Vöö
- This topic has 19 replies, 11 voices, and was last updated 16 years tagasi by
tonn999.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 27, 2010 at 1:51 p.l. #176366
Kristjan-Johannes Konsap
MemberPmst ma olen 16 ja jõusaali teind aasta aega aga jõutõmmet pole veel lisand enda kavasse. Et plaan oleks lisada, lihtsalt olen kuulnud et kuni mingi vanuseni noorena pole soovitav tegema hakkata, võibolla loll jutt aga tänud sellgi poolest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ennast jõutõmbega vigastada võib igas vanuses, kui tehnikat ei jälgi. See, et jõutõmme või kükk või üldse trenn kasvu kinni panevad on linnalegend.
jaanuar 27, 2010 at 2:36 p.l. #252390vmaster
MemberMina olen kasutanud seda universaalset jõusaalivööd, kuid raskued vaikselt suurenevad ja peaks tõstevöö poole vaatama. Ise olen teinud jõusaalivööga jõutõmmet 180kg ja kükki 170kg. Ütleks, et sellise raskuse juures ajab veel asja ära. Ütlen ka, et kui harjutust valesti teha, ei päästa ükski vöö. Arvan, et jõusaalivöö on algatuseks piisav.
jaanuar 27, 2010 at 2:44 p.l. #252391Paul.K.
MemberKui teha jõutõstmist siis juba osta endale laiem tõstevöö.Igati tuleb otstarbekam kokkuvõttes.
Jõutõmbes ja kükis loeb väga palju tehnika,kui tehnika pole selge siis ära raskuseid ka kangile lao kuna pole mõtet end vigastada.
Õpi kõigepealt tühja kangiga kasvõi tehnika selgeks… Tehnika omandamine võtab igal inimsesel erinevalt aega..nt mina õppisin esimese korraga pmst hästi ära.
Alguses pole tõesti vööd vaja,aga küll raskused suurenevad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 27, 2010 at 2:49 p.l. #252393Kristjan-Johannes Konsap
MemberMina olen kasutanud seda universaalset jõusaalivööd, kuid raskued vaikselt suurenevad ja peaks tõstevöö poole vaatama. Ise olen teinud jõusaalivööga jõutõmmet 180kg ja kükki 170kg. Ütleks, et sellise raskuse juures ajab veel asja ära. Ütlen ka, et kui harjutust valesti teha, ei päästa ükski vöö. Arvan, et jõusaalivöö on algatuseks piisav.Just! Suuremate raskuste korral kuluks see laiem tõstevöö ära küll. Mul õnnestus siia Tartu Fittesti ka see lai vöö sebida, sest kuigi enda põhieesmärk on kulturism, lähen üsna tihti kordustega 6 või 4ni välja. Ja sellistel puhkudel on ikka üsna oluline, kas sul on tugev vöö, mis aitab keret stabiliseerida või jääb see see raskus üles tõstmata.
Muidugi peavad kõhulihased ja alaselg jt stabiliseerivad lihased tugevad olema, et suuri raskuseid liigutada, aga jõutõmbes ja kükis on vahe laiema vööga ikka tuntav ja nähtav.
jaanuar 27, 2010 at 6:54 p.l. #252416tonn999
MemberKuskil 190st kgst hakkab see peenike tõstevöö(püksirihm minu kõnekäändes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) jõutõmbes rohkem sitta keerama, kui kasu tootma – soonib sisse… -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.