greenu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
greenu
Memberrohelist teed pole eriti mõtet kaubanduskeskusest kotikeste sees osta … mine ikka mingisse kohvi-tee poodi sealt saad korralikku rohelist teed ja enda kogemusest võin öelda et tõesti aitab …. ega ilmaasjata paljud rasvapõletavad tablakad rohelist teed ei sisalda:) …
ja veel niipalju et greip eriti pünane pidid samuti aitama kaalu alandamise juures … ise seda et oska kinnitada kuid sõbrants rääkis:) osad rasva põletajad sisaldavad punast greipi ka et ex midagi peab seal head olema …
greenu
Memberseda õlavalu teemat on siis ka korduvalt puudutatud ….laias laastus tähendab see seda et õlg on nõrk ja peaksid väikeste raskustega õlga nö järele aitama … mul on see olnud …. ja paari kuuga sain lahti … just õla treenimisega ….
greenu
Membervahetult pärast trenni võib enamvähem kõike süüa … nagu et vahet pole … muidugi norm kogustes ja hea oleks kui ikka kasulikku sööd …. kuid vahetult enne magama minekut pole kasulik kõht süsivesikuid täis süüa … kui tahad siis söö aeglaselt imenduvat valku enne ööd … et siis kaseiini …
greenu
Memberjup kui valu on siis vähenda raskust või vaheta harjutust … valu on ju keha viis öelda et mees mis teed … nii ei tohi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Membersee 220 – vanus jne … see peab olema kirjaviga …
greenu
Member2000 kilo kalorit on siis kui sa voodis pikali lamad ja mitte midagi ei tee … see siis baasainevahetuseks vajalik kalorite hulk … kui sa vähegi ennast liigutad siis pead korrutama selle 2000 mingi koefitsendiga ….. et siis minul näiteks 5 korda nädalas trenn ja mina korrutan 2000 * 1,5 …. ja mina peaksin sööma 3000 kcal …. et uuri seda natuke …. ja muus osas on su kava suht “eriline” kuid kui ise rahul oled ja sinu puhul asi töötab ex siis sul ilmselt õigus seda teha ka … ise ma sellist asja ei teeks … aga see olen kõigest mina …
greenu
Memberoleneb sinu eesmärkidest … ju … oldman ütles kõik mida vaja …. nagu morpheus ütles … ma võin näidata sulle ust kuid sisse pead sa ise minema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. või kuidagi nii see oli …greenu
Memberarvan küll …. kuid nohh … kui sa 2 korda nädalas käid ja siis 1 kord ülakeha ja teine kord alakeha siis paratamatult pead veetma mingi vähemalt 3 h jõuaks et pool keha ära koormata …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Memberkui hakkad sooma toidukorra asendajaid või mingeid pulbreid ilma trennita siis võtad juurde põhimõtteliselt rasva arvelt kahjuks….. et trenni pead raudselt tegema … muidu lihas ei kasva:) … ja toidukorra asendajate hinnad jäävad umbes 50 eeku plus miinus natuke 1 kord …. amazoni poes olemas ka mõned … pakike segad piima või veega ja kõmmutad sisse … kuid nagu öeldud ilma trennita lihas ei kasva …
mingid pudingud ja küpsised ka olemas nende kohta ei oska midagi öelda … neid shoko batroone võid ka uurida ..
greenu
Memberma olen mingi 3-4 kuu tagant kava vahetanud … keha annab ise ilusti märku kui kava ei sobi enam ….. esimene tundemärk on see et ei viici trenni teha ega sinna minna … siis aega uus kava otsida …
greenu
Member3+ korda söömist on hea kuid 5+ on parem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … et ürita rohkem kordi päevas süüa …. arvan et peaksid algajate kava veel vähemalt kuu või 2 tegema … siis vaheta kava …. ja Otil hakkas mingi noorte kulturistide trenn või midagi taolist …. uuri selle kohta sealt said osa võtta kuni 18 et järsku sobib sulle ..greenu
Memberpiratebay on abiks videote saamiselsain 3 videot … naiste fitness meeste eelkava ja siis veel mingi …. kuid tahaks seda tele ülekannet … seda vist veel pole …. kuid kui tead kus on siis pane palun torrenti link või midagi siia et teised ka saaksid näha:) … you tubes on lühikesed klipid aga tahaks ikka täispikka nii nagu on eelmiste aastate kohta olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>greenu
Membermagusaisu on kõige ohutum asi mida aspartaam tekitab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … http://www.google.com ja sõnaks “Aspartame” ja kui inkat oskad siis loe mida sisse jood …
PT London kui su sõber sulle aspartaami soovitas siis on ta küll vaenlane …
greenu
Memberptüi ptüi ptüi …. siiamaani on oki jahh ….
greenu
Membernoo ta mõõtis enne kasutama hakkamist oma rasva protsendi lasi maoloputuse teha põie tühjendada ja ka soole puhastada ….. siis kaalus ennast…… oli kasutanud 1 kuu ja tegi kogu protseduuri uuesti … kui magu sool ja põis tühi siis mõõtis rasvaprotsendi ja kui see oli sama mis varem siis kaalus ja leidis et hõissa pulmad 2 kilo lihast juures … kui kogu see protseduur tegemata jäi siis on 2 kilo kuus vale … see võis olla täis magu või siis 1 külastamata wc või mingi muu selline muutja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sorry et nokkisin kuid 2 kilo kuus on ikka palju küll …. 6 kilo aastas pidi olema hea tulemus …..
-
AutorPostitused