Vot see on alles naine:D
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Vot see on alles naine:D
- This topic has 80 replies, 35 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
BULDOOSER.
-
AutorPostitused
-
mai 28, 2006 at 1:09 p.l. #84453
Annika Pärtel
Memberon jah täiza haige transvestiit. ei tea miks naised meestesporti teevad ja meeshormoone süstivad. mehed tahavad mehemad olla-kulturistid saan aru aga tundub et need naised tahavad ka mehed olla…imelik mis nende peas toimub. jõusaal muidu sobib naistele hästi aga hoidgu nad aind meesuguhormoonidest eemaleaktivist vis tahaks ka selline põkk olla?
arvan et samamoodi ei sobi vist eriti naistele võitluskunstid ja ralli
Kuulge, kasvage suureks. Minu eelistused ja tahtmised siinjuures ei mängi mingisugust rolli, nii et isiklikuks ka ei maksa siin minna.
Ei ole meeste sporti ega naiste sporti, nagu ei ole meeste töid ja naiste töid jne jne. Me enam ammu ei ela meestekeskses maailmas. Kui tahate modelle vaadata, siis palun, vastavasisulisi saite on terve nett täis. Või käige tänaval silmad lahti, neid nö pandavaid naisi on kevade tulekuga ju suhteliselt palju välja ilmunud. Siin räägime kulturistidest kui sportlastest, ja LOOGILINE, et ka naiskulturistidel on lihast…
Ja transvestiitlus on kulturismist küll väga kauge teema…
mai 28, 2006 at 1:38 p.l. #84457Banana
MemberAktivist,
kas sul mõni pilt leidub endast?

Äkki oled ise ka põkk? Võib-olla sm. Andreaz ei julgeks enam vobsee plõksida, kui oma pilti ka näitad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2006 at 1:47 p.l. #84458pacman
MemberOk pilt vaadatud, selge et naine ei saa selliseks lihtsalt proteiini süües, aga ka selge on see, et ükski naine ei saaks selliseks trenni tegemata…
Nii, et ärge loopige teise tehtud tööd si*ga üle..
mai 28, 2006 at 1:48 p.l. #84460Annika Pärtel
MemberAktivist,kas sul mõni pilt leidub endast?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki oled ise ka põkk? Võib-olla sm. Andreaz ei julgeks enam vobsee plõksida, kui oma pilti ka näitad
Ei ole:) A mis see nn põkiks olemine hirmutaks kedagi või?
mai 28, 2006 at 1:49 p.l. #84462joker
Memberkas sul mõni pilt leidub endast?
Äkki oled ise ka põkk? Võib-olla sm. Andreaz ei julgeks enam vobsee plõksida, kui oma pilti ka näitad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kui Aktivistist enne pilte ei näe, siis peale Võsu laagrit kindlasti (juhul kui ta muidugi kaadrisse ära mahub), sest lubas kuskil postituses ta sinna ju tulla. Või eksin Aktivist, mh-ah?
mai 28, 2006 at 2:00 p.l. #84464Annika Pärtel
MemberNo kui Aktivistist enne pilte ei näe, siis peale Võsu laagrit kindlasti (juhul kui ta muidugi kaadrisse ära mahub), sest lubas kuskil postituses ta sinna ju tulla. Või eksin Aktivist, mh-ah?Tulen-tulen jah kindlasti;) A ma ju ei öelnud, et ma põkk olen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eriti veel peale 5 nädalast treeningpausi ja kipsiga mööda linna ringilohisemist…Aga nu selle vea parandame varsti ära ilusti…tuul minust läbi igatahes ei puhu
mai 28, 2006 at 2:09 p.l. #84468Banana
MemberKurb, et pilti pole…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga… mis aktivisti statistilised andmed on? Käsivars pool meetrit?
mai 28, 2006 at 2:13 p.l. #84470Annika Pärtel
MemberKurb, et pilti pole…
aga… mis aktivisti statistilised andmed on? Käsivars pool meetrit?

Kus ma kirjutasin et ise selline põkk olen? Ei kuskil ju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma lihtsalt propageerin kõva trenni ja ei kannata naiste nõrgukesteks pidamist ega sellest tulenevalt nendele igasuguste allahindluste tegemist.mai 28, 2006 at 2:25 p.l. #84473Banana
MemberKus ma kirjutasin et ise selline põkk olen? Ei kuskil ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma lihtsalt propageerin kõva trenni ja ei kannata naiste nõrgukesteks pidamist ega sellest tulenevalt nendele igasuguste allahindluste tegemist.Elu ei oleks enam huvitav, kui mehed ja naised oleksid kõiges võrdsed. Olen nõus, et piitspeenikesed näitsikud ei ole ilusad, kuid igal asjal on piir. Mis kasu sa naisena päriselus reaalselt saad, kui 300 kg-ga jalapressi teed?
Mainisid enne, et transvestiitlusel ja naiste kulturismil pole mingit seost. Teatud määral ikka on küll, kui naisel on soov mehelik olla.
mai 28, 2006 at 2:47 p.l. #84474Annika Pärtel
MemberElu ei oleks enam huvitav, kui mehed ja naised oleksid kõiges võrdsed. Olen nõus, et piitspeenikesed näitsikud ei ole ilusad, kuid igal asjal on piir. Mis kasu sa naisena päriselus reaalselt saad, kui 300 kg-ga jalapressi teed?Mainisid enne, et transvestiitlusel ja naiste kulturismil pole mingit seost. Teatud määral ikka on küll, kui naisel on soov mehelik olla.
Nu ma olen küll vist natsa mehelikum kui enamus naisi (siiski mitte välimuselt) ja vormisoleku kasu on end siiani ka igati õigustanud…Rohkem siinkohal ei kommentaari igaks juhuks..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2006 at 6:05 p.l. #84488TANK
Memberoleneb muidugi jalapressist… 300 ei pruugigi palju olla naise kohta…
mai 28, 2006 at 10:34 p.l. #84500Andreaz
MemberKuulge, kasvage suureks. Minu eelistused ja tahtmised siinjuures ei mängi mingisugust rolli, nii et isiklikuks ka ei maksa siin minna.Ei ole meeste sporti ega naiste sporti, nagu ei ole meeste töid ja naiste töid jne jne. Me enam ammu ei ela meestekeskses maailmas. Kui tahate modelle vaadata, siis palun, vastavasisulisi saite on terve nett täis. Või käige tänaval silmad lahti, neid nö pandavaid naisi on kevade tulekuga ju suhteliselt palju välja ilmunud. Siin räägime kulturistidest kui sportlastest, ja LOOGILINE, et ka naiskulturistidel on lihast…
Ja transvestiitlus on kulturismist küll väga kauge teema…
ei ole meeste töid ja naistetöid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> noo ma küll pesu ei triigiks ei heegeldaks ega kooks või muud säärast ei teeks päris pedekas siuke mees kes midagi niukest teeks. ja naised ju autosid ei remondi ega müüri ei lao põhimõtteliselt!?keevitaja ja toru-jyri ja sepp ka pole naise amet!? või mis? selliseid ameteid ikka sitaks mis on spets meestele ja mis naistele aind! minu teada naised ei võigi rasket füüsilist pingutust teha.sugu on ja jääb! mees olgu mees ja naine naine! ma ei salli moodsaid pede mehi ja mehelikke naisi.täna võsareporteris näitas seda tipp sumoka õde kes seinu pahteldas ja võttis peeter võsa õlale ja trenni pidi üle 100 kg kangiga tegema- ka välimuselt tõeliselt rõve ja mehelik eit- siuke kohe ei taha nigu naine olla ega oska!?minujaoks arusaamatu kes oma soole vastavalt ei käitu
mai 29, 2006 at 4:25 e.l. #84502Madis232
Memberkapp
mai 29, 2006 at 5:19 e.l. #84504Vahue
MemberKulturistina on see naine suurepärane, kuid naisena on ta paras mutant.
Aga see sumoka õde. Ju siis pole külas nii kangeid mehi, kes selliseid töid julgeks teha. Mehelik oli tõesti, nagu vene l
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kõnnak oli selline, et nüüd saate kõik tappa.mai 29, 2006 at 5:23 e.l. #84505Raivo Piiber
Memberto banana – tee palun endale selgeks transvestiitluse tähendus(Transvestiidid (TV) on mehed ja naised, kes endas leiduvaid ja sisemisest vajadusest esile kerkivaid vastassoole omaseid jooni ajuti võimalikult mitmekülgselt, näiteks riietuse kaudu, nähtavale toovad. Siiski kutsutakse naistransvestiite harva transvestiitideks, sest naiste puhul ei ärata mehelik riietus või käitumine enam ammu tähelepanu ega võõrastust)
to andreaz – üks tõeline mees ei usalda kunagi oma pükste pressimist naisele. ma pesen ka nõusid ja koristan oma elamist, sinu loogika järgi olen pedekas? samas olen mitmekordne medaliomanik Eesti MV-lt vabamaadluses? pedekas? eile saabusin kolmepäevaselt puhkuselt kunstilaagrist. kas ma käitun oma soole mittevastavalt?kasvage suureks, poisid!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘Vot see on alles naine:D’ is closed to new replies.