Reply To: Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Kristjan-Johannes Konsapi blogi » Reply To: Kristjan-Johannes Konsapi blogi
Hey!
Täna tegin taaskord trenni TÜASKi saalis. Enne trenni jõudsin traditsiooniliselt trehvata ka Peep Pälliga, et eelseisvaks trennis seeriad, kordused paika panna.
Põhirõhk jõutõmbel.
Alustasin tavalise jõutõmbega, jalgade asetus kitsalt nagu kulturismis ikka. Teen hetkel veel tõstevööta ja loomulikult tõsterihmadeta.
Seeriad:
3×100
3×120
3×140
3×160
3×175
3×185
Viimasest seeriast jäi hea mulje. Tundus, nagu oleks tulnud kergemalt kui eelmisel nädalal 4×180. Üritasin tõmmata üles kiirema tempoga, nagu vaja oleks. Toda puusa ette viimist ja madalamalt alustamist väga ei oska, seega läheb jalg ikka enne sirgeks ja siis tõmban seljaga lõpu järele.
Seejärel pukkidelt jõutõmme. Umbes põlve kõrguselt.
(1×190 pukid liiga kõrged)
1×200
2×200
1×210
Siin samamoodi: jalg läheb enne sirgeks ja siis tõmbab selg lõpu ise ära. Küll aga tulid mõlemad tõmbed kuidagi paremini: ei olnud sellist üles jõnksutamist.
Seejärel kiiruslik kükk, aga seekord kõrgele pakule.
6 seeriat, esimesed viis 3×100, viimane 3×110
See oli küll kerge ja kulturisti pool minust oleks hea meelega veel jalga peale piinanud, aga kuna jalg oli alles eile veel pühapäevasest trennist kange, siis ehk oli parem, et rohkem ei teinud. Pühapäeval juba uus tugev jalatrenn.
Siis õlakehitused trapetsile 3 seeriat, säär istudes trenazööril 3 seeriat ja biitsepsit hantlitega 3 seeriat. Ja seejärel jälle sisse BCAA, Glutamiin ja süsivesikuid ja valku jne.
Ja seejärel võrkpalli arvestusi tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üks kuulus kursavend Allar Lamp, edukas jooksja, kes ise ka blogi peab, mainis et mul pidavat iga teine rida olema, et söön seda pulbrit ja toda pulbrit… Kusjuures ma kirjustan ainult neid asju, mida ma ka võtan.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei lisa midagi ega tee halva valgusega “before” ja hea valgusega “after” pilte.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Allar aga kirjutas oma Keenia treeninglaagri blogis, et sõi hommikuks pannkooke.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niiet shame on you!
Ahjaa: täna hakaksin ka FASTi Pump+ võtma. Saan sealt oma arginiini ja ka kre-alkalyni annuse kätte. Ehk oli see ka abiks, et täna trennis nii ok jõud ja üldine energia oli.
Ja mu kursavend Kristjan palus meie kursust ka oma blogis mainida. Mainin siis. Palju toredaid inimesi, kes saavad enam-vähem hästi hakkama minu särava isiksuse talumisega.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ok, uute sisestusteni.