Archangel1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel1
MemberJah, see on täiesti tavaline ja loomulik. Mul endal parem käsi bicepsi juurest 1,5cm jämedam ja mitu-mitu sõpra räägivad täpselt sama. Ja mõnel isegi bicepsi kuju erinev paremal ja vasakul käel. Kuigi on tehtud harjutusi ikka mõlemale käele korraga ja võrdsete raskustega. Lihtsalt mida suuremad on lihased, seda paremini erinevused silma paistavad.bicepsi kuju s6ltub geneetikast nagu ma tean
Archangel1
Memberara m6tle selle peale sest see on normaalne.M6nel on rohkem n2ha m6nel v2hem.Kui hakkad mingi ufo treningut tegema siis kaotad ka neid lihaseid mis sul praegu olemas.Tee baasi ja k6ik tuleb
Archangel1
Memberma soovitax red bulli + shokolaadi kuid pole k6ige tervislikem variant
Archangel1
Memberjaadgi ootama…
“>Archangel1
Member
Pole pro aga ytlen mida arvan.aint 1kilo nadalas on norm kaotada.Sellise dietiiga sa kaotad(kui kaotad) rasva + lihaseid(kui sul neid on
“> )Kui need 2 nadalad l6ppevad tuleb k6ik tagasi.Ei imesta kui selle dieeti autor tahab lizalt pappi teenida proteiini muugil 
Archangel1
Membersuured t2nud Rotter et kirjutasite protsentides seda.Ehk tuleb siis testida ja iga offsezonil neid protsente juurde panna nii kaua kui juba ei j6ua ennast kuivax teha,siis saadgi seda piiri teada:P Ja veel selline kusimus et kui kaua see aega kestab kuna sa ennast kuivax teed? umbes 3 kuud?
Archangel1
Memberaga mida te arvate et kui palju kilo v6ib maximum hooajal juurde v6tta,et j6uda ennast kuivax v6istlusex teha?
Archangel1
Memberjuba leitud.teemat v6ib kustutada
Archangel1
MemberLugupeetud Oldman.Jah ma kuulsin seda.Nagu ma tean see tase on kuskil 2-11mg ööpäevas.Agnes1h Neid kasutatakse et testosteroni taset t6sta.Mida rohkem testosteroni veres sul on seda rohkem ja kiiremini j6udu sul tuleb,peale rasket trenni taastumine toimub kiiremini,v2ike s6dur seisab k6vemini :DMa arvan et Eestis neid jah vist ei m88 apteegis,aga kuskil Europaas v6i Amerikkas raudselt m88akse.blind12 ma olen valesti oelnud jah.Korrektsem oleks oelda et,minu arust on need testosteroni plastrid m6tetu inimestele kes on 13-30,35 aastat vana.Nad lihtsalt ei hakka tundma neid.Peale 30 elu aastat organismis testosteroni v2lja t88tamine v2hendab.
Archangel1
Memberbajan

Archangel1
Memberlu4we peresmotri svoe pitanie… ne lovis na lohotron pro 4udo pojas6…
Archangel1
Memberkas neid tartu mv tulemusi saab näha kuskild.Pole kuulnud et neid Eestis labi viiakse.aga kas tahad seal v6istelda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
Memberkas homopedesi m6tledjep
Memberei teagi mis on hullem,Kas v6istelda koos meestega v6i koos geyitega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui keegi pole veel kuulnud,siis ytlen teile et ipf teeb geyite jaox eraldi v6istlused
Member45kg
AutorPostitused