Skip to main content

Whey kasutamine?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Whey kasutamine?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    algaja17
    Member

Ja mis vahe ültse nendel Wheydel on neid on mitut sorti osa kallimad(Whey, Whey1, Whey 2 oli ka vist kui ma õieti mäletan)?

Kas seda tuleb võtta siis igapäev? Või saab nii ka et nendel päevadel millal teen trenni siis ainult võtan? Kas 1 portsion kõlbab päevas või peaks ikka rohkem, kuna rahakott ka kannab selle all

sazzix
    Member

Valgu sheik tuleb juua ikka pärast trenni,sest sheigis on kiiresti imenduvad valgud (juua ikka veega). Muul ajal päeva jooksul tuleb ka muidugi valgurikkaid toite süüa.

painkiller
    Member

kui kui vadakuvalk siis enne trenni (imendub kiiremini) ja peale trenni kasseiin (imendub aeglasemalt).

kaiv
    Member

kui kui vadakuvalk siis enne trenni (imendub kiiremini) ja peale trenni kasseiin (imendub aeglasemalt).

Vastupidi!

Xero
    Member

Ma panen Whey 8100 ja tavax on mulle saand et enne, kuskil pool tundi, võtan sheigi sisse ja peale trenni kohe, enne trenni võib ka piimaga võtta, siis aeglasema imendumisega. Aga vahel olen tund enne trenni kohupiima nahka pannud.

Kuup
    Member

Vastupidi!

ega ikka ei ole küll. Hüdrolüüsitud vadakuvalk on üks kiiremini imenduvaid valke.

Mr.Y
    Member

Ta mõtles vastupidi, et peale trenni just vadakuvalk (kiirem) mitte kaseiin!

kaiv
    Member

Ta mõtles vastupidi, et peale trenni just vadakuvalk (kiirem) mitte kaseiin!

Täpselt nii !

theONE1
    Member

Palun lugege järgmine kord korralikult kellegi jutt läbi, enne kui midagi kirjutate. Liiga palju tühja loba lihtsast asjast!

Autor
    Postitused
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.