Wish List
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Wish List
- This topic has 87 replies, 51 voices, and was last updated 12 years, 2 months tagasi by
Fdvk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 17, 2005 at 1:35 p.l. #45577
Rebane
KeymasterSoovida võib kõike, kuid ega see ei tähenda, et kõike veel saab.
Olen oma sõna öelnud asjale ja nii se ka jääb – igasugu keemia soovitus/nõustamis foorumit me ei toeta ega ka üles ei pane.
Keegi peab kunn ju olema – kui ka foorumis valitseks demokraatia, oleks mingi tark onu juba ammu tulnud ja kõik sõnumid ära kustutand. Kui viitsite ennast õigustada/põhjendada andke aga tuld, aga tehke seda erasõnumite näol (kuigi kahtlen, et sellest mingi kasu on).
Tänud
jaanuar 17, 2005 at 3:51 p.l. #45601joey
Memberei sa ka aru :SEga selle pärast kinni veel panda kui keemiast rääkida.. Ega seal rekaalmi ei tehate et kasutage keemiat…
Milleks siis need artiklidgi siin amazonis steroididest on.. kustutate need ka äkki ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bodybuilding.ee’s saab keemiast rääkida, seal kohe selle jaoks oma foorum. endale küll ei meeldiks, kui siin hakatakse mingi steroidijutu ajama.
veebruar 28, 2005 at 8:45 p.l. #48960Razard
MemberKas saaks Amazone RATE-ga teha selliset asja, et tegelaste vanusele, kes seal üleval, lisanduks iga aasta +1 ?
Mulle tundub, et hetkel neil seal vanus aastatega ei muutu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 1, 2005 at 2:18 p.l. #49031Rebane
KeymasterKui kallid inimesed arvavad, et siin on AINULT tühjad postitused siis eksite.
Viskan ka vahel mina pilgu peale ning vaatan, mida võiks teha ning mida mitte.
Ja herr taks just võitis endale… moderaatorid nädalaks kukile. Palju õnne kõigile võitjatele!
märts 10, 2005 at 12:54 p.l. #49811Sphinx
MemberSelline asi võiks olla: kasutaja sugu. Postituste lugemisel võib vahel segadusi tekkida. Kasutaja avatari all võiks olla siis vastav märk (rõngas ja nool või rõngas ja rist).
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2005 at 1:40 p.l. #49815wtrix
MemberKui uus privaatsõnum saabub võiks see paremini näha olla. Praegune kiri foorumi nurgas on paras kirbu….
märts 10, 2005 at 1:58 p.l. #49816joey
MemberSelline asi võiks olla: kasutaja sugu. Postituste lugemisel võib vahel segadusi tekkida. Kasutaja avatari all võiks olla siis vastav märk (rõngas ja nool või rõngas ja rist).
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see on hea mõte. sest nõu andes peab teadma kas on mees või naine ja vastavalt sellele saaks anda omad soovitused
märts 10, 2005 at 2:08 p.l. #49817St
MemberMinagi pooldan Sphinx-i ideed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2005 at 2:16 p.l. #49819Rebane
KeymasterKui uus privaatsõnum saabub võiks see paremini näha olla. Praegune kiri foorumi nurgas on paras kirbu….Kui ma nüüd õieti mäletan, on selline võimalus siin foorumis täitsa olemas, et juhul kui saabub uus privaatsõnum, hüppab lahti popup aken ning teatab sellest sind.
Minu Seaded -> Foorumite seaded -> Kas soovite saada pop-up teatise, kui Teile on uusi sõnumeid? (JAH)
Ning peaks selline asi praegu päris töötama. Ise olen mõelnud ka mingi vilkuva ikooni peale (mille teostan niipea, kui võimalik).
Näen siin HÄID ideid!! Andke aga tuld uute asjade jaoks ning kordamööda proovin parimad ka teostada!
märts 11, 2005 at 8:38 e.l. #49887Rebane
KeymasterMomendil on igal kasutajal võimalus oma seadmete alt valida, mis soost ta on. Tulemust näidatakse iga kasutaja profiilil. Ka kustutasin ära liigset läbu iga postituste all (kasutaja number, liitumiskuupäev jne).
Hetkel ei ole võimalust panna kuvama iga külastaja alla tema sugu aga noh.. algus seegi =o)
mai 2, 2005 at 9:57 e.l. #53099Mart Parve
MemberÜks idee on rajada kulturismi nn wiki. Siit vaata, mis elukas see Wiki on.
Wiki tegemiseks on erinevaid vabavaralisi koodipakke, millest levinuim on MediaWiki.
Maailma suurim wiki on hetkel siis Wikipedia, mis on kasutajate kollaboratiivselt arendatud entsüklopeedia, mil viimati oli mahtu mingi 100 Britannica jagu.
Kulturismi wikisse võiks siis tekkida kirjed a la “Glükogeen: on see ja see, vaata ka seda ja teist” või “Weideri printsiibid on sellised ja sellised”.
mai 2, 2005 at 3:25 p.l. #53129chrisrea
MemberVõiks jh olla igasugused rekordid, võistlused ja tulemused üle maailma nt.
märts 8, 2006 at 7:52 p.l. #74708Mob
MemberPildipaneku õigus KÕIGILE!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2006 at 8:12 p.l. #74717jrx
MemberMinu arvates mingit oma wikit ajama hakata on mõttetu.
KUI pilt, siis ainult profiilis. Mul ei ole vaja, et teema laadimisaeg pikeneks sellepärast, et see kõikide vastanute pilte laeb.
märts 8, 2006 at 8:29 p.l. #74720Rihostern
MemberPildi panemise õigus võiks tõesti olla , ja pildi nägemise süsteem võiks samaks jääda
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.