htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberMa küll paneks. Ja väga hästi saad mõlemat maksimaalselt koormata, kui tahad See jaotus tegelikult suht pseudo probleem. Ei maksaks üle mõelda. Peasi, et piisavalt taastuda saab.
Mu meelest seal see konks ongi, ei saa ju piisavalt taastuda niimodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberMa ei teeks neid kaht lihasgruppi ühel päeval.
htilga
MemberMa ei paneks rinda ja triitsa ühele päevale. Paljud head harjutused on mõlemale lihasgrupile üpris sarnased, mistõttu on keeruline maksimaalselt mõlemat lihasgruppi koormata.
htilga
MemberTõde ei ole kunagi absoluutne, küllap see peitub alati kuskil seal vahepeal
MemberJa 0g valku. Ehk siis pärast trenni natuke süsivesikuid ja aminohappeid, aga valku pole vaja. Väidetavalt.
Nii- valgud ja aminohapped. Huvitav milline on nendevaheline seos?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberVanasti käidi trennis trenni tegemas, mitte telefoni häkkimas.
Ma arvan, et Mr Olympia kandidaatidest ei käi jõusaalis mobla seest treeningkava ja harjutusi otsimas.
Ajad muutuvad, see ei tee kuidagi treeningkvaliteeti halvemaks
MemberPro Series täidab ikka tervikuna kõige paremini oma eesmärki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne trenni: (soovitan segada MetalPumpiga)

Peale trenni(või juba trenni lõpu poole osaliselt):

Ja vahepeal toidukorra asendamiseks:

htilga
Memberhttp://www.fitness.ee/treeningkavad
MemberToetame teda!
MemberPalju õnne talle sünnipäeva puhul!
MemberAga mille arvelt me seda kcal hulka muudame, kui elustiil muutub, kehakaal jääb ju samaks?
Jah, tegelikult täitsa loogiline. Ma olin kuidagi nii kinni selles 1g ja 2g kehakaalu kohta.
Selles suhtes, et kui meil on vaja tarbida teatud hulk kcal, siis selle moodustab ju teatud makrotoitainete osakaal (nagu ma pakkusin välja 25%,25%,50%). Seega vastavalt kcal muutumisele, toimub proportsionaalne muutus ka viimase osas ja järelikult ei saa olla eelmainitud “1g ja 2g kehakaalu kohta” püsiv. Ja kui sünteesi-/omastamisvõime ajaühiku lõikes pole samuti püsiv, siis jah – pole enam miskit, mis varem väidetut toetaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niisiis siinkohal saaks isegi näidata minu mõne eelneva posti omavahelist vastuolu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberKui sa väidad, et tehnika on korras ja teed ka soojendust piisavalt, siis jääb järele variant, et valusaks jääv koht ei pea lihtsalt koormusele vastu?
htilga
MemberKeskmine inimene on ainult anatoomia õpikus.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kirjutasingi ju, et jutt käib rasvadest ja valkudest (rasvavaba) kehakaalu kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja vastavalt inimese elustiilile reguleerime eeskätt ju kcal hulka.
Valkude tarbida võime ju rohkem aga seda rohkem jääb kehal ka seda omastamata. Või meie sünteesivõime ajaühiku lõikes suureneb vastavalt elustiilile?
htilga
MemberMilos Sarcev ütleb valgu vajaduse kohta nii:
inimene kes istub niisama – 200g valku päevas
inimene kes teeb trenni – 300g valku päevas
sportlastele – 400g valku päevas
Natukene palju saab ju? Keha ei suuda kõike ära omastada
MemberEks ikka süsivesikute päevane valgu, rasvade ja süsivesikute kasutamine on jagatud umbes nii, 60% süsivesikuid, valku-35% rasva 15-20%
Siis tuleb tõsta natukene rasvade osakaalu ja asi korras
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused