“Wellman” – toidulisand meestele
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » “Wellman” – toidulisand meestele
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 18 years tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 20, 2008 at 12:05 p.l. #12547
Wire
MemberTere,
ostsin endale meestele mõeldud “Wellman” kapsleid. Kas keegi oskab nende kohta midagi head või halba öelda. Kunagi oli telekas saade, kus räägiti sellest tootest ja kiideti taevani. Endal on nii, et peale kapsli sisse võtmist on mingi tund või veits vähem päris korralik kõhuvalu. Ei tea miks?:S
Info: http://www.vitabiotics.com/wellman/wellman_tab_proinfo.aspx
Pmst siit vajalik magneesiumi ja tsingi jm koguse kätte saama?!
jaanuar 20, 2008 at 12:45 p.l. #100072AlanBStard
ModeratorSa annad ka kõige kasutuma lingi, mis võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga siin on koostis kirjas:
http://www.magnum.ee/cgi-bin/script/kaup?e…oflavonoidid+jt.
Normaalne multivitamiin, see on hea et PABA sees on, enamikus pole; see on halb et raud sees on.
Zhenzhenni, küüslaugu ja arginiini kogus on mõttetult mikroskoopiline.
Aktiivse sportlase jaoks on magneesiumi ja tsingi kogus ka väga väike.
jaanuar 20, 2008 at 3:12 p.l. #100096Wire
MemberSa annad ka kõige kasutuma lingi, mis võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga siin on koostis kirjas:
http://www.magnum.ee/cgi-bin/script/kaup?e…oflavonoidid+jt.
Normaalne multivitamiin, see on hea et PABA sees on, enamikus pole; see on halb et raud sees on.
Zhenzhenni, küüslaugu ja arginiini kogus on mõttetult mikroskoopiline.
Aktiivse sportlase jaoks on magneesiumi ja tsingi kogus ka väga väike.
ei ma ei andnud mõttetut linki. seal sai klõpsata ja näha muud infi ka selle toote kohta. Aga aitäh vastuse eest.
Keegi oskab öelda miks peale kapsli võtmist suht tugevalt kõht valutama hakkab?
jaanuar 20, 2008 at 3:16 p.l. #100097Aile
Memberei ma ei andnud mõttetut linki. seal sai klõpsata ja näha muud infi ka selle toote kohta. Aga aitäh vastuse eest.Keegi oskab öelda miks peale kapsli võtmist suht tugevalt kõht valutama hakkab?
Vahest on see m6eldud manustamiseks koos s88giga?
jaanuar 20, 2008 at 3:21 p.l. #100099Wire
MemberVahest on see m6eldud manustamiseks koos s88giga?On jah.. või siis vahetult peale sööki. Aga ikkagi. Ise olen võtnud kohe peale sööki aga eks proovin koos söögiga.
jaanuar 24, 2008 at 7:59 p.l. #137345Amarillo
MemberOn jah.. või siis vahetult peale sööki. Aga ikkagi. Ise olen võtnud kohe peale sööki aga eks proovin koos söögiga.mul oli sama probleem,eriti kui korralikult ei söönud tuli väike rops teha^^
lahendus korralik toidukord ja peale tableti võtmist veel midagi süüa ja kindlasti suur klaas vett juua.minul toimis.
jaanuar 24, 2008 at 8:04 p.l. #137346Wire
Membermul oli sama probleem,eriti kui korralikult ei söönud tuli väike rops teha^^lahendus korralik toidukord ja peale tableti võtmist veel midagi süüa ja kindlasti suur klaas vett juua.minul toimis.
njaa teengi nüüd nii.. a ma lihtsalt mõtlen, et kas see sobib mulle, kui nii on. Söön ja joon nüüd rohkem peale küll ja pole ni hull aga vahest hakkab ikka valutama.
Ja üldse tahaks arvamusi kuulda selle kohta. Tundub koostise poolest kasulik asi.
jaanuar 24, 2008 at 8:08 p.l. #137349AlanBStard
ModeratorJa üldse tahaks arvamusi kuulda selle kohta. Tundub koostise poolest kasulik asi.Ma ju eespool kirjutasin, tavaline multivitamiin.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.