Vöökoha mõõtmine
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
maxcar.
-
AutorPostitused
-
august 2, 2009 at 2:19 p.l. #17835
pkwild618
MemberTervist, Fitnesslased!
Tekkis selline küsimus, millest ma pole siiamaani aru saanud. Kuidas on kõige õigem mõõta vöökohta võrdluseks? Riietel muidugi mõeldakse tavaolekus, aga kui ma vaatan nt. Vikipeedias mainitud Schwarzi vöökohta, milleks on öeldud ~86cm, siis kas see on tõesti tavaolekus, või on kõht sisse tõmmatuna? Kas kõige õigem oleks mõõta võrdluseks tavaolekus, kõht sees või kõht pingul (mitte magu punnis, vaid kõhulihased pingul ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Sest tavaolekus on 86cm küll vähe, mis siis veel lihas pingul olekust rääkida.LISAN: kuigi tal see kõht tundubki pisemat sorti ja ega teda tänapäevaste Colemanide ja muudega ei saa võrrelda.
august 2, 2009 at 2:22 p.l. #210717ingrid81
MemberTervist, Fitnesslased!Tekkis selline küsimus, millest ma pole siiamaani aru saanud. Kuidas on kõige õigem mõõta vöökohta võrdluseks? Riietel muidugi mõeldakse tavaolekus, aga kui ma vaatan nt. Vikipeedias mainitud Schwarzi vöökohta, milleks on öeldud ~86cm, siis kas see on tõesti tavaolekus, või on kõht sisse tõmmatuna? Kas kõige õigem oleks mõõta võrdluseks tavaolekus, kõht sees või kõht pingul (mitte magu punnis, vaid kõhulihased pingul ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Sest tavaolekus on 86cm küll vähe, mis siis veel lihas pingul olekust rääkida.kas mitte vöökoht mööteta 5 cm naba ülevalt ? !
ma ei tea kah ..ise olen möötnud ja 24 cm on kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 2:31 p.l. #210722pkwild618
MemberMõõdetakse kõige kitsamast kohast, aga millises olekus kõht peaks olema meestel mõõtes. Seda tahaksin teada.
august 2, 2009 at 2:41 p.l. #210723Xero
MemberSa ju ei kanna riideid, kui kõht on pidevalt sees või pingul või siiski ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu võid ju igatmoodi seda vöökohta mõõta.august 2, 2009 at 3:23 p.l. #210724Aile
MemberMõõdetakse kõige kitsamast kohast, aga millises olekus kõht peaks olema meestel mõõtes. Seda tahaksin teada.M6nedel on seal nii palju seda kraami, et k6ige kitsamaks kohaks ei saa seda kyll nimetada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See peaks olema n8 nabapealne m66de (umb cm k6rgemalt).
K6ht peaks olema tavaolekus…st kerges toonuses.
august 2, 2009 at 3:53 p.l. #210725pkwild618
MemberKhmm… Pisikesed kõhud siis suurel osal kulturistidel, kellel muud mõõtmed üsna kenad. Mõtlesin siiski luustiku kitsamat kohta. Aga jah u. sent kõrgemal nabast.
To Xero: Mitte kuidas mõõta riiete jaoks, vaid kuidas mõõdetakse kulturistidel.
Aga sain aru, et vist samamoodi siiski.
Tänud vastuste eest!
august 2, 2009 at 7:06 p.l. #210747maxcar
Memberma olen tavaliselt mõõtnud umb naba kohalt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.