yletreening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » yletreening
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
raxoon.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2009 at 10:34 e.l. #20369
raxoon
Membertere..teen trenni juba korralikult 4a,arvasin et mul peax tugev pohi all juba olema.aga exisin vist.alustasin uuesti tegemist septembris,tulin raskustega jälle rahulikult tostsin nädalas 2.5kilo.tegin 3x nädalas trenni.koik oli hea kuni novembri kuuni kus mul läxid vahepeal trennid 2-3 tunnistex.ei tea isegi mix tegin nii 3 nädalat trenni,ei tundnud väsimust ega midagi,kuna lihastele ole nii palju harjutusi ja vb palju treenitavaid lihaseid yhele päevale,läxid trennid liiga pikax.hakkasin tundma rinnus sydamepoolel valu.jätsin trenni katki läxin tartusse maarjamoisa kliinikusse koormustesti tegema et teada saada mix valud on…koormus taluvus oli väga hea aga taastumine oli väga halb..soovitati jousaalis mitte niipalju punnida vaid hakata aeroobset rohkem tegema kuna tegin sydamelihastele liiga ja aeroobne aitab nail taastada.arst klirjutas mulle välja rohu nimega preductal mis aitab parandada sudamelihaste ainevahetust.tahaxki teada kas on teil endal juhtunud selline asi voi kellelgi tuttaval,ja kui on siis kuidas peaxin edasi talitsema.kuna tahtsin juba see aasta ka mingitest kulturismi voistlustest osa votta aga nyyd plaanid tuksis.
november 30, 2009 at 1:41 p.l. #238212SANDERSANDER
MemberPalju sul TPS näitas. Ja millal tasub üldse uuesti aeroobsega tegelema hakata? Peale 2 nädalat?
november 30, 2009 at 1:49 p.l. #238221LaurL
MemberMul endal oli sama teema, kuid mul ei läindu asjad nii viimse piirini!
Ühesõnaga, läksin lihtsalt spordiarstijuurde koormustesti lihtsalt kontrolliks tegema .. ja siis avastati et taastumine on ikka jube aeglaseks läinud. ( Tol ajal ma aeroobset üldse ei teinud ) Öeldi nii et aeroobset võiks hakkata rohkem tegema kui jõutrenne, aga trenne kokku mitte üle 5x nädalas.. Tõi siis mulle näiteid: natukene aega ainult aeroobsed trennid ja ilma jõutrennita või kas 3x nädalas aeroobne ja 1x jõutrenn või siis 3x nädalas aeroobne ja 2x nädalas jõutrenni…
Ma siis jätsin jõutrenni üldse ära ja kui ma mõne kuu pärast tagasi trenni läksin oli nii trennis kui ka pärast trenni enesetunne palju parem. Käisin ka koormustesti pärast 6kuud tegemas ja taaastumine oli palju paremaks läinud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 21, 2009 at 8:16 e.l. #244074raxoon
MemberMul endal oli sama teema, kuid mul ei läindu asjad nii viimse piirini!Ühesõnaga, läksin lihtsalt spordiarstijuurde koormustesti lihtsalt kontrolliks tegema .. ja siis avastati et taastumine on ikka jube aeglaseks läinud. ( Tol ajal ma aeroobset üldse ei teinud ) Öeldi nii et aeroobset võiks hakkata rohkem tegema kui jõutrenne, aga trenne kokku mitte üle 5x nädalas.. Tõi siis mulle näiteid: natukene aega ainult aeroobsed trennid ja ilma jõutrennita või kas 3x nädalas aeroobne ja 1x jõutrenn või siis 3x nädalas aeroobne ja 2x nädalas jõutrenni…
Ma siis jätsin jõutrenni üldse ära ja kui ma mõne kuu pärast tagasi trenni läksin oli nii trennis kui ka pärast trenni enesetunne palju parem. Käisin ka koormustesti pärast 6kuud tegemas ja taaastumine oli palju paremaks läinud!

no ja mis moodi nyyd talitsed…kuidas trenn läheb…palju aeroobset teed
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.