Yates ja müüt
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » Yates ja müüt
- This topic has 53 replies, 28 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
märts 26, 2008 at 7:12 p.l. #13055
Komodo
MemberVäidan, et Dorian Yates on müüt.. Murdke müüti ja tõestage, et mees tõesti on jagab no. asja. 6 Mr.O-d ja maailmakuulsust ärme arvesse võta. Siit küsimus inimestele, kes käisid seminaril, et kas te saite targemaks ka? Äkki keegi tooks mõne konkreetse näite mis küsimuses ta targemaks sai? Ja ärge olge nii tagasihoidlikud..
märts 26, 2008 at 8:02 p.l. #147359Anonüümne
Guestahhahahahahahahahahahaah mis küll mõne peas toimub. Sain küll targemaks. Eks tulnud siis ise kohale pessimist. Isegi Otil oli talle paras ports küsimusi ja oli seal nagu koolipoiss. Kui ei tea ise midagi, pole temaga kunagi rääkinud, miks teha selline hüpotees?
märts 26, 2008 at 8:15 p.l. #147362Komodo
MemberMis pessimist? Palun lihtsalt tuua konkreetne näide, et näe Yates ütles et tee nii ja põhjendas seda naa ja ma seda ei teadnud ja sain targemaks. Ei ole ju midagi negatiivset siin. Ja teema on ju müüdimurdjate teema all @ tõunii.
märts 26, 2008 at 9:04 p.l. #147376Tuki
Membera mismoodi sa väidad, et ta on müüt
“> konkreetne näide palun sinu poolt enne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 26, 2008 at 9:11 p.l. #147377MuskulaarKobras
MemberVäidan, et Dorian Yates on müüt.. Murdke müüti ja tõestage, et mees tõesti on jagab no. asja. 6 Mr.O-d ja maailmakuulsust ärme arvesse võta. Siit küsimus inimestele, kes käisid seminaril, et kas te saite targemaks ka? Äkki keegi tooks mõne konkreetse näite mis küsimuses ta targemaks sai? Ja ärge olge nii tagasihoidlikud..Põhimõtteliselt oled Sina ka müüt! Tõesta vastupidist. Ärme sünnitunnistust, isikukoodi, fotosid jms arvesse võta! Head tõestamist
“>märts 27, 2008 at 5:50 e.l. #147387matti
MemberTundub,et mõnel oleks vaja dr. Liivi vastuvõttul vajalik käia
“>märts 27, 2008 at 6:28 e.l. #147390MEE
Memberma leian, et küsimus on huvitav, lihtsalt küsija sõnastas selle halvasti. Ma arvan, et ta tahtis väita, et D.Y on ülehaibitud. Ja sellepärast on ta skeptiline ja palub argumenteerida D.Y teadmisi. Thats all.. pole mõtet räuskama kohe hakata…
“>märts 27, 2008 at 7:20 e.l. #147396bohemianrhapsody
MemberTeema algataja oleks võinud siis ise seminarile minna ja selles ise veenduda. Samas stiilis teemasid võib ükskõik mis asja/kelle kohta teha.
märts 27, 2008 at 7:29 e.l. #147397MEE
Memberveider, et mitte keegi ei suuda oma seisukohta põhjendada… viited on kohale minemiseks aga mingeid erilisi fakte ma küll lugeda ei näe.
märts 27, 2008 at 7:39 e.l. #147398Raivo Piiber
MemberLeian ka, et ei ole mõtet materdada teemaalgatajat. Inimene tunneb huvi ja küsib, kas keegi õppis Yates seminarilt ka midagi uut. Midagi, millest tal enne aimugi ei olnud või oli üsna udune ettekujutus. Midagi, mis aitab teda tema edasisest treeningutes … Kes käisid, need võiksid ju oma kogemusi jagada, mis?
“>märts 27, 2008 at 8:40 e.l. #147410Ott Kiivikas
MemberMina ütlen, et minu jaoks oli asi väga huvitav eks ka sellepärast, et kui alustasin oli Dorian maailma absoluutne tipp ja poleks kunagi lootnud unistada ka, et temalt õpetussõnu saan. Mida õppisin – sain kinnitust paljudele asjadele, mida ennem olin küll kuulnud, kuid selle mehe suust kinnitust kuulda, muutis need teatud asjad minujaoks kindlamaks. Eriti uurisin ja puurisin praktilises osas ja sain sealt palju sellist, harjutuste tehnilise sooritamise kohta, mida sain kohe ka oma trennides proovida – ja jutul näikse tõepõhi all olevat. Positiivne oli see, et mees oskas ka alati põjalikult põhjendada, miks ta nii teeb ja miks mitte teisiti.
Mul on kahju neist inimestest, kes on südamega asja kallal, kuid kes ei teadnud, ei tahtnud, või kellel ei olnud võimalust sellel seminaril viibida.
märts 27, 2008 at 8:49 e.l. #147411MEE
MemberMina ütlen, et minu jaoks oli asi väga huvitav eks ka sellepärast, et kui alustasin oli Dorian maailma absoluutne tipp ja poleks kunagi lootnud unistada ka, et temalt õpetussõnu saan. Mida õppisin – sain kinnitust paljudele asjadele, mida ennem olin küll kuulnud, kuid selle mehe suust kinnitust kuulda, muutis need teatud asjad minujaoks kindlamaks. Eriti uurisin ja puurisin praktilises osas ja sain sealt palju sellist, harjutuste tehnilise sooritamise kohta, mida sain kohe ka oma trennides proovida – ja jutul näikse tõepõhi all olevat. Positiivne oli see, et mees oskas ka alati põjalikult põhjendada, miks ta nii teeb ja miks mitte teisiti.Mul on kahju neist inimestest, kes on südamega asja kallal, kuid kes ei teadnud, ei tahtnud, või kellel ei olnud võimalust sellel seminaril viibida.
aitäh, mina sain peaaegu ammendava vastuse. Kuigi tahaks ikka üle küsida, et mõni eredem näide ehk?
märts 27, 2008 at 8:55 e.l. #147412Komodo
MemberVabandan siiralt nende ees kes kuidagi nüüd puudutatuna tundsid. Esitasin küsimuse lihtsalt kerge irooniaga ja veidi teistsuguses võtmes (nagu see müüdimurdjate teema siin ongi). MEE sai ilusti aru ja tänud talle ning ausalt – küsimus säilib. Siiamaani pole mitte keegi midagi konkreetsemat kirjutanud, mida ta õppis. Tahaks kasvõi ühe hea näite.
märts 27, 2008 at 9:20 e.l. #147413Laura Reisalu
MemberVabandan siiralt nende ees kes kuidagi nüüd puudutatuna tundsid. Esitasin küsimuse lihtsalt kerge irooniaga ja veidi teistsuguses võtmes (nagu see müüdimurdjate teema siin ongi). MEE sai ilusti aru ja tänud talle ning ausalt – küsimus säilib. Siiamaani pole mitte keegi midagi konkreetsemat kirjutanud, mida ta õppis. Tahaks kasvõi ühe hea näite.Leian, et keegi ei peagi mingit näidet tooma. Sest keda kohal polnud, selle oma viga.
“>Ei ole palju võimalusi kuulata ja näha isiklikult sellist tippu meie väikesel kodumaal.
Seminar oli igati huvitav ja kaante vahele kokku pandud tõlgitud materjal asjalik.
Loomulikult on paljud teemad kajastamist leidnud ja internetist info lihtsasti kätte saadav, kuid nagu Ott ütles, saada kinnitust sellise mehe suust on ikka hoopis midagi muud.
Jõudu!
märts 27, 2008 at 9:25 e.l. #147414matti
MemberMult väike OT küss: kas on minu eluajal lootust Ronnie Colemani Eestis näha?
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.