Eluminal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eluminal
MemberNatuke rohkem kui siinsed webi treenerid…Kes sa oled?
Eluminal
MemberTim sylvia??
Eluminal
MemberArvatavasti kiropraktiku juures, http://www.kiropraktikastuudio.ee/
Eluminal
Membermul on olemas surumispink ja hantlid. saab üsna palju harjutusi nendega tegelt ära teha.tavaliselt 2-3 harjutust , 3×8-10 seeriat ühele lihasele.
Sel juhul piisab 1 kord nädalas, kõige parem oleks kui teed ära surumise, lendamise küljele ja lendamise taha.
Eluminal
MemberTean ainult nii palju et 120-140 oli rasvapõletuseks
Eluminal
Membermis seadmed sul seal kodus on siis millega trenni teed?, mitu harjutust ja seeriat ühele lihasele teed?
Eluminal
Membersul juba enne trenni 20 minti aeroobset ju, see on piisav su südamele
Eluminal
MemberTereMa sooviks teada mis aitab sellel et ma õhtuti enam ei sööks, et tekiks täiskõhutunne:) Mul sõbranna soovitab mulle seda uut dietmixi, et kas se tõesti aitab ja on hea?
või mis teie soovitaksite?
Söö aedvilju, need joogid kõhtu küll ei täida(minul vähemalt)
Eluminal
Memberno tõesti, tehnika tehnikaks eks
“> jutt käib harjutustest mis mõne inimese õlale halvasti mõjub(ka hea tehnikaga)Eluminal
MemberMis haigusest jutt käib, mõnest ju ei taastugi.Arvatavasti käib jutt kõige tavalisemast haigusest, palavik jne
Eluminal
MemberMulle siiski tundub et sul on mingi foobia peal, need ei ole tegelikult suured, endal on siin praegu nt joint+ kapslid mis on 2,5 cm ikad ja 1 laiad. veel olid pump kapslid mis olid ka suured.
Pane kapsel suhu lase kõri lõdavaks ja joo palju vett peale. Paari päeva pärast neelad nagu prof
“>Eluminal
MemberTervist ! Alustasin üle pika pika pausi jälle jõusaali treeningutega umbes kuu aega tagasi ja kõik muu on hästi, aga sattusin sellisele lehele.http://www.bodybuilding.com/fun/betteru26.htm
Kas tõesti on tegemist harjutustega mida peaks vältima ? Ise teen sealt esimest kolme harjutust regulaarselt, et kas on siis päriselt liigestele nii kahjulikud need ?
Tänud !
Oleneb inimesest, paljudele ei sobi need, aga pole probleemi vaheta need ära kangi tõmbed lõua alla vaheta õlakehituste vastu, ploki tõmbed kuklale asemel tee ploki tõmbed rinnale ja kuklalt surumine vaheta rinnalt surumise vastu
“>Eluminal
MemberMulle tundub et sul on hirm mis ei lase alla neelata neid, ma pole küll näinud neid kapsleid aga kui suured nad on ? mõõda üle ja anna teada
“>Eluminal
Membermina seda ei usu et ei lähe läbi kurgu
“> võta ennast kokku ja neela alla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
MemberOn nad tõesti nii suured? vb sa pole harjund lihtsalt, proovi veel küll alla lähevad
“>AutorPostitused