jarmo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jarmo
Membersa võid ju need 40 grammi kaerahelbeid põhimõtteliselt niisama veega alla loputada ju
jarmo
Memberok aitäh, ma tellisin endale proteiin nr1 seal oli ka soodushind aga arve tuli ikka selle teise hinnaga aga kurat teab äkki eksin. üldiselt aitäh
jarmo
Memberma alustasin kui olin 14 aga siis pold veel aimu mis on õige toitumine jne käisin vahelduva eduga kuni saind 17 siis hakkasin tõsisemalt tegelema ja nüüd 19. vorm on enam vähem et tahan lihtsalt natuke kogukamat keha ja head reljeefi.
jarmo
Memberpõhitoidukordi on 3 nende vahele jäävad jogurtid ja kohupiimad ja siis 2 sheiki ka enne ja pärast trenni.
jarmo
Membermul ka endal selline probleem, et nüüd kus kool läbi äekan umbes kell 11, sellega jääb nagu üks toidkurd vahele.
jarmo
Membermul tulevad suvel pausid, vahest rannas vahest niisama kuskil, kui rannas saab oldud siis ei saa õigesti süüa ja õhtul enam saali ei viitsi minna
jarmo
Memberma ju kirjutasin, et efekt ei ole sama aga põhimõte on sama ju.
jarmo
Membersee masin peaks põhimõtteliselt töötama, ei tea miks kõik seda maha teevad. selle masinaga teevad lihased samasuguseid pingutusi nagu treenides, muidugi efekt ei ole sama aga põhimõte on sama.
jarmo
Memberhmm mul ka üks küsimus, et kas seal need süsivesikud on õigeid ma liasin sinna oma kaalu 73 kilo ja eesmäk releefsus ning süsivesikute hulk tuli 600g kas see pole natuke liiga palju. Muidu on tänuväärt arvuti.
jarmo
Membervasak pool on tihti alaarenenum, tuleb lihtsalt harjutuse sooritamisel panna rõhku et ei tõmbaks parema poolega rohkem, ise peba tunnetama.
jarmo
Memberkõige nõmedam on see, kui ei jaksa süüa niipalju kui vaja. vahest on selliseid päevi kus pole üldse erilist söögisiu ja see annab kohe järgnevatel treeningutel tunda. lisaks veel et kohupiim hakkab vastu.
jarmo
Memberhmm siis ajasin segamini. aga õietolmul on suuresti sama põhimõte. odav on ta ka.
jarmo
Memberapilak ehk siis vist teisisõnu õietolm. seda saab osta näiteks minu käest, kuna mu isa on mesinik. aga sa võid vaadata ju mesinduspoodidest või lippa turu peale kus mett müüakse. ma ise tarbin seda iga päev supilusikatäie. see võib panna lagul kõhu valutama nagu mul tegi aga see läks üle.
jarmo
MemberSüsivesikuid peaks olema ikka kõvasti rohkem.
jarmo
Memberhugo boss ega sul autotoomisega enam pikka iga pole euroopa lit on teatavasti ja euro tulekuga lähevad hinnad samaks ma arvan
-
AutorPostitused