joey
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
joey
Membermingil määral kindlasti kaob, kuid sellest ei pea nii suurt numbrit tegema, kuna keedad ju ka mingi 5-10 mintsa. selle ajaga ei kao suurt midagi ja keemistemperatuuri kah pole.
joey
Memberja süsivesiukuid lisatakse pealetrennivalgusheigile niikuinii, aga lihtsalt väiksemates kogustes kui on massilisajal. glükoosi ostad lihtsalt juurde endal. nii on parem, kuna saad ise reguleeridaa palju paned jne
joey
Memberkui nende toidu kordade vahele lisada kakas proteiini sheiki oleks ju palju ilusam
“>ei, ei, ära nüüd kakas proteiinishaket küll võta.
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga üldiselt kreatiini näiteks on soovitatav kasutada kui on juba mitu treeningaastat seljataga ja hea alus olemas. sest, et sul praegu, kui testo tase niigi kõrge ja lihased algul trennile üldse vastuvõtlikumad ning kasutad ka kreatiini, siis pole sul tulevikus midagi teha, kui lihas juba enam nii hästi ei tule ja organism kreatiiniga harjunud. tulevikus hea lihast ?okeerida uuesti kasvama kreatiiniga.
kuid juhul, kui sa tahad asja kiiresti ja ei viitsi tulevikus eriti rabeledaa jõusaalis, siis mina küll sind kinni ei hoia kreatiini kasutamast.
joey
Memberjumala lahedasti tegi. usun, et kindlasti avaldas kohtunikele muljet.
“>joey
Memberno ma arvan, et 4 kuud on liiga vähe, et juba kreatiini kallale minna. see stop tuleb alles mitme aasta pärast. senikaua tee trenni ja katseta erinevaid meetodeid. ühesõnaga ära kibele veel uute ainete proovimisega. keskendu pigem trennile ja tavatoidule.
joey
Membersee punktide lugemine on mu meelest väga hea mõte. et algajad tihti ei jaga neid kalori lugemist ja olekski hea ja lihtne lihtsalt punkte lugeda. iga toiduaine annab teatud punkte jne. ma soovitaks küll seda neile, kes ei viitsi jännata kalorite lugemisega.
joey
Membersenikaua kui on müügis ja legaalne, siis ei tohiks kahjulik olla.
joey
Membermul on ka probleem– nimelt mul polegi kõhulihast näha veel
“>siis aga padavai jõusaalo kõhtu raiuma.
joey
Memberproovi ka ?okeerida oma kõhulihast tuues sisse uusi harjutusi, muuta raskusi, tõsta seeriaid, seeriatevahelisi pause vähendades jne. edu
joey
Memberteglt siin külakeses rohkem trennimehi polegi, suht eraldatud koht on. mõni muti liigub ringi. aga need sangad on tegelt kaldpinna ja horisontaalpinna jaoks
“>joey
Membersee kaalub 45, kuid sinna otsa ja vahele tulevad veel hantli kettad. hea tahtmise juures saaks sinna kokku 130 kilo panna.
joey
Membertoon oma näited kuidas kodustes tingimustes treenida. pea tööle ja leiutad igasuguseid asju.
joey
Memberjõusaal on väga tõhus viis ainevahetus kiireks saada. see kiirendab ikka omajagu. seega võib öelda, et jõusaal aitab kaalust allavõtjaid kõvasti
joey
Membertrenniga nii või teisita kõht läheb natu ümaramaks. samas jõusaallased söövad palju ja siseoragnid ka tsipa kasvavad (magu). kuid proffid, ronny ja teised, on ju täiega süstla otsas, kogused aastatega on väga suureks läinud (scharzi ajal manustati poole väiksemaid koguseid). kuna kõik tahavad võita, siis süstitaksegi teistest rohkem, et järgmisel aastal teistest suurem olla. seega käibki seal võistlus kes suudab rohkem süstida, kes julgeb…tervise huvides jne. oleneb ka geenidest muidugi, aga kui juba võtta siis ikka maximumi. see on minu arvamus asjast.
joey
Memberbiitsale ja ka triitsale teen mõlemale seeriad 9, kolme harjutuse peale kokku. tavaliselt teen biitsa seljaga ja triitsa rinnaga, kuid hetkel katsetan tehes biitsa ja triitsa koos superseeriatega rinna päeval. olen ka teinud biitsa üldse eraldi päeval jalaga, et eelisarendada seda.
-
AutorPostitused