World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » World Classic BB Imre Vähi pronks! – Tulemused peale dopingukontrolle
- This topic has 246 replies, 64 voices, and was last updated 15 years tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
november 11, 2010 at 8:23 p.l. #282127
Ott Kiivikas
Membervenemaa koondise lõplik ülesandmine:
NAME OF DELEGATE(S) – (AS WRITTEN IN PASSPORT) PASSPORT NUMBER
1 Kornyukhin Dmitry
2 Yashankina Elena
THE “A” TEAM
MEN’S CLASSIC BODYBUILDING (UP TO 170 CM)
COMPETITOR NAME (AS WRITTEN IN PASSPORT) PASSPORT #
1 Diyanov Artem
MEN’S CLASSIC BODYBUILDING (UP TO 175 CM)
1 Zakharov Konstantin
MEN’S CLASSIC BODYBUILDING (UP TO 180 CM)
1 Denisenko Aleksander
MEN’S CLASSIC BODYBUILDING (OVER 180 CM)
1 Gostiunin Igor
WOMEN’S BODY FITNESS (OVER 163 CM)
1 Mukhortova Nina
WOMEN’S FITNESS (OPEN)
1 Lobozina Nadezda
november 12, 2010 at 10:58 e.l. #282160vend vähk
Moderatornovember 12, 2010 at 11:18 e.l. #282161Ott Kiivikas
MemberImre kas sa pildistamisel kasutad välku??? Ma näen, et vorm on kuiv, kuid välguga pildistades tavaliselt pekasb valgust peale ja ei tekki kontuure ja sööb nö triibud ära, mis tavasilmaga kohapeal vaadates olemas on.
Jura – paned ehk oma vormi pilte ka pole tükk aega näinud?
november 12, 2010 at 11:23 e.l. #282164vend vähk
ModeratorImre kas sa pildistamisel kasutad välku??? Ma näen, et vorm on kuiv, kuid välguga pildistades tavaliselt pekasb valgust peale ja ei tekki kontuure ja sööb nö triibud ära, mis tavasilmaga kohapeal vaadates olemas on.Jura – paned ehk oma vormi pilte ka pole tükk aega näinud?
Välguga ikka ja täiesti juhuslik inimene tegi pilti. Proovis ka ilma välguta, aga käsi värises. Parem ikka kui mitte midagi! Muide, tänaseks fotograafiks oli kunagine Eesti tippkümnevõistleja Indrek Kaseorg!
november 12, 2010 at 11:33 e.l. #282169Ott Kiivikas
MemberVälguga ikka ja täiesti juhuslik inimene tegi pilti. Proovis ka ilma välguta, aga käsi värises. Parem ikka kui mitte midagi! Muide, tänaseks fotograafiks oli kunagine Eesti tippkümnevõistleja Indrek Kaseorg!
Proovi mingi hea valgusega koht leida ja teha ilma välguta – tulevad superpildid supervormist.
november 12, 2010 at 11:50 e.l. #282172vend vähk
ModeratorProovi mingi hea valgusega koht leida ja teha ilma välguta – tulevad superpildid supervormist.Kui leian sobiva valguse ja ruumi, siis annan tuld. Neid pilte siin vaadates jääb tõesti mulje, et triipe nagu ei olekski.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 12, 2010 at 7:27 p.l. #282224vend vähk
Moderatornovember 13, 2010 at 7:43 e.l. #282244Ott Kiivikas
MemberJuba parem hakkab ka triipe nägema, kuid nähes su vormi ,siis pildistamises näen ikkagi reservi – sõida või ise kohale pildistama…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päevavalguses annab ka väga korralike vormipilte teha (mul on ikka tunne, et ma näen sellel pildil peeglist välku…?
november 13, 2010 at 10:14 e.l. #282253Kristjan-Johannes Konsap
MemberJuba parem hakkab ka triipe nägema, kuid nähes su vormi ,siis pildistamises näen ikkagi reservi – sõida või ise kohale pildistama…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Päevavalguses annab ka väga korralike vormipilte teha (mul on ikka tunne, et ma näen sellel pildil peeglist välku…?
Ilmselgelt see ongi Imre taktika eksitamaks välismaa konkurente, kes seda saiti jälgivad…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2010 at 1:41 p.l. #282273AnneP
MemberI assume this is Czech team:
Tomáš Horák
Vitek Sahula
Milan Oboři
november 14, 2010 at 4:21 p.l. #282390vend vähk
ModeratorJuba parem hakkab ka triipe nägema, kuid nähes su vormi ,siis pildistamises näen ikkagi reservi – sõida või ise kohale pildistama…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Päevavalguses annab ka väga korralike vormipilte teha (mul on ikka tunne, et ma näen sellel pildil peeglist välku…?
Jah, välgupoiss oli ikka täielikult pean ning nõustun, et nendel viimastel piltidel jääb vormi suhtes selline poolik mulje. Las ta siis olla ning ehk isegi taktikaliselt tõesti konkurente uinutav pildimaterjal. Juba nädala pärast on kõik läbi ja saab teha kokkuvõtteid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2010 at 11:57 e.l. #282304vend vähk
ModeratorHetkel Budapestis +18 kraadi sooja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2010 at 11:59 e.l. #282305Ott Kiivikas
MemberTänud hommikuse sõnumi eest, vaatan et püüad tuju üleval hoida- tean et viimane nädal kerge ei ole…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2010 at 2:51 p.l. #281683Ott Kiivikas
MemberHomme panen pressiteate ka välja ja saadan välja. Ma ei tea kas ennustama ka hakkame või pole mõtet???
november 15, 2010 at 2:58 p.l. #281684Jarmo Oberst
MemberHomme panen pressiteate ka välja ja saadan välja. Ma ei tea kas ennustama ka hakkame või pole mõtet???Pole mõtet ennustada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.