Skip to main content

Võrkpalluri treeningkava

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Võrkpalluri treeningkava

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Võrkpallur
    Member

Sooviksin soovitusi treeningkava jaoks. Kava võib jaguneda mitmeks päevaks. Võtmesõna oleks just võrkpall, et millele peaks rohkem rõhku pöörama? Ise algaja, tänud

pikkpoiss
    Member

Mine võrkpalli trenni

Indrek K
    Member

Eeldusel, et sul on ka treener võrkpallis, siis küsi tema käest. Plahvatuslik jõud peaks võtmesõna olema. Olen ise ka oma lõbuks võrku mängind 7-8 aastat ja mingi aeg hakkasin ka jõutreeninguga tegelema, millest on nüüdseks mu ainuke spordiala saand, siis võin öelda, et jõutrenn annab ikka kõvasti juurde.

Vägivaldur
    Member

Eeldusel, et sul on ka treener võrkpallis, siis küsi tema käest.

+1

xintoc
    Member

Mine võrkpalli trenni

Normaalne.

martin1333
    Member

jalad( hüppevõime arendamine ) :

kükk

rumeenia jõutõmme või tavaline jõutõmme

kükkist üles hõpped raskus õlgadel

depth jumps ( sügavushüpped )

lunge jumps ( väljaaste hüpped – ei oska paremini tõlkida , pane youtube )

üles hüpped nii kõrgele kui suudad , soovitan siis näiteks rõngasse hüpata või mõnda kõrgemal olevat objekti puudutada

kui jõudu ja jaksu on , siis võid ka kangi rinnale võtu selgeks õppida ja ka selle oma kavasse lisada

see on siis üks päev ,

teine päev soovitan ülakeha teha , võta siit mõni algajate kava tööriistade alt ,

ülejäänud korrad eeldatavalt 2-4 korda võrgu trenn ja ülejäänud päevad puhkus

kuna kõik võrkpallurid keda ma näinud olen on ääääretult kõhnad ( ei tea kas sa kuulud nende hulka ) , siis söö õigesti ja palju

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.