Vormi pildid
Avaleht » Forums » Arhiiv » Kuus Kanget » Uudised » Vormi pildid
- This topic has 47 replies, 32 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
KennyLumiste.
-
AutorPostitused
-
detsember 17, 2009 at 4:26 p.l. #243377
TõnuE
MemberJah, keelt pean õppima ja ka poseerimist. Eks tuleb minna hea õpetaja juurde mõlemal juhul. Vahest on vasakpoolne pilt nn parema konditsiooniga, kuna parempoolse pildi tegemisele jõudsin otse peale 26 tunnist lennureisi. Aga jah, egas seda muudatust väga näha pole. 2,5 kuud on väga väike aeg, millega vahet tekitada. Eks pingutan edasi ja loodan, et tulemus tuleb parem ja märgatavama vahega. Egas ka Roomat ju ühe päevaga ei ehitatud, nagu ühel fitness.ee foorumlasel on oma signatuuris kirja pandud.Muuseas, vana Tõstamaa vanasõna ütleb sedasi: julge hundi rind on haavleid täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rain, vähemalt ei pea me põdema, meil on terve foorumi täis tarkasid õpetajad, kellest on teada vaid nende välja mõeldud kasutajanimi.
Kui igaüks teeks sellise konto ja annaks ennast võrrelda või jagaks kaasfoorumlastega pilte, siis oleks ju hea vaadata, kelle õpetussõnu kuulata ja kelle mitte. muidu on kõik üks paras delfi
detsember 17, 2009 at 4:28 p.l. #243379Capricorn
MemberEga nüüd paari kuuga jah mingit silmnähtavat lihaste kasvamist kergesti ei näe. Muutus tunduks inimestele vast positiivsem kui hoopis mõned kilod rasva oleks maha võetud ja lihased teravamalt välja tuleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 4:33 p.l. #243383rinaldo
MemberRain, vähemalt ei pea me põdema, meil on terve foorumi täis tarkasid õpetajad, kellest on teada vaid nende välja mõeldud kasutajanimi.Kui igaüks teeks sellise konto ja annaks ennast võrrelda või jagaks kaasfoorumlastega pilte, siis oleks ju hea vaadata, kelle õpetussõnu kuulata ja kelle mitte. muidu on kõik üks paras delfi
Ei tasu nüüd solvuda ka. Minu ja paljude teiste foorumikaaslaste pildid on fitness rate-s üleval. Kriitikat peab oskama taluda!
detsember 17, 2009 at 4:33 p.l. #243384v6sa1991
MemberHahahaaa, no mida mehed
Võttis endalgi suunurga muigama, kui kommentaari lugesin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah ega nii väikese ajaga suuri muudatusi ei tule ja see, et haige võis ka tulemust märgatavalt mitte esile tuua.
Keep it going.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 4:37 p.l. #243387TõnuE
MemberEi tasu nüüd solvuda ka. Minu ja paljude teiste foorumikaaslaste pildid on fitness rate-s üleval. Kriitikat peab oskama taluda!Rinaldo, ära võta isiklikult, Sinu pildid on muidugi üleval. Tubli. Paljud on aga niisama targutajad. Sõnavabadus, mis muud.
Kui me kriitikat ei kannataks, oleks need teemad ammu maas.
Ja meie eesmärk pole olla järgmisel aastal kulturismivõistlustel.
Räägin seda juba sajas kord, aga lugejatel on selektiivne nägemine ja nema näevad ainult üht.
Meie projekt on tervise-edendamise projekt, mitte “6 kuuga kulturistiks”
detsember 17, 2009 at 4:42 p.l. #243390Annika Pärtel
MemberPilt võib loomulikult veidi moonutada, aga Raini kasuks võin öelda, et kui ma teda esimest korda saalis nägin siis oli pilt üks, nüüd trennis vaadates aga hoopis teine, areng on olnud vägagi tubli! Jätka samas vaimus!
detsember 17, 2009 at 4:44 p.l. #243391rinaldo
MemberRinaldo, ära võta isiklikult, Sinu pildid on muidugi üleval. Tubli. Paljud on aga niisama targutajad. Sõnavabadus, mis muud.Kui me kriitikat ei kannataks, oleks need teemad ammu maas.
Ei võta isiklikult, vaid räägin asju oma vaatenurgast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 4:48 p.l. #243392Rain 6 kanget
MemberEi tasu nüüd solvuda ka. Minu ja paljude teiste foorumikaaslaste pildid on fitness rate-s üleval. Kriitikat peab oskama taluda!Hei. Ma ei ole solvunud. Kui ma kriitikat ei taluks, siis ma poleks ka juulis selles projektis osalejaks ennast üles andnud. Enamgi veel, ma poleks neid kahte pilti hakanud üles riputama. Jah, poseerida ma tõesti ei oska (veel), kuid kõik on ju õpitav ning nagu aru saan, oleksid sa seda valmis tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. See Otsuse õpik on mul mitu korda läbi loetud, kuid jah poseerimist peab õppima. Konstruktiivne kriitika on alati asjakohane ja sellest annab teha omad järeldused. Aitäh nii positiivsete kui konstruktiivset kriitikat sisaldavate kommentaaride eest.
Saalis näeme (kui oled Spartalane)
detsember 17, 2009 at 4:57 p.l. #243396Eluminal
Memberhttp://6kanget.muscle-fitness.ee/index.php…1&Itemid=26
Siit lehelt vaatasin et sul on rasva % koguaeg tõusnud ja lihasmassi % vähenenud, soovitan sul toitumise üle vaadata
detsember 17, 2009 at 5:15 p.l. #243398Rain 6 kanget
MemberPilt võib loomulikult veidi moonutada, aga Raini kasuks võin öelda, et kui ma teda esimest korda saalis nägin siis oli pilt üks, nüüd trennis vaadates aga hoopis teine, areng on olnud vägagi tubli! Jätka samas vaimus!Tänud, Annika, positiivse kannustuse eest! Teise fotosessiooni juures polnud ka Sind ju juhendamas, erinevalt esimesest korrast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.detsember 17, 2009 at 8:01 p.l. #243422Annika Pärtel
MemberTänud, Annika, positiivse kannustuse eest! Teise fotosessiooni juures polnud ka Sind ju juhendamas, erinevalt esimesest korrast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Harjutamine teeb meistrit, kulturistidki harjutavad dieedi ajal iga kord kõvasti, alati tuleb harjutada, uusi nippe leiutada, kuidas oma paremaid külgi võimsamalt demonstreerida…nii et lihtsalt harjuta, muu on juba niigi silmaga näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 8:05 p.l. #243424Annika Pärtel
Memberhttp://6kanget.muscle-fitness.ee/index.php…1&Itemid=26Siit lehelt vaatasin et sul on rasva % koguaeg tõusnud ja lihasmassi % vähenenud, soovitan sul toitumise üle vaadata
See oli siis väikseks vihjeks M.Morozovile, kes on Raini treener….. ma ei tea, aga minu silma järgi on pilti ikkagi oluliselt parem kui esimesel pildistamisel, mille juures ise kohal viibisin!
detsember 17, 2009 at 8:18 p.l. #243427Bonsuna
MemberEsmalt edu eesmärkide saavutamisel! JULGE HUNDI RIND… jne, selles on sul õigus. Siin on küllalt lohve kes ei jule ennast peeglistki vaadata, rääkimata piltide ülesse panemisest. Aga las nad olla. Arengut sellel spordialal ei saa hinnata vaid visuaalse pildi järgi, liiatigi veel nii lühikese ajavahe tagant nagu sul need pildid siin on. Peamine on see, et sa tead mida sa teed ja kuidas teed. Küll ka need hääled kord vaikivad kes hetkel veel sinu aadressil “nalja” teha üritavad.
detsember 17, 2009 at 8:24 p.l. #243429timo116
MemberKäsi joonistub paremini, rind ka. Arengut sees küll olnud…Edu mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2009 at 8:58 p.l. #243443Andrek
MemberMina ka kahjuks mingit erilist vahet ei teinud, võib-olla ka sellepärast, et parempoolne pilt on väiksem.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.