ZMA!?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » ZMA!?
- This topic has 15 replies, 13 voices, and was last updated 17 years, 12 months tagasi by
Samakamees.
-
AutorPostitused
-
mai 20, 2005 at 6:02 p.l. #4691
Janar Rückenberg
MemberZMA – lisand, mis on laialt reklaamitud, kui naturaalne lisand, mis soodustab
anaboolseid protsesse ja annab seeläbi lihasmassi.
Tuuslasin netis ja leidsin, et lisand koosneb järgmistest komponentidest:
1. Tsink Monometioniin Aspartaat
2. Magneesium Aspartaat
3. Vitamiin B-6
Kas on väiklane ja rumal uskuda, et saan ligilähedase efekti kombineerides nt.
eraldiostetuna tsinki, magneesiumit ja B – 6 ???
Muidugi iseasi on, mis efektid need “aspartaadid” ja see monometioniin sellele
kompotile annavad?
Kommenteerige, mis te sellest arvate, kes teab ZMA – st rohkem?
mai 20, 2005 at 9:04 p.l. #54421migell
Memberkriskoixx ütles väga hästi siin juba. Ja kindlasti ära unusta trenni teha – igal võimalusel!
mai 21, 2005 at 6:42 e.l. #54425Janar Rückenberg
Memberkriskoixx ütles väga hästi siin juba. Ja kindlasti ära unusta trenni teha – igal võimalusel!Küll ma tahaks neid suuri pudrusööjaid näha, kui suured ja vormis te siis olete?
Kui te kehakeemiast midagi ei jaga ja midagi asjalikku vastata ei ole, siis hoidkegi oma suud selle pudru jaoks!
mai 21, 2005 at 7:01 e.l. #54427maza
MemberAga mis putru nagu täpsemalt? kas tatraputru,neljavilja või midagi muud?
mai 21, 2005 at 7:48 e.l. #54430leopold
MemberJÕUPUTRU
“>mai 21, 2005 at 7:53 e.l. #54431kame
Moderatorpeale trenni ka pudru shake we?
??:”>osad kes on tarvitanud zma-d on kiitnud küll aga ise pole veel proovinud – vanus selline et niigi testosterooni tase kõrge nii et kiiret pole!
“>kuigi 1 küsimus oleks? et kust ostad neid eraldi – mulle apteegis üeldi et nad eraldi üldse ei müü vaid ainult vitamiini kompleksidena!
mai 21, 2005 at 8:35 e.l. #54441Makaveli
Memberpeale trenni ka pudru shake we?
??:”>
osad kes on tarvitanud zma-d on kiitnud küll aga ise pole veel proovinud – vanus selline et niigi testosterooni tase kõrge nii et kiiret pole!
“>kuigi 1 küsimus oleks? et kust ostad neid eraldi – mulle apteegis üeldi et nad eraldi üldse ei müü vaid ainult vitamiini kompleksidena!
Kui huvi on , võiksin orgunnida kui kokkuleppele jõuame.
mai 21, 2005 at 8:47 e.l. #54442joker
MemberNo ise olen Zn+Mg … hiljem B-grupi vitamiine eraldi tarvitanud juba ammu enne seda kui see ZMA levima hakkas. Kas midagi konkreetselt kasu on olnud. Vot ei tea, pole uuringutel käinud niimoodi. Areng on nagu ta on. Vahest aeglasem, vahest jälle väga hea. Aga ei usu et see nüüd nii suur vahe on , kas osta ZMA või eraldi apteegist.
Netist vaadata siis paljude mineralide taga on see “aspartaat”, muidugi mõni targem võiks valgustada rohkem.
Ja täitsa nõus, putru on vaja ka süüa. Ainult mineraalidest ja vitamiinidest ei piisa
“>mai 21, 2005 at 9:54 e.l. #54445erxs11
Memberkriskoixx ütles väga hästi siin juba. Ja kindlasti ära unusta trenni teha – igal võimalusel!Küll ma tahaks neid suuri pudrusööjaid näha, kui suured ja vormis te siis olete?
Kui te kehakeemiast midagi ei jaga ja midagi asjalikku vastata ei ole, siis hoidkegi oma suud selle pudru jaoks!
Kui kehakeemiast midagi ei jaga???
Kui sina toitainetest ja mineraalidest ei jaga, siis hoia ise oma suu kinni enne kui päris lolliks siin end teed.
veebruar 10, 2008 at 3:53 p.l. #140023Janar Rückenberg
MemberMinuga on nüüdseks juba üks Tegijate treening ära tehtud, kes teab, võib olla tullakse varsti teiselegi ringile. Kaugel teie Maza, erxs11, kriskoixx ja migell olete???
Ok, see selleks, aga äratasin vana postituse ellu selleks, et veelkord manitseda rahvast mitte niisama ilkuma. Õigupoolest ongi seda väheks jäänud ja see on hea. Mäletan toda korda hästi ja ei salgagi, et tegi hinge täis. Mees küsib asjaliku küsimuse ja tal soovitatakse trenni teha!!!???
Kas oli küsimus tõesti nii jabur? Ma ei küsinud ju a la midagi sellist, et kummaga on “piitsepsit” parem treenida, kas kangi või hantliga”?
Veel enam, et mõni mees jõuab alles nüüd 2008 selle sama asjani ja alles see oli, kui foorumis küsiti enam – vähem sama asja!!!
Alati on nii, et küll tahaks neid osatajaid ja ilkujaid näha, kui kõvade tegijatega on tegu, kas teil ei ole nii???
veebruar 10, 2008 at 4:41 p.l. #140027gmaster
MemberMul pidi pulss liiga kõrge olema, ja apteeker soovitas mul tsinki ja magneesiumit süüa. Kui ütlesin, et mul on veel veidi alles ZMAd ja ütlesin, mis seal sees on, ütles et see sobib ideaalselt. Testosteroonitaseme kohta ei oska kommenteerida:)
Fred Antson igatahes seda soovitab, ka soovitas ta Kelosani Tsinki ja Magneesiumit, kui ma ei eksi. Aspartaat pidi paremini imenduma.
veebruar 10, 2008 at 6:57 p.l. #140039Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa võtan eraldi vitamiinidena. Ja peale selle, et nimetatud vitamiinid on sportlasele niikuinii vajalikud, annab see efekti küll. Nagu ma juba ühes teemas ütlesin, saan ma nüüd küll paremini magada ja kui sügav uni aitab kasvada, siis järelikult toimib.
Oskarile tueb öelda, et ju siis asi juba ükskord nii on. Ei saa eriti midagi teha peale mitte välja tegemise. Oled sa liiga väike või liiga suur-ikka on kellelgi probleem.
veebruar 10, 2008 at 7:09 p.l. #140042Samakamees
MemberKauaks sellest jätkub ? Kuna ma hetkel eraldi vitamiine ei võta siis põhimõtteliselt see zma mul mööda külge alla maha ei jookse.
Ja see trennisoovitus Janarile…ma ausalt öeldes naersin . Mehed vaadake videosid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2008 at 11:03 p.l. #140072AlanBStard
ModeratorSiin sai ZMAst ja alternatiividest räägitud:
http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…533;entry125893
Eks sellest nii kauaks jätkub kuni tabletid otsa saavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jagamistehted aitavad. “Pandavaid” apteegitablette läheb 4 tk päevas. ZMA-d 3 tk.
Seda mis nime taga tuntud tegijad on teavad ainult vanad olijad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav et Marek Kalmus oli varem oma pärisnime all…
veebruar 10, 2008 at 11:25 p.l. #140073-antero-
MemberKauaks sellest jätkub ? Kuna ma hetkel eraldi vitamiine ei võta siis põhimõtteliselt see zma mul mööda külge alla maha ei jookse.Ja see trennisoovitus Janarile…ma ausalt öeldes naersin . Mehed vaadake videosid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üritasin videot leida, kuid ei leia nagu üles, äkki saaksid otse lingi anda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.