Ants-
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ants-
MemberAnts-
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=768
Paistab parim hinna ja koguse suhe.
Aga kas antud tootel kaasnevad madalama hinnaga ka mingid miinused?
Ants-
MemberSuured tänud !
Ants-
MemberTänud !
Kuidas selle pumpamisega siis on?
Jäävad veel harjutuste küsimused :
RIND:
Keharaskuse tõstmine
REIED:
Tõsted tuharalihasele ja reie kakspealihasele
BIITSEPS:
Ühe käega hantlitõsted-neid variante on ju nii palju, äkki see käsi põlve peal?
TRIITSEPS:
Trossiplokil alla surumine- ei tea kas köitega või ”toruga” ?
ÕLAD:
Hantlitega tõmbed lõua alla- sama mis kangi tõmbed lõua lla ainult ,et hantlitega?
TRAPETS:
Kaldpingil õlatõsted hantlitega
Ants-
MemberIse küsiks kah sama mida timo116, et just täpsemalt miks tast kasu ei ole kui õieti ei toitu?
Ants-
MemberKuna olen otsustus võimetu, siis küsin nii moodi: Milline on effektiivseim, valk , kreatiin või valk ja kreatiin koos (näiteks HT-R) ?
Ants-
MemberAitäh kõigile vastajatele, sain palju targemaks !
Ants-
MemberAga ütleme kui valiks nagu ühe kasuks, kumb siis oleks selline kasulikum valik just? Et asi just selles ,et pole raha nii palju ,et osta mõlemat .
Ants-
MemberKüsiks siis ka veel ,et peale trenni süsivesikud on on head kui ma ei eksi ju ?.
Ants-
MemberKüsiks mis/kus on kasulikud rasvad?
Ants-
MemberMida rahvas asjast arvab?Ei saa aru üldse kuidas sellised inimesed saavad selle ala juhtkonnas või kuidas seda nimetatakse olla kui ei olda sellise asjaga nõus mis teeks ala õiglasemaks. Kuidas sellised üldse sinna said, kes ei tee ala õiglaseks? Lihtsalt imelik.
Ants-
MemberStaazi on niipalju ,et 9. kuu hetkel käimas. Sooviks võin öelda kasvatada jõudu ja lihasmassi.
Ants-
MemberKaloriarvuti on tööriistade allSiit saad arvutada oma toitainete normid http://www.acode.ee/dieet/
Tänud, aga üks küsimus siiski jääb ,et ma käin E-R jõusaalis, teen massi kava, siis minu aktiivsus, mis ma sinna peaks panema?
Ants-
Membersüsivesikud liigselt teevad paksuks.valgurikkaid toite tuleks rohkem süüa piim,muna,kohupiim,maks,kanalihaKüsiks palju süsivesikuid on päevas normaalne ja palju on neid näiteks tavalises praes( kartul, liha) umbes täpselt?
Ants-
MemberOkei, tänud.
-
AutorPostitused