-aron-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-aron-
MemberRonniel on keel ka ebanormaalselt suur

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
-aron-
MemberMees, ära lahmi umbes kui sa ei tea.Ma ple küll kindel,kuid siiski arvan,et sa said aru,et Xero ei lahminud umbes vaid kirjutas M.Ruhli nime tagurpidi,ega mõeld asja tõsiselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
Membertahaks teada kas hera80 ja malto6 sobivad hästi kokku või peaks midagi veel sisse segama ? pmst tahaksin ka seda teada et mis vahedega neid panna et valku ütleme 50g ja siis maltot peab panema sinna veel juurde 100g?tänud kes viitsivad vastata.
Valgu ja süsivesikute suhe peaks olema jh 1:2.Antud näitel siis 50g valku ja 100g süsivesikuid.Süsivesikud võiks omakorda olla 1:1 kiired(dextroos) ja aeglased(maltoos)-antud juhul siis 50g kumbagi.
-aron-
MemberKui on kiire ainevahetus, kas siis muutub üleliigne valk rohkem süsivesikuteks, kui tavalise ainevahetusega?Kui suur on siis see sobiv portsion alguses, et neerud ära harjuksid?
Mitte valk ei muutu süsivesikuteks vaid see kasutatakse ära energiaks.
-aron-
MemberKas lihtsalt janu kustutamiseks, siis ehk vesi.Mina ise tarbin peale trenni fatburnerit rohelise teega, muul ajal puhast mineraalvett, Eviani.
Fatburnerit soovitan sul ikka enne trenni juua.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-aron-
MemberÕnnitlused ka minu poolt!
Membertegelikult teen jõutõmmet kuskil 20 või alla selle,kuid kõhuga on selline asi et teen vahel isegi rohkem kuna lihas ei väsi ära :SSoovitan võtta tööriistade alt kava jaotatuna neljax.Mix ise leiutada,kui seda on sinu eest juba asjatundjad teinud?
MemberSelline asi, et igalpool räägitakse , et tehke näiteks kõhtu 4×10 jne. Aga kuidas see seeriate tegemine käib, et teed ringi ära igast lihastele mingi harjutus ja siis tuled ringiga tagasi ja teed jälle 10x kõhtu ? või teed järjest kõhtu 4×10 väiksed puhkused vahel.See 4×10 oli näide lihtsalt. ette tänades.
Teed ikka ühele harjutusele kõik seeriad ära(antud juhul siis kõhule) ja siis lähed järgmise harjutuse seeriate kallale.
-aron-
MemberMa sooviksin küsida,kas on vahet kui suures koguses vees lahustad ära kreatiini+glükoosi?ise olen hetkel laadimisfaasis ja nii lahustan 10 grammi kreatiini +glükoos 1,5 llitrises pudelis.Ons see õige?Mida rohkem vett seda paremini peax lahustama,kuid mul oleks seda 1,5 l küll ebameeldiv juua,pigem teex 0,5l.
-aron-
MemberKuid,kas ka dieedil olles tuleb arvestada ainutl loomset valku,siis lähex ju kaloraaž kõvasti üle plaanitud kaloraažist.
-aron-
MemberTere,hakkan homsest aktiivselt käima jõusaalis ning mul on selline tobe küsimus, et kas kui ma sõtkun selle jalgratta taolise trenažööri peal kas siis kaob ka rasv kõhu pealt? Ja kas ainult ülestõusmised ja jalgade õhkutõstmine ongi ainsad kõhulihaste treenimise võimalused?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rasv kaob õige toitumise ja treeningu tulemusel tervelt kehalt ühtlaselt,lokaalselt ehk siis antud juhul ainult kõhult rasva põletada ei saa.See jalgratta taoline trenažöör on aeroobse eest,mis on rasvade põletamise eesmärgil tõhus.
Istessetõusud ja jalgadetõsted ei ole ainsad harjutused kõhulihastele-võta siit tööriistade alt”harjutustepank” sealt leiad kõhulihastele klikades hulgaliselt harjutusi kõhulihastele.
-aron-
MemberSiin Tööriistade all ka jõutsükli kava olemas,kui soovi on.
-aron-
MemberPeale trenni tuleks võtta koos proteiiniga dextroosi, sest siis on vaja kiiresti imenduvaid süsivesikuid.Aga kui võtan proteiini jooki muul ajal, siis oleks parem võtta koos maltoga.
Kas olen õigesti aru saanud?
Ja kas proteiini ja süsivesikute vahekord peab olema 1:2(30g:60g) trenni järgkses joogis.
Jh.oled õieti aru saanud,kuid muul ajal soovitan ikka tavatoidust valgud jm. asjad kätte saada,sheigid jäta koheselt peale trenni tarbimisex.
Proteiini ja süsivesikute suhe olex jh 1:2-le süsivesikute kasuks,naq sa märkisid siis 30g proteiini ja 60g süsivesikuid,see oleneb jällegi inimese valguvajadusest.
-aron-
MemberKas on mingit vahet dexstroosil(N: trauben zucker) ja maltol(N: Malto6)?Ja kas kreatiiniga on parem kasutada dexstroosi?
Jah on küll vahe:
Malto on aeglaselt imenduv süsivesik.
Dextroos kiiresti imenduv süsivesik.
Kreatiiniga on jh kasulikum dextroosi kasutada,see kiirendab imendumist.
-aron-
MemberEi, riisi jne valke 2ra loe. Sojavalk l2heb lugemisele….Ütleme,et päevane valguvajadus on 200g.Seal hulgas ei loe taimseid valke(riis,kaer,nisu jne.) ja saan selle 200g kokku loomset valku(liha,munad,piimatooted jne.) arvestades,siis tulex koos taimsetega ju tegelikult ligemale 300g valku.
-
AutorPostitused