Reply To: Minu treeningkava- mida muuta?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi M.M.’ilt » Minu treeningkava- mida muuta? » Reply To: Minu treeningkava- mida muuta?
Toitun õigesti selles suhtes, et tean ,mida ja kui palju mu organism mingit toitu vajab heaks arenguks. Olen uurinud mis toidud mida ja mis kogses sisaldavad jne. Paraku ei ole alati võimalik saada õiget toitu ja selle korvan ma vahest väikse valgusheigiga. Selles suhtes toitungi õigesti et valin mida söön.Treeningkava polegi mingi saladus, avaldasin selle esimseses postituses ja tahangi abi selle paremaks muutmisega,sest tean ise ka et see vajaks kohendamist, et mis lihaseid mis päeval teha jne. Sest kui k6ike koguaeg järjest punnida siis võib areng selle taha toppama jääda ,sest lihastes olevad mingid glükogeeni varud ei suuda taastuda vms.
Täna tegin juba selle kava järgi mille lingi kasutaja martin1333 siia jättis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja seda ka et ma ei hakanud kohe kui j6usaali sattusin räigelt ´treenima, vaid tegin enne seda ka kodus umbes 1kuu sooja jõusaali mineku jaoks:D
See ei ole treeningkava, mille avalikustasid esimeses postituses, see on Sinu arvamus, mida Sa teed jõusaalis.