X-plode koos valguga?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » X-plode koos valguga?
- This topic has 8 replies, 3 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
märts 18, 2007 at 9:13 e.l. #10161
ristokru
MemberKüsimus siis selline et praegu võtan massilisajat enne ja pärast trenni aga lugesin x-plode kohta ja seal on kirjutatud et x-plode võtta enne trenni tühja kõhuga, seega ei saagi siis ju valku ennem võtta??
Sellest tekkib küsimus kumb valik kasulikum( kummaga lihas rohkem kasvab) Enne trenni x-plode või massilisaja?? Või äkki saab ka mõlemat korraga???
märts 18, 2007 at 3:13 p.l. #109915bohemianrhapsody
MemberNooo siis võime järeldada seda, et täiskõhuga sa trenni ei tee. Siit tulenevalt võime oletada, et trennieelne söök oleks nt 1-2 tundi enne trenni (kuidas kellegil). Ja ehk siis see olekski valgusheik. Ja siis enne treeningut võtad seda x-plodet. Ehk siis suht segane jutt minu poolt, aga loogilsed järeldused saab ju igaüks ise ka teha.
märts 18, 2007 at 3:28 p.l. #109917ristokru
MemberNooo siis võime järeldada seda, et täiskõhuga sa trenni ei tee. Siit tulenevalt võime oletada, et trennieelne söök oleks nt 1-2 tundi enne trenni (kuidas kellegil). Ja ehk siis see olekski valgusheik. Ja siis enne treeningut võtad seda x-plodet. Ehk siis suht segane jutt minu poolt, aga loogilsed järeldused saab ju igaüks ise ka teha.Ma söön u. 2 tundi enne trenni ja valgu sheigi olen võtnud pool tundi ennem!
X-plode purgile oli kirjutatud et oleks soovitav võtta u. 40 minutit ennem trenni
märts 18, 2007 at 7:45 p.l. #109949bohemianrhapsody
MemberMa ei saa üldse aru miks seda x-plode vaja võtta on
märts 18, 2007 at 7:50 p.l. #109950gmaster
Membervõta üks trenn üht ja teine teist. lihtne?
märts 18, 2007 at 7:53 p.l. #109951ristokru
Membervõta üks trenn üht ja teine teist. lihtne??? Ei saand hästi aru??
märts 18, 2007 at 7:56 p.l. #109952gmaster
Memberissand
et üks trenn võtad massikat, teine no’d
minumeelest on see no parem just vaheldusena, mitte pidevalt kasutades. aga noh, maitseasi.
märts 18, 2007 at 7:58 p.l. #109953ristokru
MemberMa ei saa üldse aru miks seda x-plode vaja võtta on
Hakkasin huvi tundma kuna sõber rääkis et jõuab teha rohkem trennis ja jõudu annab ka kõvasti juurde. Mõtlesin ka siis proovida

Aga kui tahan lihast kasvatada siis kummast rohkem kasu, kas valgust või x-plodest???
märts 18, 2007 at 9:26 p.l. #109961gmaster
Membervalgust ja toidust
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.