Skip to main content

jarmo

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 62 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kaerahelbed #54822
    jarmo
    Member

sa võid ju need 40 grammi kaerahelbeid põhimõtteliselt niisama veega alla loputada ju

in reply to: soodushinnad #54420
    jarmo
    Member

ok aitäh, ma tellisin endale proteiin nr1 seal oli ka soodushind aga arve tuli ikka selle teise hinnaga aga kurat teab äkki eksin. üldiselt aitäh

in reply to: Millal? #54333
    jarmo
    Member

ma alustasin kui olin 14 aga siis pold veel aimu mis on õige toitumine jne käisin vahelduva eduga kuni saind 17 siis hakkasin tõsisemalt tegelema ja nüüd 19. vorm on enam vähem et tahan lihtsalt natuke kogukamat keha ja head reljeefi.

in reply to: Söömiskordade arv #54240
    jarmo
    Member

põhitoidukordi on 3 nende vahele jäävad jogurtid ja kohupiimad ja siis 2 sheiki ka enne ja pärast trenni.

in reply to: söök treeningpäeval #53648
    jarmo
    Member

mul ka endal selline probleem, et nüüd kus kool läbi äekan umbes kell 11, sellega jääb nagu üks toidkurd vahele.

in reply to: pausid saalist #53584
    jarmo
    Member

mul tulevad suvel pausid, vahest rannas vahest niisama kuskil, kui rannas saab oldud siis ei saa õigesti süüa ja õhtul enam saali ei viitsi minna

in reply to: ab #53437
    jarmo
    Member

ma ju kirjutasin, et efekt ei ole sama aga põhimõte on sama ju.

in reply to: ab #53429
    jarmo
    Member

see masin peaks põhimõtteliselt töötama, ei tea miks kõik seda maha teevad. selle masinaga teevad lihased samasuguseid pingutusi nagu treenides, muidugi efekt ei ole sama aga põhimõte on sama.

in reply to: Mida arvad sina sellisest dieedi arvutist? #52565
    jarmo
    Member

hmm mul ka üks küsimus, et kas seal need süsivesikud on õigeid ma liasin sinna oma kaalu 73 kilo ja eesmäk releefsus ning süsivesikute hulk tuli 600g kas see pole natuke liiga palju. Muidu on tänuväärt arvuti.

in reply to: Probleem seljalailihasega #52496
    jarmo
    Member

vasak pool on tihti alaarenenum, tuleb lihtsalt harjutuse sooritamisel panna rõhku et ei tõmbaks parema poolega rohkem, ise peba tunnetama.

in reply to: Musklimasendus Club #52490
    jarmo
    Member

kõige nõmedam on see, kui ei jaksa süüa niipalju kui vaja. vahest on selliseid päevi kus pole üldse erilist söögisiu ja see annab kohe järgnevatel treeningutel tunda. lisaks veel et kohupiim hakkab vastu.

in reply to: apilak #52488
    jarmo
    Member

hmm siis ajasin segamini. aga õietolmul on suuresti sama põhimõte. odav on ta ka.

in reply to: apilak #52454
    jarmo
    Member

apilak ehk siis vist teisisõnu õietolm. seda saab osta näiteks minu käest, kuna mu isa on mesinik. aga sa võid vaadata ju mesinduspoodidest või lippa turu peale kus mett müüakse. ma ise tarbin seda iga päev supilusikatäie. see võib panna lagul kõhu valutama nagu mul tegi aga see läks üle.

in reply to: Vaja abi #52349
    jarmo
    Member

Süsivesikuid peaks olema ikka kõvasti rohkem.

in reply to: Otist tänases “Postimehes” #27828
    jarmo
    Member

hugo boss ega sul autotoomisega enam pikka iga pole euroopa lit on teatavasti ja euro tulekuga lähevad hinnad samaks ma arvan

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 62 total)