Skip to main content

toetavad harjutused

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    paprica
    Member

milliseid harjutusi soovitaksite kasutada nn toetavate ja lisaharjutustena klassikalistele jõuharjutustele (rinnaltsurumine, rebimine, kükk), kui tegelen vasaraheitega?

Undionu
    Member

Loe läbi Jüri Tamme autobiograafia, saad kah kindlasti targemaks.

PS! Mulle on sealt nagu meelde jäänud, et rinnaltsurumine on vasaraheitjatele vastunäidustatud harjutus!

Anonüümne
    Guest

Rinnaltsurumine paneb n.ö õlad lukku!Seetõttu näiteks tõstjad ei tee seda.

paprica
    Member

Irdinimene loetud, tõsi see on, et rinnaltsurumise tulemusel ja vasarakaare pikkusel ei ole mingit seost. Rinnaltsurumine minu kavas varem ei ole olnud ja praegu on see seal eelkõige seetõttu, et soovin, et kehaline areng oleks proportsioonis. Kui nüüd uuema aja vasaraheitjaid vaadata, siis nähtavsti ikkagi panustatakse ka sellele alale. NB! vasaraheidet toetavatest harjutustest olen kursis, küsimus oli suunatud eelkõige sellele, mis nn kulturismi harjutusi oleks mõistlik lisaks teha?

Fred Antson
    Member

Kui Sa vasaraheidet toetavate harjutustega oled kursis (kindlasti väärivad lisaks Sinu poolt mainituile rebimisele ja kükile äramärkimist jõutõmme ja selle variandid,samuti kükk kangiga rinnal,pöörded kangiga ning kallutused ette ja külgedele kangiga),siis tõenäoliselt mõtled Sa nn. kulturismiharjutuste all lihaseid isoleeritult koormavaid harjutusi ja huvitud neist välimuse seisukohast.Vasaraheite seisukohalt on nad aga kahtlase väärtusega,sest lihased töötavad seal komplekselt,mitte isoleeritult.Erandina tulevad nad kõne alla siis,kui lihasgrupp on mingil põhjusel (näiteks vigastusejärgselt) oma jõus ja toonuses teistest maha jäänud.

randx
    Member

kust seda tamme autobiograafiat saada,palju maksab?

nimi ongi Jüri Tamme autobiograafia?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.