Vot nii lolliks lähevad inimesed
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Vot nii lolliks lähevad inimesed
- This topic has 56 replies, 30 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
seedorf90.
-
AutorPostitused
-
detsember 25, 2009 at 6:50 p.l. #245360
Goleteral
MemberJah oskan:Võtame kasvõi selle: Kükkide ajal peaks selg nõgus olema ja puusad ees!?? Tegelikult peab kõht sees olema, üle põlvede pead nägema varbaid ja all olles saad vabaid liigutada.
Irv, *raputab pead*, inimesed, ärge olge nii kinni mingites lollustes mida te igaltpoolt loete-kuulete : )
detsember 25, 2009 at 10:47 p.l. #245372smack
MemberMa isiklikult pean videoga nõustuma:D
Algul tegi taha astumist ja teisena kükki. Mõlemal juhul vaatas maha, mis ajab selja küüru.
Üpris kindel, et kui ta oleks kükki täisamplituudis teinud, oleks see hästi silma torkanud. Tal on puusad/selg väga kinni.
Ja rinnale võtmises oli tal tõesti kang kehast liialt eemal. Rääkimata, et ta tõmbas õlast mitte puusadest, pannes seega suure koormuse õlale.
Lihtsalt, et raskused on nii kerged ja seega ei põhjusta vigastust, aga kulutavad küll liigeseid.
Ma nõustun, et raskejõustiku harjutuste tehnika tuleks enne mingil määral selgeks teha, mitte kohe tampima hakkata.
Mind paneb mõtlema, et kuidas te ei täheldanud, et tal passib maha- paneb mõtlema, et kas isegi teete õigesti…
Ega kükki pole väga lihtne ära õppida- seal vaja palju dünaamilist venivust, rääkimata rinnale võtmise ära õppimisest.
Ei mäleta täpselt enam, aga minu teada läksid põlved varvastest üle, mis koormab liigselt põlveliigest.
detsember 26, 2009 at 3:30 e.l. #245373kuuliks
MemberIrv, *raputab pead*, inimesed, ärge olge nii kinni mingites lollustes mida te igaltpoolt loete-kuulete : )See, et põlved ei tohi üle varvaste minna, pole kusilt loetud, vaid 3 aastat trennis kaasa tehtud.
detsember 26, 2009 at 1:49 p.l. #245413yamikazi
Memberdetsember 26, 2009 at 2:25 p.l. #245435kuuliks
Memberdetsember 26, 2009 at 2:52 p.l. #245453Anonüümne
GuestTegelt oskab keegi mingit joonist või asja näiteks tuua, kuidas kükke siis kõige ohutum teha on? Ise olen proovind, kuid ei saa kuidagi täiskükki teha, et põlved üle varvaste ei läheks. Kuna treeneri võimalust pole, peab internetist enamust omandama.
Kas näiteks nii? http://www.youtube.com/watch?v=qRnGI3c5Jjs
Kuid siis on ta ju pigem poolkükk…?
detsember 26, 2009 at 3:03 p.l. #245459kuuliks
MemberTegelt oskab keegi mingit joonist või asja näiteks tuua, kuidas kükke siis kõige ohutum teha on? Ise olen proovind, kuid ei saa kuidagi täiskükki teha, et põlved üle varvaste ei läheks. Kuna treeneri võimalust pole, peab internetist enamust omandama.Kas näiteks nii? http://www.youtube.com/watch?v=qRnGI3c5Jjs
Nii on õige jah, kuid sa võid ise ju madalamale kükitada.
Siin ka üks näide BP trennist, kus treener on ees. Nii need kükid käivadki.
Ja kui näed, siis korraks näitab taga üht punase pluusiga naist, kes teebki valesti. Nii ei tohi!
detsember 26, 2009 at 3:04 p.l. #245460smack
MemberTegelt oskab keegi mingit joonist või asja näiteks tuua, kuidas kükke siis kõige ohutum teha on? Ise olen proovind, kuid ei saa kuidagi täiskükki teha, et põlved üle varvaste ei läheks. Kuna treeneri võimalust pole, peab internetist enamust omandama.Kas näiteks nii? http://www.youtube.com/watch?v=qRnGI3c5Jjs
Täiskükk on selline, kus põlved peavad üle varvaste minema, et tasakaalu säilitada! Aga arvesta, kui sul hüppeliigas ei veni piisavalt, siis sa ei saagi/suudagi täiskükki teha.
detsember 26, 2009 at 3:11 p.l. #245463Anonüümne
GuestNii on õige jah, kuid sa võid ise ju madalamale kükitada.Siin ka üks näide BP trennist, kus treener on ees. Nii need kükid käivadki.
Ja kui näed, siis korraks näitab taga üht punase pluusiga naist, kes teebki valesti. Nii ei tohi!
See ei tee isegi poolkükke..see teeb niisama mingit imelikku liigutust.
Sedasi, et põlved üle varvaste ei läheks saan ma teha ainult sel juhul, kui panen jalad tavapärasest rohkem laiali(umbes pool meetrit jalgade vahe). Vastasel juhul läheb selg kumeraks(=kõveraks? No sedapidi nagu kõhule teeks istessetõuse), sest raskuskese läheb tahapoole. Muidu ennem olen teinud kergelt harkseisus (umbes õlgade laiuselt) nagu antud videos tehakse.
detsember 26, 2009 at 3:28 p.l. #245470Winner
MemberTundub et antud juhul on suurim probleem nn näidistreenitava loomulikult halb rüht, ilmselt on tegu suhteliselt spordikauge inimesega. Harjutusi tuleks teha lähteasendist, kus puusad on pigem ees, selg sire, keskkoht fikseeritud ja õlad all/taga. Keha tuleks hoida tugev, tema aga oli pehme ja sellest ka kogu see vänderdamine. Tahaastete puhul hakkas silma ka jala liiga kaugele taha viimine, mis omakorda tingis kehaga hoo andmise, et jälle üles saada. Arvestades, et ta on BP-ga tegelenud aastaid, on selle naise puhul ilmselt tegu ka treenerite tegemata tööga ja seega tuleb üldjoontes spetsialistiga nõustuda ja tunnistada, et BP süsteemis on kohti, mida annaks parandada.
detsember 26, 2009 at 4:34 p.l. #245494yamikazi
põlved enamustel lähevadki üle varvaste, see ei ole vale. vale on kui alla kükkides kohe põlvedest kükitada, see video küll hea pole, alla paralleeli oleks õige
Knees Over Toes. Don’t let your knees travel forward in the bottom Squat position. Knees over the toes, not further.põhiline peaks olema et alumises küki asendis põlved veel enam ette ei rändaks. põlved üle varvaste on normaalne
detsember 26, 2009 at 6:38 p.l. #245517smack
MemberSee ei tee isegi poolkükke..see teeb niisama mingit imelikku liigutust.Sedasi, et põlved üle varvaste ei läheks saan ma teha ainult sel juhul, kui panen jalad tavapärasest rohkem laiali(umbes pool meetrit jalgade vahe). Vastasel juhul läheb selg kumeraks(=kõveraks? No sedapidi nagu kõhule teeks istessetõuse), sest raskuskese läheb tahapoole. Muidu ennem olen teinud kergelt harkseisus (umbes õlgade laiuselt) nagu antud videos tehakse.
Proovi midagi kandade alla panna.
detsember 26, 2009 at 6:47 p.l. #245518Goleteral
MemberProovi midagi kandade alla panna.Halb komme, parem vahetagu kangi asetust ning muutku tehnikat vastavalt sellele..
detsember 26, 2009 at 7:47 p.l. #245528kuuliks
MemberSee ei tee isegi poolkükke..see teeb niisama mingit imelikku liigutust.Sedasi, et põlved üle varvaste ei läheks saan ma teha ainult sel juhul, kui panen jalad tavapärasest rohkem laiali(umbes pool meetrit jalgade vahe). Vastasel juhul läheb selg kumeraks(=kõveraks? No sedapidi nagu kõhule teeks istessetõuse), sest raskuskese läheb tahapoole. Muidu ennem olen teinud kergelt harkseisus (umbes õlgade laiuselt) nagu antud videos tehakse.
Võid ka jalad laiemalt panna varbad veidi väljapoole. Selline asend täitsa olemas. Kui sina nimetad neid poolkükkideks, siis jõusaal on koht, kus maani kükitada.
detsember 27, 2009 at 1:39 e.l. #245564yamikazi
MemberGoleteral’il õige jutt.
kuuliks, asian squat ongi suht maani olemas. a selline asi nagu su bodypump videos inimesed tegid on suhteliselt saast, kükk selle kohta kindlasti ei saa öelda
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.