Skip to main content

X-plode koos valguga?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    ristokru
    Member

Küsimus siis selline et praegu võtan massilisajat enne ja pärast trenni aga lugesin x-plode kohta ja seal on kirjutatud et x-plode võtta enne trenni tühja kõhuga, seega ei saagi siis ju valku ennem võtta??

Sellest tekkib küsimus kumb valik kasulikum( kummaga lihas rohkem kasvab) Enne trenni x-plode või massilisaja?? Või äkki saab ka mõlemat korraga???

Nooo siis võime järeldada seda, et täiskõhuga sa trenni ei tee. Siit tulenevalt võime oletada, et trennieelne söök oleks nt 1-2 tundi enne trenni (kuidas kellegil). Ja ehk siis see olekski valgusheik. Ja siis enne treeningut võtad seda x-plodet. Ehk siis suht segane jutt minu poolt, aga loogilsed järeldused saab ju igaüks ise ka teha.

ristokru
    Member

Nooo siis võime järeldada seda, et täiskõhuga sa trenni ei tee. Siit tulenevalt võime oletada, et trennieelne söök oleks nt 1-2 tundi enne trenni (kuidas kellegil). Ja ehk siis see olekski valgusheik. Ja siis enne treeningut võtad seda x-plodet. Ehk siis suht segane jutt minu poolt, aga loogilsed järeldused saab ju igaüks ise ka teha.

Ma söön u. 2 tundi enne trenni ja valgu sheigi olen võtnud pool tundi ennem!

X-plode purgile oli kirjutatud et oleks soovitav võtta u. 40 minutit ennem trenni

Ma ei saa üldse aru miks seda x-plode vaja võtta on

gmaster
    Member

võta üks trenn üht ja teine teist. lihtne?

ristokru
    Member

võta üks trenn üht ja teine teist. lihtne?

?? Ei saand hästi aru??

gmaster
    Member

issand

et üks trenn võtad massikat, teine no’d

minumeelest on see no parem just vaheldusena, mitte pidevalt kasutades. aga noh, maitseasi.

ristokru
    Member

Ma ei saa üldse aru miks seda x-plode vaja võtta on :ph34r:

Hakkasin huvi tundma kuna sõber rääkis et jõuab teha rohkem trennis ja jõudu annab ka kõvasti juurde. Mõtlesin ka siis proovida :eek:

Aga kui tahan lihast kasvatada siis kummast rohkem kasu, kas valgust või x-plodest???

gmaster
    Member

valgust ja toidust

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.