Vot nii lolliks lähevad inimesed
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Vot nii lolliks lähevad inimesed
- This topic has 56 replies, 30 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
seedorf90.
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2009 at 5:48 e.l. #245571
PT London
Member1. kuuliks-STFU
2. see et bp on pandud kokku spetside poolt, ei tähenda et seda viljelevad spetsid edasi, olles ise treenerina käinud mõnes bp trennis, pean ytlema et ei soovitaks ennem (pädeva)eratreeneri trenne sinna algajatel minna.
Video oli igati hea, reikop igati ebaviisakas(hääletoon, vestluse lõpetamine nt.)
detsember 27, 2009 at 9:37 e.l. #245580Tigerkutsu
MemberÜks korralik treener aitab alati. Minu treener ei lase iial kedagi silmist, aga kui inimene lihtsalt ei kuula, on juba teine asi. Esimest korda minnes muidugi suuri koormusi ei panda, et tehnikale keskenduda, kuid vihaseks teeb just selle mehe soovitused!Kes iganes see blond etv neiu seal kargamas oli, ei olnud ta igal juhul korralik treener. See, et tal endal rüht halb oli ja tegelikult ka sooritused tehniliselt kahtlase kvaliteediga olid, nägin ka mina. Ei lasku siiski laiemalt pooli valima.
detsember 27, 2009 at 9:51 e.l. #245583Tigerkutsu
MemberNo selleks ongi treener, kelle käe all sa endale õige tehnika saad. Katsejänesel oli kõik õige, enne kui doktor sekkus. Väga imelik, me kõik leiame (kõik klubilised olid leilis), et enne võib selle mehe soovitustega end sandiks treenida.See, et enne tehnika ja siis koormus on tõde, aga saade ei keskendunud sellele, vaid tehnikale, mis keerati totaalselt valeks.
Mulle näib, et see, mis kõnealuse saatelõigu nii elevusttekitavaks muutis polnud mitte kinesioloog, ega ka neiu, vaid saatejuhi mitteaustav suhtumine bodypumpi kui treeningmeetodisse. Selline põhjendamatu üleolev ülbus mõjus pärssivalt ka tagasihoidlikule, ent asjalikule vanakooli mehele, kelle kommentaarid jäid Reikopi pop-ülbuse taustal suhteliselt õhku rippuma ja kaootiliseks. Üldiselt tegid lõigu lõpuks kõik end lolliks! Halb režii või… või kes seal ülesehituse eest vastutav on??!
detsember 27, 2009 at 10:15 e.l. #245588PT London
MemberKes iganes see blond etv neiu seal kargamas oli, ei olnud ta igal juhul korralik treener. See, et tal endal rüht halb oli ja tegelikult ka sooritused tehniliselt kahtlase kvaliteediga olid, nägin ka mina. Ei lasku siiski laiemalt pooli valima.ta polnudki treener vaid treenija
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2009 at 10:22 e.l. #245592kuuliks
MemberGoleteral’il õige jutt.kuuliks, asian squat ongi suht maani olemas. a selline asi nagu su bodypump videos inimesed tegid on suhteliselt saast, kükk selle kohta kindlasti ei saa öelda
Selles trennis ei tehtagi päris maani kükke.
detsember 27, 2009 at 10:22 e.l. #245593Vilps
MemberMulle näib, et see, mis kõnealuse saatelõigu nii elevusttekitavaks muutis polnud mitte kinesioloog, ega ka neiu, vaid saatejuhi mitteaustav suhtumine bodypumpi kui treeningmeetodisse. Selline põhjendamatu üleolev ülbus mõjus pärssivalt ka tagasihoidlikule, ent asjalikule vanakooli mehele, kelle kommentaarid jäid Reikopi pop-ülbuse taustal suhteliselt õhku rippuma ja kaootiliseks. Üldiselt tegid lõigu lõpuks kõik end lolliks! Halb režii või… või kes seal ülesehituse eest vastutav on??!Tunnen seda jõusaali treenerit, kes seal intervjuud oli Reikopile andmas. Rääkisin temaga ka sellest saate asjast ja ta ütles, et väga keeruline oli Reikopile midagi seleteda, kuna ta ei ole ekspert ning ei tea asjast midagi.
detsember 27, 2009 at 10:23 e.l. #245595kuuliks
MemberKes iganes see blond etv neiu seal kargamas oli, ei olnud ta igal juhul korralik treener. See, et tal endal rüht halb oli ja tegelikult ka sooritused tehniliselt kahtlase kvaliteediga olid, nägin ka mina. Ei lasku siiski laiemalt pooli valima.See oli treenija, kes oli ise juba 3 aastat BP trennis käinud.
detsember 28, 2009 at 12:36 e.l. #245753H2TheO-Z
Memberhakkasin naerma, kui nägin neid veerand-kükke
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2009 at 3:34 e.l. #245754kuuliks
Memberhakkasin naerma, kui nägin neid veerand-kükke
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult seisnes teema tehnika ümber, mitte kui sügavale kükitada. BP ei teegi päris maani kükke, kuid kes soovib, see muidugi võib ju teha.
detsember 28, 2009 at 7:23 e.l. #245758Alexander Andrusenko
ModeratorTegelikult seisnes teema tehnika ümber, mitte kui sügavale kükitada. BP ei teegi päris maani kükke, kuid kes soovib, see muidugi võib ju teha.Kui tehakse 1/3 kogu liigutusest, siis ei saagi mingist tehnikast rääkida. See asi on lihtsalt poolik ja kõik. Ja noh, mingi 20 kiloga tehes polegi suurt vahet, mis tehnikaga sa seda teed. Ja ma ei saa üldse aru, miks sul see video nii suurt vaimustust tekitas – ei olnud seal head tehnikat kellelgi. Raamatust kükitehnikat ei õpi – seda tuleb ise teha.
detsember 28, 2009 at 8:25 e.l. #245762kuuliks
MemberKui tehakse 1/3 kogu liigutusest, siis ei saagi mingist tehnikast rääkida. See asi on lihtsalt poolik ja kõik. Ja noh, mingi 20 kiloga tehes polegi suurt vahet, mis tehnikaga sa seda teed. Ja ma ei saa üldse aru, miks sul see video nii suurt vaimustust tekitas – ei olnud seal head tehnikat kellelgi. Raamatust kükitehnikat ei õpi – seda tuleb ise teha.Selge, selge. Vaimustust pole!!
detsember 28, 2009 at 9:44 e.l. #245786seedorf90
Membertundus et see mees ikka teadis mis rääkis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.