helenk88
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
helenk88
MemberKes teenivad palju, oskavad rahaga ka oskuslikult ümber käia. Inimesed, kes on oma miljonid võitnud näiteks lotoga, on paari aastaga (mõni isegi varem) samas kohas tagasi, kus nad enne suure rahasumma saamist olid.
helenk88
MemberEestis on ka nii:Ju neil läks kogu raha auto või riiete peale. Toidu jaoks lihtsalt ei jätkunud enam raha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2009 at 2:30 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA! Naiste EM, Bratislava -Slovakia 29.05-01.06 #198822helenk88
MemberNatalia Nazarenko-Kiivikas – 2
Christina Alev – 5
helenk88
MemberOlen Barcelona poolt.
helenk88
MemberMulle ei meeldi mehed, kes 24/7 dresse kannavad. See on minu arvamus.
Miks kõik seda nii isiklikult võtavad?
Sorry, ma ei teadnud, et oma arvamuse avaldamine on keelatud.
helenk88
MemberKas nad on halvemad inimesed, kui teksapükse või Armani ülikonda kandvad mehed? Mulle ei meeldi kitsarinnalised inimesed.
Te isegi ei tunne mind.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui inimene kannab dresse nii, et pool perset paljas või vastupidi (püksid üles rinna alla vinnatud), siis leian, et see ei ole ilus.
Ka peole ei minda tavaliselt dressides.
Inimene võiks oma välimusest vähekenegi hoolida.
helenk88
Member1160
helenk88
MemberKuigi kõhulihas on üleni üks lihas, saad sa treenida tugevamalt alumist poolt, kõverdades põlvi vastu rinda. Samas alakeha paigal hoides ja ülakeha kõverdades puusade poole saad treenida rohkem kõhulihaste ülemist osa. Treenida on vaja mõlemaid piirkondi, ühte või teist pole tarvis isoleerida.
helenk88
MemberMina soovitan kasutada Toodet nimega GR2 Control. See on rasva põletamisel väga efektiivne. Ma ise olen seda kasutanud üle aasta ja olen sellega väga rahul. Täpsemat infot saab Visit My WebsiteNo selge. Tegu siis GNLD müügimehega.
Müügimees peabki oma müüdava tootega rahul olema.
mai 21, 2009 at 9:41 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA mängu võitja on MurderDoll! EM kulturismis,kl kulturismis ja paarides, Serbias, Novi Sadis #197450helenk88
MemberIvo Pärle – 12 koht
Imre Vähi – 5 koht
Taavi Koovit – 11 koht
Ott Kiivikas – 9 koht
mai 20, 2009 at 11:17 e.l. in reply to: Koolajookide tarbimine võib tekitada lihaste halvatuse? #197265mai 20, 2009 at 10:53 e.l. in reply to: Koolajookide tarbimine võib tekitada lihaste halvatuse? #197263helenk88
MemberMust huumor..Bostoni Ülikooli meditsiinikolledþi teadlased tegid kindlaks, et vähemalt ühe suhkruvaba gaseeritud joogi joomine päevas suurendas 50% riski haigestuda ainevahetushäiretesse, mida iseloomustavad teiste hulgas täiendava rasvakihi tekkimine vöökohta, hea kolesterooli taseme alanemine ja kõrgenenud vererõhk, mis omakorda kahekordistab südamehaigustesse ja suurendab diabeeti haigestumise ohtu.
Varasemad uuringud on samasuguste ohtudega seostanud suhkrut sisaldavad gaseeritud joogid, äsjane 6000 keskealist inimest hõlmanud ja neli aastat kestnud uuring laiendas neid ohtusid aga ka suhkruvabadele karastusjookidele.
mai 20, 2009 at 10:32 e.l. in reply to: Koolajookide tarbimine võib tekitada lihaste halvatuse? #197259helenk88
MemberEga need gaseeritud joogid kasulikud küll ei ole.
Gaseeritud jook paneb kõhu paisuma ja omakorda põhjustab tagasivoolu maost, mida seostatakse söögitoruvähiga.
Sisaldavad kunstlike värv-, lõhna-, ja maitseaineid suurendades allergiariski ja soodustades muid tervisehäireid.
Gaseeritud joogid soodustavad kaltsiumi väljutamist kehast, tingides nii osteoporoosi.
USA teadlaste uue uuringu põhjal võivad gaseeritud joogid, sh ka dieetjoogid, olla seotud suurenenud riskiga haigestuda südamehaigustesse ja diabeeti.
helenk88
MemberLugesin su teksti uuesti läbi. Unise peaga oli nii mõnigi asi märkamata jäänud.
Mis seos on SKT-l ja maksutulul? Ei olegi ju.
SKT on majandusliku aktiivsuse näitaja. Suurem SKT võib olla seotud näiteks suuremate kütmiskulude, suuremate kuritegevuse vastu võitlemise kulude või vähema vaba ajaga.
SKT on enimlevinud majandusliku arengu võrdlev näitaja, sest seda on suhteliselt lihtne mõõta, seda mõõdetakse pea kõigis riikides pidevalt suhteliselt sarnase metoodika alusel ning SKT väärtusel on tugev korrelatsioon enamiku erinevate heaolutaseme näitajatega.
helenk88
MemberUSA-l on välisriikides asuvate ettevõtete arv ikka tunduvalt suurem.
Väga suurt mõju riigi sissetulekutele avaldas ka ju dollari kursi alanemine.
Arvestamata ei saa jätta ka maksusüsteemi iseärasusi.
-
AutorPostitused