Invention
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Invention
MemberLause ” Nende lihasmass suurenes 10 kg võrra vaid 30 päevaga!” peaks juba su küsimusele vastama
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Invention
MemberOn 1.12.2016 at 0:12 AM, karmo101 said:ps-kas külma veega pesemine aitab rasvu põletada, lugesin et pidavat seedimist kiirendama ja pruunid rasvad pidavat aktiveeruma vms, või on see mingi suur müüt?
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Misasja
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Ainuke asi, mismoodi see võib su energiat kulutada on see, et keha hakkab suurel määral sooja tootma, et vältida alajahtumist. Küll aga on see kindlasti päris ohtlik (ja mõttetu). Külm vesi ise sul nüüd küll mingit rasva ei põleta.
Invention
Memberhttp://forums.fitness.ee/forum/76-kaalust-juurde/
http://forums.fitness.ee/forum/77-kaalust-maha/
Kõikidele küsimustele on siin vastused. Isegi otsima eriti ei pea.
Invention
MemberJõusaal 1.15h ja kalorikulu 1000kcal? Elusees mitte. Ta näitas sul varasemalt siis juba mingit jama… Isegi praegune 600kcal on küsitav.
Invention
MemberKui tegu on algajaga, siis mind huvitaks täitsa, millise tehnikaga sa neid harjutusi teed? Vaadates raskusi on päris suur võimalus, et sa käid saalis ego treenimas, mitte lihaseid.
Invention
MemberEriti hästi mõjub, kui samal ajal MMS’i juua

Invention
MemberKäisin ostsin täna poest vorsti. Oskab äkki keegi öelda midagi mis oleks kasulik teada.
Invention
MemberKõike tarbin ja nii tihti kui tahan. Asi on ainult kogustes, muud midagi.
Ma ei teadnudki, et sa bikini fitnessiga tegeled
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Nüüd alles nägin, et sulgudes on teised alad ka, mitte ainult bikini
Invention
MemberÄra väga looda, et sa üldse trenni seal teha saad. Eriti veel SBK ajal. Muidugi kõik sõltub pataljonist
Invention
MemberSa endast pilti ei taha panna siia? Hetkel tekstist jääb mulje, et pigem on probleem liigses enesekriitilisuses.
Tee edasi jõusaali ja anna aega. Muutusteks läheb aega… Kahtlen, et sul on mingit rasvaprotsenti vaja vähendada.
Invention
MemberAnna aega veel…. Mingit oppi pole küll vaja.
Invention
MemberSiin muidugi tulevad mängu muud tegurid. Kui sa saad oma päevased makrod ja kalorid kätte näiteks valgušeigist, halvaast ja suhkrust, siis sul jääb kõht ilmselgelt tühjaks. Sellepärast süüaksegi pigem kana, juurikaid jms.
Invention
Memberet ma tahtsin(tahan) alla saada väga kiiresti, nt kuu ajaga 15 kg
Segane peast või? Ainus viis, kuidas sa kuuga nii palju alla saad on ehk rasvaimu või kui mõne jäseme otsast ära lõikad.
See on nii pikk aeg ju. 7 kuud pidada dieeti, loobuda igasugusest maiustusest ja teha iga päev trenni( no ülepäeviti).
Ongi pikk aeg. See on aeglane protsess. Ja kui saaksid oma soovitud kaalu, hakkaksid jälle sööma nagu loom?
Ma saan aru, et dieediga võib väga kiiresti alla saada, aga veel kiiremini tuleb see kõik tagasi.
Tee omale selgeks, mis asi on üldse dieet. Hetkel mulle tundub, et sinu jaoks on see mitte-söömine.
Ühesõnaga: väga vähe toitu- kaal langeb. Piisavalt toitu- kaal ei lange. Minu arvamus oli selline.
Arvamusega pole siin midagi pistmist ja toidu kogusega ka mitte. Söö vähem kaloreid sisse kui päevas kulutad ja kaal kukub. Aga mitte päevas kilo….
Milline peab olema nt nädala menüü, et kaal langeks? Olen vahel söönud kord päevas ja kaal ikka seisab.
Kui süüa tervislikult ja vahest lubada endale kooki, pizzat, shokolaadi, kas kaal langeb? Või tõesti selleks et kaal langeks ei tohi midagi süüa peale juurikate ja “kartuli”.
Pole vahet, mida sööd.
Olen lugenud sellest foorumist natuke siit ja sealt.
Ikka oled või? Loe veel ja põhjalikumalt, sest kõik see teema on siin ära leierdatud juba. Praegu põhinevad sinu “teadmised” naised-saunas-rääkisid tõdedel..
Invention
MemberTa ei taha ju lihast kasvatada vaid tagumikku punni saada. See punn-tagumiku mood on loodetavasti mööduv nähtus, paksu tagumikuga naised on alati koledad olnud.

Ühesõnaga vasak on ilusam kui parem?
AutorPostitused