WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas
Avaleht » Forums » International » In English » WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas
- This topic has 80 replies, 24 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
november 22, 2009 at 8:37 e.l. #236159
Bonsuna
MemberNo ma ei tea kui need mehed on seal “proffid”, siis nii mõnigi Eesti mv naturaalne kulturist on nende kõrval lausa Mr. O…..
Samas on hea, et Annika sealt reportaazi tegi, nüüd peaks igal ühel olma selge, mis vahe võib taseme osas eri liigadel olla ja kui lihtne võib olla mõnes liigas maailmameistriks tulla.
Huvitav on see, et kui Bonsuna oleks seal võistelnud, siis oleks ka tõenäoliselt ära võitnud – kuid miks ta seal võistelda ei saanud kui sama liiga “proff” Shevtsov samas laval oli?
Aga jah tase on ikka alla igasugust arvestust….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näha oli, et pro litsentsi omavatest meestest olid Tallinnas laval veteranid ja üks kergema kati mees kes nägi enam vähem välja. Mida Sevtsov seal tegi ei oska kommida, võistlema ta ei pidanud kuna tegelevat ürituse korraldamisega. Taset ei olnud tõesti, ei amatööride ega ka nende mõne prode seas. Mehed olid nagu peale jõulunuuma lavale tulnud. Pisut kehva maigu jättis see liigast tõesti. Niipalju kui mina seal olen enne osalenud on ka tase olnud OK.(loomulikult kaugeltki mitte võrreldav IFBB pro tasemega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga siiski) Kuna auhinnarahasid ei olnud siis kolle kohal ka polnud. (ametlikult prode medaleid ei jagatud sel aastal, kohalolijad said mingid masumedalid, sokolaadist ma pakun
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Paar nn proffi kes mingil põhjusel kohale olid tulnud lasti siiski lavale. Üldiselt on selles liigas nii, et oled sa pro või amatöör, soovi korral võid võistelda mõlemate MM-il. Elab-näeb mis järgmisel aastal saab.november 22, 2009 at 9:37 e.l. #236169Aile
MemberJälle läksid hulluks või? Sinu puhul vist tundub see siin tavaline olevat. Reaalses elus oled Sa palju normaalsem:-)Ah, et kohe nii hull nali?
..no vabandust.Sa vast paned siin kraadi juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…nii skisofreeninile ma nyyd ka ei ole.
No see tiss on väiksem kui mul. Mis tast ikka peita:-)ega jah… m6ned mehed v6iksid siis pykste kandmise ka l6petada.
Kas see nali oli parem?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 11:00 e.l. #236190renku
Memberega jah… m6ned mehed v6iksid siis pykste kandmise ka l6petada.Kas see nali oli parem?
november 22, 2009 at 12:20 p.l. #236207vend vähk
ModeratorVaatasin pilte… Mis siin salata, sellel aastal oli võistluste tase erakordselt nõrk. Kui Kalmus oleks sellele üritusele tulnud, siis oleks ülivõimsalt absoluudi kinni pannud
Kui nüüd natuke spekuleerida, siis oleks ilmselt enamus 03. oktoobril Eesti MV-l võistelnud rahvast tulnud maailma esikolmikusse erinevates kaalu- ja vanusekategooriates.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 12:41 p.l. #236215timo116
MemberMarek oleks hooajavälise vormiga ka ära pannud
november 22, 2009 at 1:08 p.l. #236226gmaster
MemberNo on teil ka naljad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jajah, vaadake ette, et varsti elu24 veergudel pole oma naljadega

Ma juba kujutan ette mis need pealkirjad ja kommentaarid olla võiks..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 1:57 p.l. #236243joker
MemberPaar oma mõtet ka lisaks pildireale:
Nagu ikka üritan olla ma suht neutraalne igasugu poliitika ja liigade suhtes. Mõlemas on oma head ja vead,. Mina võtan ikka asja nii, et sport on sport ja kulturist on kulturist
On olemas erinevad liigad ja see on fakt – kas kiratsemine muudab midagi, minu jaoks kindlasti mitte. Seega las see jääb lipsuga onude pärusmaaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõrk tase või mitte eks kajastamist väärib asi ikka kui mängus on musklid ja kenad naised. Ses suhtes, et nii mõnigi imestas ja küsis kuidas Fitness.ee sellist asja lubab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks pidurdamist oli, eriti muusika pealesaamisega. Aga see DJ kapsaaeda rohkem.
Tase. Pigem oli see tase tugev naiste ja fitnessmeeste seas
Vabakavad jne. Mõne puhul ka hea vorm.Meeste puhul aga oodati ilmselt midagi enneolematut, räiget massi ja räiget kuivust. Ilmselt silmad ära hellitatud paari Elite Touriga ja kuna IFBB mehed on kõik teaduprast “puhtad”, siis nüüd oli oodata ju lavale 3x suuremaid ja kuivemaid mehi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvestades just, et MM ja PRO.Aga vahet pole, nagu Homer ütleb:
november 22, 2009 at 2:50 p.l. #236249Annika Pärtel
MemberMinule jäid silma samuti erakordselt head vabakavad. Iga etteaste oli omaette show, mitte nagu kuskil mujal, kus vabakava tähendab muusika saatel poseerimist. Muidugi, tegemist ei olnudki ka nö päris kulturistidega, kes neid esitasid. Kategooria nimi oli vist meeste aeroobika või midagi sellist. Aga kindlasti avardas see ka meie kohalviibinud kulturistide silmaringi, kuidas paremini oma vabakavasid üles ehitada, andis mõningaid ideid vms.
Profi naised avaldasid mulje, ülaosa oli hea, massi oli ja veel vägagi vaadatavas vormis, tagumine pool oleks võinud aga kõigil kindlasti oluliselt kuivem olla, arvestades nende keemilist tausta
november 22, 2009 at 3:00 p.l. #236253JACKO
MemberÜritus ise andis muidugi soovida korraldamise kohapealt. Jäi rohkem mulje, et tegu ei ole mitte MM-iga vaid Venemaa rahvusvõistlusega. Loodan, et võistluslugusi mänginud DJ sai korraliku tohlaka selle eest, et ei suutnud õigeid lugusid mängida võistlejatele.
Vabakavad olid muidugi tasemel ja see ilmselt oligi ainuke osa üritusest, mis jättis positiivse mulje lisaks ilusatele naistele.
november 22, 2009 at 3:04 p.l. #236254Annika Pärtel
MemberSiinkohal meenus see Türgi invasportlane, kellele 3 korda alustati vale musa mängimist ja siis hõigati saalist lavale, et kle, a sa tõid miski flashi meile, meil see ei mängigi, et ah poseeri mingi suvalise järgi, mis tuleb. Kutt oli kõik see aeg laval ja ootas… lõpuks saadi tema muss ikka tööle.
Ühel laps-fitnessistil lasti ka pea alaspidi poosis seista, kuna ei suudetud õiget musa panna
november 22, 2009 at 3:25 p.l. #236257joker
Membernovember 22, 2009 at 3:36 p.l. #236265Lexusl
MemberMa mõtlesin siin sama?
november 22, 2009 at 3:42 p.l. #236267HanzA
MemberMa ei saa sellest aru,miks kuskil kirjas polnud,et üritus on venekeeles?Mina näiteks kes sõnagi ei osanud,vahtisin enamus aeg tühja kui nad rääkisid seal mingit juttu.
november 22, 2009 at 3:54 p.l. #236281Lexusl
MemberMa ei saa sellest aru,miks kuskil kirjas polnud,et üritus on venekeeles?Mina näiteks kes sõnagi ei osanud,vahtisin enamus aeg tühja kui nad rääkisid seal mingit juttu.No see tuli mulle ka suure üllatusena ja ajas vast kõige rohkem närvi.
See üritus peaks olema ju nagu Eestile väikestviisi reklaam ka ju või nii….
Ja mis reklaami me siis saime- korraldus väga kehv, üritust viidi läbi vene keeles (tiba ka inglise) ja paar korda (kui mingi mees tantsis seal Vene rahvatantsu vms.) oli tunne tõesti nagu oleks Venemaale kuhugi külaläbrakale sattunud. Nagu mu kõrval istuv klubikaaslane ütles, puudu oli veel ainult viinapudel.
Mark-TEHTUD
november 22, 2009 at 4:14 p.l. #236284Jurok
Member
nojah.. aga nemad eriti mingeid reeklami kah ei teinud sellele võistlusele.. ja paljud korraldajad olid kas Lätist või Leedust.. noh oli siis võimalus teha nende keeles….. sam kohtunike kohta….Ja oli koik ikka tehtud en nendele oleks kergem Põhi võistlus oli tehtud juba enne 5 ja see osa mis oli publiku jaoks, jah võik natuke paremini korraldatut.
Võistlejad kah oli vist üle 250 ja päris raske teha sedaühepäevaga…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> DJ ikka oli vaabshe geenius… vähemalt 5 inimest esinesid vale muusikaga…..aga üldmulje ikka pozitiivne . mida rohkem korraldatakse selle spordiala üritusi seda paremaks akki läheb…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.