Whey 8100
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Whey 8100
- This topic has 9 replies, 6 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
greenu.
-
AutorPostitused
-
oktoober 30, 2006 at 10:08 e.l. #8676
Angel-liis
MemberSooviks teada selle valgulisa mõjudest-eesmärkidest.
oktoober 30, 2006 at 10:36 e.l. #93620joey
Memberkasutan isegi, pole halba öelda midagi. teeb oma töö ilusti ära
oktoober 30, 2006 at 10:56 e.l. #93704Angel-liis
Memberkasutan isegi, pole halba öelda midagi. teeb oma töö ilusti äraja mis see täpselt tema töö oleks?
oktoober 30, 2006 at 1:28 p.l. #93710Xero
MemberArvan, et olgu mis tahes toidulisand, pea kõik sobivad ka naistele. Ei tea sellist toidulisandit, millele kirjutatud ” Naistelt naistele” vms.
Aga küsimusele vastates on see hea lisand. Kiired valgud peale trenni kuluvad alati ära. Lisaks panen mina glükoos Trauben Zucker’it. Whey’l on nüüd ka erinevad maitsed, ma ei tea kuidas maitsetuga oli, aga neile polnud paki taha kirjutatud B-rühma vitamiini sisaldusest, nagu maitsega Whey’l.
Üldiselt on suht soodsa hinna eest hea proteiinilisand!
oktoober 30, 2006 at 1:57 p.l. #93711Angel-liis
MemberArvan, et olgu mis tahes toidulisand, pea kõik sobivad ka naistele. Ei tea sellist toidulisandit, millele kirjutatud ” Naistelt naistele” vms.Aga küsimusele vastates on see hea lisand. Kiired valgud peale trenni kuluvad alati ära. Lisaks panen mina glükoos Trauben Zucker’it. Whey’l on nüüd ka erinevad maitsed, ma ei tea kuidas maitsetuga oli, aga neile polnud paki taha kirjutatud B-rühma vitamiini sisaldusest, nagu maitsega Whey’l.
Üldiselt on suht soodsa hinna eest hea proteiinilisand!
konkreetne.tähh
oktoober 30, 2006 at 7:14 p.l. #93743joey
Memberja mis see täpselt tema töö oleks?annab lihastele kiiresti imenduvat valku peale trenni. kuna hind on odav, ei ole ta mingi bullshit nagu vene milk proteiini või biolabi tooted. kuigi kallimad tooted on muidugi paremad aga pole sellel häda ka midagi.
oktoober 30, 2006 at 9:33 p.l. #93767Annika Pärtel
MemberProovisin, ei meeldinud. Ei segunenud hästi, toimet ka ei märganud. Rohkem ei osta.
november 2, 2006 at 12:04 p.l. #92730V.K
MemberProovisin, ei meeldinud. Ei segunenud hästi, toimet ka ei märganud. Rohkem ei osta.kuidas saab valgu toimet märgata, ühe paki proteiini põhjal
november 2, 2006 at 1:49 p.l. #93963Xero
MemberProovisin, ei meeldinud. Ei segunenud hästi, toimet ka ei märganud. Rohkem ei osta.No, seljuhul, sa ei seganud piisavalt. Minul seguneb ta vägagi hästi. Jah, tõesti, ühe paki põhjal ei saa otsustada. Siis kui 5-6 pakk läheb, siis õige aeg vaadata kas toimet on märgata.
Aga loomulikult peab sööma ka normaalselt, sõber ei ole mul kunagi toidulisandeid võtnud, vaid 17 ja suuruse poolest on tõesti vägagi hästi arenenud. Võib öelda et paremini, kui mõni, kes toidulisandeid tarvitab. Ja 4 aastat on ta treeningstaaž. Vot, nii ta on, nagu elu käib.
november 2, 2006 at 2:03 p.l. #93968greenu
Memberohh jummal küll .. .toidulisandid polegi ju imerohi … lõviosa otsustab tavatoit ja trenn … toidulisand on lisand nagu nimigi ütleb …
ühe pakiga saab otsustada küll …. lihas peaks ju taastuma järgmiseks trenniks ja kui tead et eelmise pulbriga võisid iga 7 päeva tagant treenida ühte lihast ja nüüd uue proteiiniga ei ole taastunud siis saad ju kohe aru et see pulber imeb lurinal …
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.