XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad
- This topic has 379 replies, 75 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2011 at 9:38 e.l. #299152
Marmary
MemberKas tal on pretensioone oma koha suhtes?
aprill 24, 2011 at 10:18 e.l. #29915347
MemberTa võistles 77.6 kg -ga sest 8 kuud tagasi teades et kategooria tuleb kuni -80 kg aga ta keha ja shape ei olnud 3 x halvem esimesest kohast sellise kaalu juures.Vabanda, ei saa aru. Millises meestekatis tal oleks olnud võimalus viimasest kohast pääseda? Ainult sellises, kus ta oleks olnud ainuke mees katis, sest ma kardan, et ta poleks pikas klassikas ka Merisalule vastu saanud. Ta oli kõikide meestekategooriate kokkuvõttes kõige madalama tasemega ja sinna pole midagi parata.
aprill 24, 2011 at 1:03 p.l. #299166Janika Aavamägi
MemberTütaraps, see mees teab kindlasti millega tegeleb .Arvatakse vist et tuli korraks ja küll läheb, aga võta näpust. Nii kahju et ta pidi nägema oma silmaga kuidas kohad olid ette juba jagatud ja võistlejate treenerid istuvad züriis.
Kui inimese nimi valmistab raskusi paberilt maha lugemisega siis saaks seda ju üle küsida enne võistlust.
Jah, olen isegi kursis selle kadalipuga, mida mees läbis, seega välja end palun mitte minu peale elada, ise olin just ōnnelik, kui panin kokku, et tegemist sama mehega ja , et ta tuli siiski vōistlema, eks
aprill 24, 2011 at 1:08 p.l. #299168Janika Aavamägi
MemberRainerile isegi ei pakutud lepingut. Nosterrexist oleks saanud lahti öelda kui tarvis.Ma kardan, et Sa ei kirjutanud täit tōde siia, mida Rainerilt kuulsid, vōi mis , Taavi
aprill 24, 2011 at 1:26 p.l. #299172Sarge
MemberMa kardan, et Sa ei kirjutanud täit tōde siia, mida Rainerilt kuulsid, vōi mis , Taavi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muide, väga hea vorm oli eile, kiitus!
Ma tänan kasutajat 47 ja Jaanikat.
Täit tõde? Ei saanud aru, mida mõtled. Aga ma usun, et Rainer kindlasti saab nüüd rohkem tunnustust Noster Rexist ja pakutakse suuremat toetust kui kunagi varem. Mees on veel järgmine aasta ka noorte klassis ja võitis juba juunioreid. Kiitused talle!
Tegelt peaks midagi kirjutama ka võistlusest, mitte ainult kiruma.
Mulle ei meeldinud, et kaalumise ja võistluste vahel oli nii pikk paus. Üks jama asi oli veel see, et vabakavade ajal oli muusika liiga vaikne. Kõiki hingetõmbeid oli kuulda, mida võistlejad laval tegid. Ma ei tea, kas Ott ei pannud tähele või, mis seal oli, et kui Sander alustas vabakavaga, siis Ott veel rääkis juttu. V-o oligi asi selles, et muusika oli sama vali nagu taustamuusika.
Võistluse üldmulje oli pigem positiivne. Jama oli ainult see, et võistlejaid oli vähe. Muidugi kahju oli see, et ei näinud meeste absoluuti
. Lava taga ekraanid olid, aga sealt ei näinud meeste vormi. Seekord ma isegi sain väikese pumpamise tehtud, mida varem pole teinud, sest ei oska ajaliselt planeerida. Kuid see pauski venis pikaks, mis Imre sõnul juhtub väga tihti. Peab lava taga pumpama ennast tund aega. Ei ole mõttet vara alustada. Olen jälle kogemuse võrra rikkam. Mis ma oskan veel öelda. Kõik toimis! Bankett oli lõbus, kahju, et pidin seltskonnast lahkuma.Kohtumiseni!
aprill 24, 2011 at 1:30 p.l. #299175Siim Kelner
MemberMinu poolehoidjate tehtud videod, mille esimese hooga üles olen jõudnud laadida.
Meeste vabakavasi on veel, seega kui soovi siis andke teada.
aprill 24, 2011 at 1:31 p.l. #299177Kask
MemberMa tänan kasutajat 47 ja Jaanikat.Täit tõde? Ei saanud aru, mida mõtled. Aga ma usun, et Rainer kindlasti saab nüüd rohkem tunnustust Noster Rexist ja pakutakse suuremat toetust kui kunagi varem. Mees on veel järgmine aasta ka noorte klassis ja võitis juba juunioreid. Kiitused talle!
Tegelt peaks midagi kirjutama ka võistlusest, mitte ainult kiruma.
Mulle ei meeldinud, et kaalumise ja võistluste vahel oli nii pikk paus. Üks jama asi oli veel see, et vabakavade ajal oli muusika liiga vaikne. Kõiki hingetõmbeid oli kuulda, mida võistlejad laval tegid. Ma ei tea, kas Ott ei pannud tähele või, mis seal oli, et kui Sander alustas vabakavaga, siis Ott veel rääkis juttu. V-o oligi asi selles, et muusika oli sama vali nagu taustamuusika.
Võistluse üldmulje oli pigem positiivne. Jama oli ainult see, et võistlejaid oli vähe. Muidugi kahju oli see, et ei näinud meeste absoluuti
aprill 24, 2011 at 1:54 p.l. #299181vend vähk
ModeratorTähelepanu!
Kes soovivad eelmise nädalavahetuse pilte (Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused) ja samuti eilseid pilte(Eesti Karikavõistlused) omale alla laadida, siis olen täna 16:00-20:00 Fitshop Eedenis ja mul on neid pilte umbes 1000 tk(umbes 3,5 giga). Võtke mälupulk kaasa ja tulge kiiresti kohale!
aprill 24, 2011 at 4:59 p.l. #299193Mikk Raudsepp
MemberSeekord ma isegi sain väikese pumpamise tehtud, mida varem pole teinud, sest ei oska ajaliselt planeerida. Kuid see pauski venis pikaks, mis Imre sõnul juhtub väga tihti. Peab lava taga pumpama ennast tund aega. Ei ole mõttet vara alustada. Olen jälle kogemuse võrra rikkam. Mis ma oskan veel öelda. Kõik toimis! Bankett oli lõbus, kahju, et pidin seltskonnast lahkuma.Kohtumiseni!
Põjamaadel rivistati meid lava taga ära, kõik on valmis minema. Öeldi, et 1 minut aega ja siis laks “kohtunikud teevad pausi”
aprill 24, 2011 at 5:04 p.l. #299194aprill 24, 2011 at 5:19 p.l. #299195rennosport
MemberTõsiselt räägid Sarge, et varem pole enne lavale minekut pumbanud???
Omal ajal 10 aastat tagasi enne kui kluppi sai mindud tehti ka hantlitega kodus pump ära

Selle kasutegur oli muidugi null, aga mis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaatan suvel teen mingi aeg pildid ja panen üles enne pumpamist ja peale pumpamist. Minu puhul on küll vahe selline, et enne võiksin konkureerida juunioritega, pärast olen meeste absoluudis väikestviisi konkurent medalile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen peeglist piilunud enne ja peale trenni. Ilma liialdamata on pärast keha umbes 10kg jagu võimsam visuaalselt
aprill 24, 2011 at 5:33 p.l. #299197GKevin
Memberpäris hea galerii, eriti bikiinimodellid..
kolmapäeviti Ladies Nightil näeb ka paremas vormis naisterahvaid.. ning taastusjookide ja valgusheikide asemel peaks kasutama seda hoopis –
aprill 24, 2011 at 5:48 p.l. #299200Sarge
MemberTõsiselt räägid Sarge, et varem pole enne lavale minekut pumbanud???Omal ajal 10 aastat tagasi enne kui kluppi sai mindud tehti ka hantlitega kodus pump ära

Selle kasutegur oli muidugi null, aga mis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaatan suvel teen mingi aeg pildid ja panen üles enne pumpamist ja peale pumpamist. Minu puhul on küll vahe selline, et enne võiksin konkureerida juunioritega, pärast olen meeste absoluudis väikestviisi konkurent medalile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen peeglist piilunud enne ja peale trenni. Ilma liialdamata on pärast keha umbes 10kg jagu võimsam visuaalselt
Kergelt olen paari kordusega. Eile ka ei tundnud mitte mingisugust effekti. Vaja suuremaid raskuseid. Trennis küll on mõnus pärast seeriat vaadata kuidas soonetab ja punnis on lihas
aprill 24, 2011 at 5:51 p.l. #299201kellumoosu
Memberpäris hea galerii, eriti bikiinimodellid..kolmapäeviti Ladies Nightil näeb ka paremas vormis naisterahvaid.. ning taastusjookide ja valgusheikide asemel peaks kasutama seda hoopis –

Kas siin kuskil LIKE nupp on ?
aprill 24, 2011 at 6:05 p.l. #299207Arnold
MemberAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.