumise koha pealt keto mis keto.
Hommikul hakkliha ja aedvilju natuke (lillkapsas, brokkoli).
Lõunal hakkliha ja aedvilju rohkem (lillkapsas, brokkoli).
Treening, ca tunnike keskmist maasmaadlust ja paar korraliku sparringuringi – vaikselt hakkab tunnetus tagasi tulema ja õlg ei teinud ka trenni ajal täna valu.
Õhtusöök omlett (2 muna, hakkliha, spinat, omajagu juustu)
Spordimassaaž, teipimine.
Tahtsin võtta enne trenni glutamiini ja beeta-alaniini, aga unustasin. Polnud väga häda. kuigi mitte nii hea minek kui näiteks üleeile:)
Eilne päev see eest nägi nii magusat kohupiima kui ühe tüki küpsisetorti kui ühe imelise Moka kohviku vormiroa. Ei ole kuidagi ametlikult selle söögikohaga seotud, aga toidud on seal alati erilised.
jrx
MemberAga bottom line on siiski see, et negatiivne kaloraaž toob kaasa keharasva languse. Lihtsalt väljaspool meditsiinilaboreid pole tavainimestel võimalik adekvaatselt jälgida oma kehasiseseid protsesse sellisel tasemel, et näha kuidas meie keha kaloreid töötleb ning neid põletab.
Üldiselt väga nõus sinu postitusega:) Aga siis muutub ka tegelikult jutt sellest, et võin süüa mida tahes ja püsida kaalus vms üsna mõttetuks.
jrx
MemberAlan, käisid ise Pullis väljakaevamisi tegemas?
-
AutorPostitused