Ak_47
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ak_47
MemberKõhu seisundid aitab parandada “vacuum excersise”
Ak_47
MemberSöö topsikutäis kodujuustu peale trenni,koos banaaniga.
Cant get any better than that

Ak_47
MemberSa teed ka rinnal surumist ju,mis suuremal-vähemal määral kaasavad deltalihase esiosa.Lisaks treenides kolm korda nädalas,ei jäta see palju aega lihastele taastumiseks.
Ak_47
MemberMina alustasin küll esimesel jalatrennil (teine päev siis) kükiga, enne seda kerge ripptoe instructional video ja siis läks andmiseks. Muidugi esimene soojendus oli ainult kangiga (20kg),edasi 40 ja viimaks 50.
Ak_47
MemberBesides – inimesel üldiselt ei ole ainult üks kehatüüp,on segu mitmest.Domineerivamat tüüpi on lihtsam nimetada,aga ülejäänud on nii spetsiifilised,et ei ole mõtet 16a. pead sellega vaevata.
detsember 8, 2011 at 12:35 p.l. in reply to: Alustan kodus trenniga. Abi treeningkava koostamisel + mõned küsimused #284460Ak_47
MemberÄra sellepärast põe,et suutlikuseni minnes kaotad kätekõverdustes või lõuatõmmetes tehnika. Selleks,et lihasjõudu/massi arendada loevadki need viimased kordused,kõik eelnev on soojendus/kerge “Pump”. Nende kahe harjutuse puhul tähendabki tehnikas järeleandmist seda,et sa hakkad teiste lihastega kompenseerima oma nõrkusi.. (need on need n-ö. baasharjutused keharaskustega)
Kuidas seda vältida? Väga lihtsalt, et jätkata korraliku tehnikaga treenimist,too sisse aeglased negatiivid (lõuatõmbes),kus sa hüppad üles ning lased puhta tehnikaga ennast aeglaselt alla.Kätekõverduste seeriakorduseid saad pikendada,kui näiteks teha neid põlvedel, jne.
Ak_47
MemberNeed,kes teevad nende edasijõudnute kava järgi ~25-35 seeriat trennis,nendel kulub juba tööseeriatele 30min + puhkepausid 1-3min.
Minu arvates,see ongi üks algajate/edasijõudnute (intermediate not advance) üks vigu,et nad võtavad kava kelleltki,kellega neil ei ole miskit ühist (eesmärkide puhul siis)
Ak_47
MemberAasta kohta on korralik,aga sa ei lisanud,kas sa oled treeninud juba 6 kuud,1a. või 2a.
Ak_47
MemberMa vaatasin,et sul oli harjutuste järjekord paigast ära.Üritasin loogilisemasse järjekorda seada:
soojendus 1500m ergomeetriga
lamades surumine 3×8
kaldpingil kangi surumine 3×8
prantsuse surumine 3×8
plokitõmme kuklataha 3×8
lõuatõmme althaare 3×8
küünarvarte kõverdus kangiga seistes 3×8
hantlitega lendamine küljele
kõhulihased 3x max
Jalad
soojendus ergomeeter 1500m
kükk 5×10
väljaasted või käärkükk
[sirgete jalgadega] jõutõmme
Jalgade kõverdamine trenazööril kõhuli 5×10
Pöiasirutus kangiga (turjal)
kõhulihased 3x max
Ak_47
MemberKas asi võib olla selles, et mitte paljas rasv ei ripu vaid nahk on jäänud kaalukaotusest rippu?
Kas sul on näha venitusarme nahal (e. siis nahaalust armkude)? Kui ei ole,siis tõenäoliselt peaks seal all ikka rasv olema (sellesmõttes,et rohkem rasva*)
1. Kõige kindlam viis oma menüüd kontrollida on hoia kaalul silma peal.Arvutad oma päevase energiakulu/kaloraaži (bav+ trenn jne.) ning võrdled seda oma menüüst saadud andmetega.
http://www.fitness.ee/bav-arvuti
http://www.fitness.ee/kaloriarvuti
Holger kindlasti ütles ka valgu,süsiv.,rasvade vahemiku sulle,kui ta aitas sind toitumiskavaga. Al’a 1g-2g/kg valku 1g/kg rasva jne. Selleks aga pead numbrid kokku lööma ( Kuigi “natty’le piisab 1g-1.5g/kg valgust kah). Keegi kuskil lisas ka ülevaatliku tabeli,mitu % valgust läheb raisku.
2. Kas Ricotta kohupiim on parim valik? Parimat valikut ei olegi, kõik on head – olenevalt eesmärgist.
3. Kas on üldse otstarbekas tarbida koos palju valke: munad pluss kohupiim, kanaliha pluss kohupiim, rulaad pluss kohupiim või tarbida pigem ühte toodet. If it fits your macros (IIFYM), eat that sh*t
.Ise söön samamoodi4. Kas hommikune puder on OK? Puder ise ilmselt halb valik pole aga just muud lisad, mis sinna juurde lähevad: mesi, seemned, kuiv. puuviljad? Või läheb süsivesikuid paljuks korraga? Minu jaoks on puder hommikul a must have thing.. olen hommikuinimene ning tavaliselt käin trennis hommikuti.
5. Kuidas hindate õhtustpala? Kohupiim ja maitsestamata jogurt + piim + õun on minu tavaline oode.. Delicious (samas,ma üritan kaalu tõsta)
6. 4 toidukorda antud vahemikega on asjakohane? On,kui sa vahepeal nälga ei tunne ,siis ok.
7. Kuigi kalorsus/valgud/rasvad/süsivesikuid ei ole välja toodud – kannatab silmajärgi mõõta, kas päevaks vajalik kogus tuleb ära? Või eeldab see siiksi vähe täpsemat informatsiooni? Ei kannata, start crunching the numbers

8. Mida muudaksite toidukordades, olen avatud igasugusele kriitikale optimeerimaks menüü ja trenni vahekorda. -//-
9. Mida arvate treeningkavast? Kas kätekõverdused rinna päevale ehk 2.le päevale on sobilik või üleliigne. Ma ei mõista,rinnalt surumise 3 seeriat on ju otseselt kõik (+ lendamine,mille võiksid vahetada kätekõverduste vastu,teha neid kohe peale rinnalt surumist – aga,siis võib lõuatõmbamisega raskusi tekkida) minu arvamus
10. soovitused/asendused õhtuseks palaks? Midagi puuviljade asemel, kas paar lusikat moosi on parem variant kui banaanid/õunad? Ei ole
11. Kas nn. vahepaladel on sobilik süüa mõni banaan või muu puuvili? Kui sa kaloraažiga üle ei pinguta.
12. Kuidas suhtute kohvi joomisse? Vahest tunnistan on päris hea juua mitu sooja tassitäit. Joon ise suhkruasendaja ja piimaga. Toidukordade vahel kohvi OK? Ei poolda kohvi, joon suhkruta teed.. Erguti võiks jätta enne trenni,kui tahad tarbida.
13. Keedumunad, tavaliselt 3 tk üheks toidukorraks on sobilik? Lisaks juurde kohupiim, leib toorsalatid Nomnom,endal 4 praemuna+leib+jogurt+salat
14. Magusat söön ka ikka vahest, jäätis, šokolaad, hematogeen on vahest päris hea, Natuke magusat ilmselt peab vahest saama? Oleneb millal sa neid tarbid,kui on menüüsse sisse arvutatud, siis on ok.Kui ei ole ,siis pea parem arvestust cheatmeal’ina või cheatday’na.
15. Mandlid õhtuks või vahepalana kannatavad kriitikat? Ikka
Edit: Kavaga on veel see,et kui sa alles alustasid,siis pead jälgima/tunnetama.Alguses kasvab lihas nagunii kui sa raskusi liigutad+ õige toitumisega kasvab veel paremini. Lineaarne areng peaks raskustel olema päris korralik sellise kavaga.
Ak_47
MemberJa kuna päevane kaloraaž peaks olema kaetud ~25% valkudest, ~25% rasvadest ja ~50%
40/40/20

Ak_47
MemberSega maitsetamata kohupiim näiteks jogurtiga (maitsestatud), seal igasuguseid suhkruid ja muudki põnevat.
Ak_47
MemberSee 8. minutit mõjub sulle 2-3x nädalas samamoodi minu arust,kui praegusel 5. korral nädalas.Ma ise tegin suvekuudel seda 2 korda nädalas kodus/õues,sest ei tahtnud umbses jõusaalis passida.
Ja talvel ongi lõbusam jooksmas käija, meeled on ekrsamad,sest kukkumisoht on kõrge
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Peaasi,et külm ei oleks ning jooksurada ukseette tagasi tooks,et mitte ei jääks higisena poole teepeale.Ak_47
MemberKui oled algaja,siis jah; Kesktasemel? Võimalik; Edasjõudnud? Väga väike tõenäosus. Aga jõutrenni on dieedi ajal mõtet ikka teha, nt. juba oma lihasmassi maksimaalseks säilitamiseks.
Ak_47
MemberMina teeks triitsepsile surumist (kitsa haardega) lihtsalt peale rinnakavaga lõpetamist (nt. horisontaalil surumine,kaldpingil,lendamine ning peale seda liikuda käe kolmpealihasele üle)
-
AutorPostitused