Alfonze
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Alfonze
Memberaga rusikas ongi ju Kaido ise:-)
Alfonze
Memberei sa ei eksi jah, s6bras on jah j6ukar, selline v2ike ja hubane, ma k2isin seal u. 3a.
Alfonze
Memberno see s6ltub kasutajast, mina kasutan hetkel fasti ja olen rahul, ainuke asi on see et ta on maitsetu seega v6ibolla ei l2he alla,
aga ega no1-l ka viga pole.
Alfonze
Membervastupidi rasv on oluliselt kergem kui lihas, seega kui saad natuke lihasmassi juurde siis kaotad juba rohkem rasva jne.
Alfonze
MemberMina n6ustun ka madis_r -ga, ma ise olen elv n2ide sellest et proportsionaalselt pekk asendub lihastega, oktoobris kui j6usaali l2ksin j2lle yle 3a siis ma kaalusin samapalju kui t2na aga p6hilised m66dud (v.a. k6ht ja tagument) olid v2iksemad, praegu on: 25/187/125, biits 49, rind max pingutuse juures koos selja laiaga 134, reis 76, s22r 49. Ise olen tulemustega v2ga rahul ja kuna mul kiiret pole siis j2tkan samamoodi niikaua kuni lihasmassi osakaal muutub nii suureks et polegi eriti vaja alla v6tta:-)
al.
Alfonze
Membersõltub mis trenni teed?
lihasvõhma jaoks on seerias palju kordusi ja pausid kuni 2min, jõu jaoks on vähe kordusi ja pikad pausid (5min näiteks)
Mina teen näiteks rinnalt surudes nii:
15x85kg
2min
10x100kg
4min
7x110kg
6min
5x115kg
max on kuskil 135 kandis vist, pole proovinud ammu, ei taha ennast lõhkuda.
ülejäänud harjutustel aga 8-12kordust ja vahed 2min max.
Alfonze
MemberBill Crawford surus 750 naela, see peaks olema rekord (ehk siis 340,2kg)
Alfonze
Memberja loomulikult puhkepausid nii et peale esimest seeriat 2-4min ja peale teist e. siis ennem rekordit vähemalt 5 min.
Alfonze
Memberkui 50 kg seeriaks läheb (seeriaks on siis vähemalt 3×8) siis ehk saab 85 yles ka, ja sooja tee näiteks nii et 45kgx12, 60kgx6, 85kgx1.
Alfonze
Memberkellel on irc klient installitud saab lihtsalt selle kaudu ligineda:
server irc.uc.ee
/join #amazon
Alfonze
MemberPole seal midagi imelikku ju kui esimese 3 kuuga tuleb rinnalt surumisele 30kg juurde. Mina isiklikult läksin oktoobris üle 3 aasta uuesti trenni ja surusin alguses 85-90kg kuid tänaseks on see number juba 115-120kg (kunagine rekord oli 3×100). Loomulikult edasi hakkab aeglaselt tulema. Ahjaa, kehakaalu on ka omajagu, nimelt 125kg:-)
Alfonze
Membermina käisin seal saalis oma 3a-t aga viimati kyll 2000 aastal. mulle meeldis, hubane ja rahulik.
-
AutorPostitused