bohemianrhapsody
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bohemianrhapsody
MemberMuna keedu (280 g):
– 411.6 Kcal, 33.6 g valku, 0 g süsivesikuid, 28 g rasva
Tuunikala omas mahlas (140 g):
– 141.4 Kcal, 32.2 g valku, 0 g süsivesikuid, 1.4 g rasva
Jogurt (maitsestamata AB BIO) (30 g):
– 16.2 Kcal, 0.9 g valku, 1.5 g süsivesikuid, 0.3 g rasva
Kaloreid kokku: 569.2 Kcal
Valgud kokku: 66.7 g.
Süsivesikuid: 1.5 g.
Rasva: 29.7 g.
1 kord oleks siis umbes 33gr valku ja 15 gr rasva.
Kes ei julge nii palju munakollaseid süüa, võib need asendada valgetega.
bohemianrhapsody
Memberei puutu päris teemasse aga küsin ikkagi.Kas joogi võib ka enne trenni valmis teha ja kohe pärast trenni juua või ei tohi valmis jook nii kaua seista ?
Võib küll enne valmis teha.
bohemianrhapsody
MemberMinu arust lõuatõmbamine on parim selja lailihase harjutus, mida ma ei asendaks.
bohemianrhapsody
MemberTäitsa komöödia pilt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see näitab Kanal 2 pädevust….
bohemianrhapsody
MemberInimese toit maksab ka palju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nagu ma eelnevalt ytlesin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pean sheikidega ennast tublisti aitama, alati rahakotti vaadates naeratus ei tule näole
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siiamaani pole ära tapnud.
Sa siis sheikide peale ei kuluta raha?
Minu arust tuleb tavatoidu ja sheigi hind umbes sama.
bohemianrhapsody
MemberTegelikult pean natuke yle vaatama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Äkki lisan kahele söögikorrale lahja mingi 20 – 30 grammise proteiinisheiki, lihtsalt toiduk6rvalise joogina?
Ma ise pooldaks rohkem nö. tavalist toitu (ehk siis kodujuust jne). Kui muud võimalust ei ole, võid ikka sheigi teha.
bohemianrhapsody
MemberSelles m6ttes, et 80% kindel kava
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oma 160 – 170g valku ma yritan ikka päevaga kokku saada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga aitäh ytlemast, kindlasti proovin.Kui nii palju kätte saad, siis see peaks enam-vähem piisav olema.
bohemianrhapsody
MemberValgupulbrit ja süsivesikuid võid kogu aeg tarbida, kreatiiniga võid oodata, kuni pikem seisak tuleb. Muidugi ei ole see reegel, võid ka kohe kreatiini hakata kasutama.
bohemianrhapsody
MemberEks see kreatiin mõjub jah ikka.
Kui sul toitumine on korras, siis see kaal peaks algul niikuinii tõusma.
bohemianrhapsody
MemberHommikusöögil ja koduse toidu kõrvale võiksid midagi valgurikast asja süüa.
Paistab enam-vähem, lihtsalt rohkem valku vaja.
bohemianrhapsody
Memberkas keegi oskab öelda kust saada tartus no1te ja whey lemonitzeppelinis v eedeni sportlandis peaks olema….
bohemianrhapsody
Membertargem oleks mõndade üldiste küsimuste jaoks KKKKuna mul on praegu veits aega on, siis ehk üritan siin foorumis olnud “kuumemad” teemad kokku koguda ja ühte kohta panna. Loomulikult võib keegi seda ise teha või aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bohemianrhapsody
MemberÜlemine 140 ei ole kõrge vererõhk, alumine 90 ona natuke palju jah, peaks olema kuskil 70 ringis.Vähemalt kui ma käisin nädal tagasi perearsti juures ja täna kooliarsti juures, öeldi küll et 140 on täiesti normis (140/70 siis). Huvitav et pulss oli väga madal, 39 lööki minutis oli vist.
Normaalne vererõhk on umbes 120/80 ju.
Endal on ka olnud kõrge vererõhk, ülemine mingi 150… aga see oli juba aastaid tagasi, kui treenituse tase oli suht madal.
bohemianrhapsody
MemberMa arvan, et kui liiga ära tükeldada, läheb asi võib-olla natuke segasemaks.
Aga see treeningu foorumi võiks küll eraldi teha, kuna toitumine on juba eraldi foorum. Siis oleks asi natuke konkreetsem.
Aga ülejäänud on minu arust täitsa ok.
bohemianrhapsody
MemberNii, nüüd olen mina ka siin olemas. Üritan siis vaikselt sisse sulada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused