Vormi hoidmine
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Vormi hoidmine
- This topic has 11 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
asdfghjkl.
-
AutorPostitused
-
september 19, 2009 at 11:47 e.l. #18252
Anonüümne
GuestKas on võimalik hoida lihaselist ja tugevat jõusaalis loodud vormi , kui teha 1x nädalas baasharjutusi nagu rinnalt surumine kükk jõutõmme biitsepsit jne.
ning toituda korralikult.
september 19, 2009 at 11:53 e.l. #220521Amarillo
Membermis küsimus on ???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei peagi baasharjutusi 3x nädalas tegea, 1-st piisab täielikult vormi parandamiseks ja säilitamiseksseptember 19, 2009 at 11:56 e.l. #220522Anonüümne
Guestmis küsimus on ???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei peagi baasharjutusi 3x nädalas tegea, 1-st piisab täielikult vormi parandamiseks ja säilitamisekskes rääkis midagi kolmest korrast ?
september 19, 2009 at 11:59 e.l. #220524xintoc
Memberenamasti käiakse jõusaalis 3 korda nädalas, kuna treenitakse erinevaid lihasgruppe: selg, jalad ja rind. Koormuse valid vastavalt sellele, kuidas tunned et lihas on taastunud. Enne uut sama lihasgrupi trenni võiks vähemalt üks päev vahet olla.
september 19, 2009 at 12:01 p.l. #220526Anonüümne
Guestenamasti käiakse jõusaalis 3 korda nädalas, kuna treenitakse erinevaid lihasgruppe: selg, jalad ja rind. Koormuse valid vastavalt sellele, kuidas tunned et lihas on taastunud. Enne uut sama lihasgrupi trenni võiks vähemalt üks päev vahet olla.sa ei saanud minu küsimusele pihta vist..
september 19, 2009 at 12:03 p.l. #220528emmimees
MemberVastus on üldiselt JAH, kuigi sama teema ju käis hiljuti läbi siit…
september 19, 2009 at 12:59 p.l. #220538Alexander Andrusenko
ModeratorKüsimus on vist stiilis “tere, ma trenni eriti teha ei viitsi, aga heas vormis tahan olla. Kui vähe ma pean tegema selleks?”.
september 19, 2009 at 1:16 p.l. #220542moosese10k2sku
MemberVb tal ei ole hetkel aega nii palju käiia aga tahask vormi mitte kaotada. Arvn, et ühest korrast ei piisa. 2 peaks kindlasti käima.
september 19, 2009 at 1:26 p.l. #220544emmimees
MemberTegelt kõik on individuaalne …kui ta tõesti saab käia vaid ühe korra ja enamus vastavad, et sellest ei piisa – kas siis pole mõtet üldse üle saali lävepaku jalga tõsta? :S
Käi niipalju kui saad.. küll pärast näed, kui palju hoiab alles vormi..
september 19, 2009 at 1:36 p.l. #220548Amarillo
Memberno sa ei oska küsimustki koostada, ma aitan veits ” Kas 1x nädalas jõusaali on piisav, et säilitada senine vorm, eeldades ,et toitumine on paigas”
oleneb mis vormis oled, kiivikas ei säilitaks kindlasti vormi, aga skelett, kellel veits liha peal , säilitaks küll, nii et suhteline
september 19, 2009 at 9:34 p.l. #220604Acqua
MemberJah, on küll võimalik lihast hoida, et päris ära ei kaoks, aga jõunumbrid väheneksid. Nii et parem tee 1x korralikult terve keha trenni, kui üldse mitte.
september 19, 2009 at 9:58 p.l. #220607asdfghjkl
MemberKas on võimalik hoida lihaselist ja tugevat jõusaalis loodud vormi , kui teha 1x nädalas baasharjutusi nagu rinnalt surumine kükk jõutõmme biitsepsit jne.ning toituda korralikult.
Ma arvan, et 1 kahetunnine trenn nädalas hoiaks mingit vormi küll. Ma ise katsetasin sedalaadi suvel, et tegin kõigil kolmel kuul sisuliselt 5 trenni, juunis jaotusid need kuidagi üle nädalate, juulis kuidagimoodi ka ebaühtlaselt, ja augusti keskel tegin ühel nädalal järjest 5 trenni ja rohkem ei treeninud suvel, lihtsalt kujunes nii, polnud kavatsust nii teha. Et see enamvähem ongi see millest sa räägid, et 1 trenn per nädal. Minuarust nii toimides lihas ruumala väheneb, aga teatud piirini, et mingi väike vorm säilib, ja see nagu ei kao. Et ma arvan ku isa nädalas korra teed, siis saavutad ka lõpuks mingi kesise vormi ja see säilub.
Minul “toitumine korras” on ainult selles mõttes, et liha söön väga palju, ja kui sellest abi oli/on, siis igatahes nagu ütlesin, mingi kesine vorm säilub vähese treenimise korral. Ma soovitaks nädala peale see 1 trenn kindlasti teha, mitte loota vaid “korras toitumise” peale. Et jah, tee 1 trenn ikka ära, ilmselt pikem siis, 2 tunnine, et iga lihas mingi impulsi saaks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.