Wish List
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Wish List
- This topic has 87 replies, 51 voices, and was last updated 12 years, 2 months tagasi by
Fdvk.
-
AutorPostitused
-
märts 9, 2006 at 9:41 e.l. #74659
muc
MemberSelle jaoks on olemas täiesti spets koht- Pealeht-> ülevalt Huvitav-> RATE.
märts 9, 2006 at 2:02 p.l. #74787jrx
MemberNo see RATE on väga midagi muud ikka. Mind ei huvita pildid teistega kõrvuti ja mingi hindamine ja värki… Ma tahaks inimese nime peal klikkida foorumis kohe selleks, et teada saada miuke ta välja näeb, et linnapildis foorumijutt ja nägu kokku viia, mitte selleks, et biitsepsit imetleda…
märts 9, 2006 at 2:10 p.l. #74793Juku88
MemberSee flood control ongi sellep. pandud , et ära hoida mõttetuid kiiruga tehtud postitusiaga iga üks saab ju pärast enda tehtud kirja ju uuesti oma mõtetud postitused uuesti mõtekaks muuta nii, et mis vahet seal on.
märts 9, 2006 at 3:15 p.l. #74814jrx
MemberFlood control on väga oluline ka selleks, et kogemata topeltposte ei teeks inimesed. Ja selleks, et pahad botid või inimesed ei saaks foorumit umbe spämmida.
Kuigi minu arust on see haige, et see kehtib muudele asjadele ka peale “postita”. S.t. kas ei saaks flood controli progeda nii et näiteks “muuda” funktsioon ja “vaata uusi postitusi” oleksid ilma selleta?
märts 10, 2006 at 6:33 e.l. #74941ronija
MemberVõidaks teha artikkel. Pikemalt proteiinidest, süsivesikutest, rasvadest, et valgustada neid inimesi kesja kelle vanemad arvavad, et need tervisele väga ohtlikud. Sõna PULBER vist kipub inimesi hirmutama.
märts 10, 2006 at 6:52 e.l. #74943Rebane
KeymasterVõidaks teha artikkel. Pikemalt proteiinidest, süsivesikutest, rasvadest, et valgustada neid inimesi kesja kelle vanemad arvavad, et need tervisele väga ohtlikud. Sõna PULBER vist kipub inimesi hirmutama.Antud juhul sellega tegeleme – palusin Indrekul kirjutada ka süsivesiktuest, rasvadest jms.
See on tehtud ka selle suunitlusega, et uuemad inimesed teaksid, kuipalju mida võtta, millal tarbida jne jne
märts 10, 2006 at 6:55 e.l. #74945ronija
MemberSuper!
märts 10, 2006 at 8:23 e.l. #74949jrx
MemberLOL@Kinnine chat. Isegi avatud chatis pole piisavalt inimesi
märts 10, 2006 at 8:29 e.l. #74951ronija
MemberMsn’i suhtes on sul õigus. Teemas “Hommikune Idee” ka ära märgitud.
Ja olgem ausad, ma ei usu, et sa enda arengut hakkad iga päev täpsustama. Kahe nädala tagant piisab. Ja khm
märts 10, 2006 at 8:50 e.l. #74955Rebane
KeymasterKas selline asi ei oleks kuidagi võimalik, et teha mingine kinnine chat foorumisse, kuhu igaüks ei pääse. See koht sisaldaks tõsiselt trennitegevatetrenni teha soovivate inimeste postitusi enda arengu kohta, mida aegajalt täiustatakse, üksteisega konsulteerimist kui arengus on “mõõnaperiood”. Ja kõiksugu sellisega seotud. Üksteise motiveerimine oma tulemuste, ideede ja abiga.Kuidagimoodi siis väljavalitud inimesed vm. Et läbustajaid ei satuks jne.. Et oleks võimalik ikka teiste arengul ja küsimustel järge pidada.
Midagi analoogset on mul ka endal pikalt peas haudunud – peagi loodan lüüa kasutajad mitmesse gruppi ning siis võib ka mingi kinnisema foorumi teha, kuhu iga mees ei pääse.
Idee on hea, küll ka teostus peagi tuleb.
märts 10, 2006 at 8:52 e.l. #74956ronija
MemberSuper!
Kui tõesti kord see juhtuma peaks, siis loodan sellest kuulda!
mai 14, 2006 at 11:20 e.l. #83271jorsik
MemberMind häirib 2 asja momendil ja mõlemad puudutavad “minu abilist”. Esiteks, kas ei saaks näidata rohkem kui minu viimast 10 postitust? Näiteks kasvõi 20, 50 oleks juba ideaalne, teinekord tuleb meelde et sai kuskil mingis threadis tehtud post ja tahaks nüüd näha vastukaja aga kuna vahepeal olen teinud üle 10 postituse mujal, pean nüüd läbi searchi otsima välja oma postituse ja search ei tööta ka alati nii nagu tahaks. Ja teiseks, kui võtan minu abilise kaudu oma 10 viimast postitust välja, ei saa seal valida mitmendale leheküljele mingis teemas minna, vanasti nagu oli see võimalus?
mai 14, 2006 at 12:19 p.l. #83274Annika Pärtel
MemberProfiilis võiks uue kasutaja registreerimisel olla rohkem nö kohustuslikke välju, mis pärast kõigile nähtavad oleksid. Näiteks sugu ja vanus. Tihtipeale küsivad inimesed nõu, hakkad vaatama profiili, no ei saagi aru, kes või mis ta on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teema juures seda eraldi küsima hakata oleks aga mõttetu ju, läheks jutt liiga pikaks.Ja kui mõni tüüp postitab siin omaarust ei-tea-mida-tarka, saaks profiilist veidi täpsema ülevaate tüübi kohta (a´la nu kui on ikka miski 13-aastame koolipoiss, siis…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )mai 14, 2006 at 1:06 p.l. #83282sdmartin
Memberse harjutuste pank võiks olla täpsem.
juuni 30, 2006 at 12:06 p.l. #86979Mesku
MemberArtiklite printimine võiks ka olla “printeri sõbralik”
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.