Skip to main content

whey lemon super

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    carbo
    Member

tervist nimelt mu ema on meedik ning hakkas reekima et tegelikult ei ole need algupulbrid üleültse hiad ning pidavat magu koormama j muud säärast. nimelt kas oleksid hia ja annaksid põhjaliku ülevaate nendest valgu lisadest kõik nende hiad ja vead?

Kuup
    Member

Ka mul on magu üks väga tundlik asi, kuid Protein no1 ei pannud kõhtu kordagi valutama. A vat seda ei oska ma öelda, kuidas ta pikas perspektiivis mõjub.

hugo boss
    Member

oled sa kindel et su ema ütles magu? sest kui ta ütles magu siis minu arvates paneb see asjad paaika. su ema ei tea midagi? kes ta täpsemalt on? põetaja? perearst? mul ütles ka perearsti et valk rikub tervise ära ja kui valku sööd siis on keha märgituse äärel. selle jutu peale ma konkreetselt naersin talle näkku ja küsisin et mis lolli juttu ta ajab. esimene asi mida sündiv tita saab on piim ja seal on vist min uteada ka valku sees kuigi titale on seal tähtsamad vist need antikehad. ühesõnaga otsusta ära kas oleld taimetoitlane või mitte. kui oled nagu nagu enamik inimesi ehk mittetaimetoitlane siis söö röömsalt valku edasi. valk on igavese nooruse allikas. vaata arnols scarzeneggerit. nagu eile sündind. aga tegeliklult juba pea 60

Makaveli
    Member

Mürgituse äärel.. Cutler ja seltsimehed peaksid juba ammu mulla all olema ju

Ott Kiivikas
    Member

Suured valgukogused on koormuseks neerudele, piisav hulk vett päevas aitab vältida sellega kaasneda võivaid probleeme. Ise olen viimased 10 aastat tarbinud vähemalt 200 – 300 gr. valku igpäevaselt (on ette tulnud mõned päevad kus on kogused olnud väiksemad), siiani ei ole olnud tõsiseid tervisehäireid. Valgu positiivseid pooli on tõenäoliselt rohkem kui negativseid, sest lihaste taastumine ja kasv toimub just valgu baasil.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.