Capricorn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuni 30, 2009 at 5:41 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #204921
Capricorn
Member…ja siis räägime 90 kg!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ja siis juba kulturismivõistlustele…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
Memberhttp://publik.delfi.ee/news/kuum/article.php?id=24282047
MemberMiks sa seda aeroobset nii hirmus palju tahad teha?
Capricorn
MemberPeab magama nagu karu.
MemberÜkski normaalne kreem pole ilma UV-kaitseta.
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kas suppe ikka tohib süüa?
Mõnikord miks mitte. Oled ju nõus, et mida vähem vett seedimise ajal makku satub, seda kangem maohape on ja seda täielikumalt toit ära seedib?
MemberMa käin max. 2x nädalas ja jõudu vähemaks küll ei jää, ikka tasapisi tuleb juurde. Oleneb ka kuidas jaotatud on. Ma olen teinud ka nii, et ühel päeval surumine ning sinna juurde lisaharjutused rinnale, tritsepsile ja õlale. Teisel päeval selga ja jalgu, aga niimoodi, et ühel korral jalgu normaalselt ja selga kergelt ja teinekord jälle jalgu kergelt ja selga normaalselt. Seda seetõttu, et selg ja jalad tahavad mul üldiselt üle nädala puhata. Eks variante on veel, vahepeal tegin ühel päeval surumise ja küki ja sinna juurde triitseps/õlg ning teisel päeval ülejäänud.
Capricorn
MemberKuidas sellega on, kas beebiõliga päevitamine on väga ohtlik? Mida peaks kasutama üldse?Capricorn
MemberSöögi ajal nüüd küll ei pea 0,5 l vett ära jooma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seedimisele on parem kui vahetult enne ja peale söömist vett ei joo, umbes tund-poolteist enne või pärast vms.Capricorn
Memberm6tlesin et 25 eek eest saab juba 100g valku .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Odavamate kanamunade puhul peaks 100 g valgu hind tulema veidi alla 25 krooni. 17 muna sisaldab 100 g valku, ühe päevaga küll vist veidi liig süüa.
Capricorn
MemberKasulik oleks külastada saali, kus saad treeneri teenust kasutada, lasta tal sinu jaoks treeningkava teha ning kõik harjutused ka ette näidata (ma Tallinna saalidest palju ei tea, enamustes peaks kindlasti treener olemas olema).
Capricorn
MemberPiima juua 30g valgu saamiseks ,küll pole mõtet sest sealt saad ju 45g süsivesikuid ja 25g rasvu.Ma ei kommenteeriks kas piim on hea valguallikas või mitte, aga kas süsivesikud ja rasvu siis polegi vaja?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 28, 2009 at 7:39 p.l. in reply to: Venemaa noorte 14-18 aastaste jõutõstmise tulemused #204518Capricorn
MemberVahet pole kas legaalsed või mitte, kasutatakse ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Capricorn
MemberKas mitte tal polnud surres suured võlad?Viimasel ajal vist kiskus jah sinna kanti, see miljardi USD jutt oli üle 10 a tagasi.
Capricorn
MemberEi olnud tema loomingu fänn (ei ütleks, et ükski tema laul kunagi mu lemmiklaulude hulka oleks kuulunud. Võibolla isegi ühte laulu meeldis mõnda aega kuulata, kuid ei mäleta mis selle pealkiri võis olla), aga siiski mingil määral soe tunne tekib kui meenutada kui 80-ndate lõpus- 90-ndate algul tema laule raadiost/TV-st kuulsin/nägin. Sel ajal tekitas imetlust pigem fakt, kui lugesin (või kuulsin) mingist edetabelist maailma tuntud muusikute rikkusest ja et tema vara väärtuseks loeti umbes 1 000 000 000 (1 miljard) USD. Tundus ikka uskumatuna kuidas muusikaga on võimalik selline hunnik kokku ajada. Siis vist vaatasingi/kuulasingi (kui raadiost/TV-st juhtus tulema, spetsiaalselt ei kuulanud) rohkem selle pilguga, et mis tema loomingus siis nii väga erilist on, et see võimaldab nii palju raha teenida. Nagu ikkagi reaalsus näitab, oli ta muusikamaailmas kõva ja kuulus tegija ning ega ikka ei usu küll, et keegi kunagi veel nii populaarseks/edukaks saab.
-
AutorPostitused