htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2012 at 2:57 p.l. in reply to: Olümpiamängude ennustusvõistlus. 1000 Fit võitja selgunud! #320797
htilga
MemberMärt Israel – 6. koht
Gerd Kanter – 2. koht
Aleksander Tammert – 7. koht
Marek Niit – 14. koht
Heiki Nabi – 4. koht
Nikolai Novosjolov – 3. koht
htilga
MemberMis koolitusele minek on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberProbleem endine. Mida ma nende kinnastega peale hakkan? Tarkade klubi usub siiralt, et poksikindaga sobib jõusaalis käia. äkki mõni tark sooviks nende kinnastega rauda sikutama minna? Ma teeksin veel ilusa pildiseeria ka sellest trennist ja paneksin siin huvilistele üles.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljuga müüd muidu?
MemberJõusaali ei lähe ma nendega kohe kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks kohe kindlasti ei lähe?
htilga
MemberSaad jrx’iga sparrida ja peale seda maha müüa?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberKui palju peaksin iga päev toidust saama valke? Oleneb eesmärgist aga jõualaga tegelejale soovitatakse ((~2g/kg) *kehakaal) / kui toitud päevas ~5 korda, siis ürita nt. iga toidukorraga ~30g valku saada.
Ilmselt peaks sööma valgu toidulisandit, kui palju, millist ja millal? Ei ole määrav tegur, võib ka toidust vajaliku valgukoguse kätte saada.
Võiks ka tarbida kreatiini, palju, millist, millal? Kui puuduvad suuremad eesmärgid, siis pelgalt lihastoonuse hoidmiseks pole see oluline.
Mida peaks tarbima enne ja peale trenni? Oleneb eesmärgist, ülejäänud toitumisest päeva lõikes.
Veel mingeid soovitusi toitumise kohapealt? Vaatame su menüü üle.
juuli 26, 2012 at 7:07 p.l. in reply to: Toitun tervislikult, teen trenni aga kaal ei lähe alla! #320634htilga
MemberNaljamehed, aastal 1869 oli keskmine eluiga 45 aastat (ja muide, aastal 1796 koguni 25 eluaastat)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Revitalisatsioon, lk14.
htilga
MemberProovi vahelduseks mingit rühmatreeningut, et kalorikulu juurde saada ning et igav ei hakkaks. Näiteks bodypump?
MemberHääle saab anda ainult ühele nendest kolmest finalistist:
andy: 1 hääl
t0lulyli: 1 hääl
Aleks144: 1 hääl
Hääl andy’le
htilga
MemberAnnan ka hääle Sargele.
htilga
MemberKuna muidu esimene loosimine (tõenäoliselt) on? 1. oktoober?
MemberEga Athletic Fitnessi täielikku protokolli kuskil üleval pole?
MemberLas teised panevad minu treeningvideosid üles minu eest (Kirp teeb Imret jne)
Kindlasti ei mõeldud seda halvaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja pealegi, kui kedagi jäljendatakse, siis järelikult ollakse inimestele eeskujuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberPalju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 24, 2012 at 5:53 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #320406htilga
MemberKirjutati mingi projekt kohalike aktivistide poolt ja see sai ka rahastuse sel aastal – kuid ma ei tea kunas see toimub. Eks kui asi selgemaks saab, siis annan teada.
Suurepärane!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Viimati sai sellest ideaalne suve pikendus ning kui kuupäevad sobivad, siis üritame ka sel aastal Annikaga kohale tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused