Vöö
- This topic has 24 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
oktoober 16, 2009 at 1:04 p.l. #227896
rinaldo
MemberArvan ka, et L sobib. Endal on vööümbermõõt veidi üle 80 cm ja kasutan M suurust. See on kuskil keskmistes aukudes.
oktoober 16, 2009 at 1:36 p.l. #227902R.Tamm
MemberParem võta L, kui natuke suur saad isegi mõne augu juurde teha aga kui liiga väike siis ei ole midagi parata…Tegelikutl see aukude juurde tegemine ei pruugi end eriti õigustada. Kasutades vööl olevate aukude sammu, siis olenevalt vööst ja inimesest võib ühe augupaari lisada, kuid järgmisega, rääkimata ülejärgmisest, võib vöö laiend ja pannal harjutuse sooritust silmas pidades ebasobivalt asetseda. Vöö võiks olla ikka õige suurusega. Valida selline, millel on nö varu. Nt kui tegemist on inimesega, kelle kaal (ja rasvaprotsent) märkimisväärselt kõigub (nt massiperiood ja nn dieediperiood), siis arvestada, millises konditsioonis hetkel oled ja vöö valida selline, et kaalumuutuse korral see ikkagi kasutatav oleks.
oktoober 17, 2009 at 9:39 e.l. #228092maxcar
MemberProovisin jõusaalis ühe teise mehe vööd. L suurus oli läks ümber küll aga ,ma millegipärast arvan et XL oleks parem. Kuna L vöös vb 5 cm saan ümbermõõtu lisada ja ongi väike.
oktoober 17, 2009 at 9:57 e.l. #228097rinaldo
MemberProovisin jõusaalis ühe teise mehe vööd. L suurus oli läks ümber küll aga ,ma millegipärast arvan et XL oleks parem. Kuna L vöös vb 5 cm saan ümbermõõtu lisada ja ongi väike.Tahad kaalus veel juurde võtta?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2009 at 10:16 e.l. #228098Annika Pärtel
MemberAukude tegemisega on ka nii, et oskamatu tegija võib hoopios kahju teha- hakkab rebenema vms. Kingseppade juures peaks olema selline spets teenus, uurige!
Vöö proovimisel juhiks tähelepanu õigele pealepanekule- tuleb nii kõvasti kinni tõmmata, et enam rohkem polekski võimalik. Saalides on ikka veel näha neid vendi, kes uhavad omale vöö peale ja pooleteise tunni pärast trenni lõpus võtavad maha. Vöö pole disainelemendiks loodud!
oktoober 17, 2009 at 10:43 e.l. #228102R.Tamm
MemberAukude tegemisega on ka nii, et oskamatu tegija võib hoopios kahju teha- hakkab rebenema vms. Kingseppade juures peaks olema selline spets teenus, uurige!Vöö proovimisel juhiks tähelepanu õigele pealepanekule- tuleb nii kõvasti kinni tõmmata, et enam rohkem polekski võimalik. Saalides on ikka veel näha neid vendi, kes uhavad omale vöö peale ja pooleteise tunni pärast trenni lõpus võtavad maha. Vöö pole disainelemendiks loodud!
Õige see on – ise noaga pole mõtet surkima hakata. Kui seni elu ainus “hardware” on olnud arvuti, siis las keegi teine teeb vajadusel selle augupaari.
Tõepoolest – vöö olgu ikka kinni; vene kroonus nt ei tohtinud sõrmed vöö vahele mahtuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2009 at 10:55 e.l. #228107maxcar
MemberÕige see on – ise noaga pole mõtet surkima hakata. Kui seni elu ainus “hardware” on olnud arvuti, siis las keegi teine teeb vajadusel selle augupaari.Tõepoolest – vöö olgu ikka kinni; vene kroonus nt ei tohtinud sõrmed vöö vahele mahtuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ma vene kroonus pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga L paks ikka sobima ma arvan.oktoober 17, 2009 at 11:06 e.l. #228109Xero
MemberKui sa alustad raske seeriaga, siis pead käituma nagu sõjaväes. Ehk siis paned selle vöö peale ja kõvasti, kui seeria tehtud, võtad maha.
oktoober 17, 2009 at 11:11 e.l. #228110maxcar
MemberKui sa alustad raske seeriaga, siis pead käituma nagu sõjaväes. Ehk siis paned selle vöö peale ja kõvasti, kui seeria tehtud, võtad maha.Ma tean ega ma esimestkorda vööga ei tõmba.
oktoober 17, 2009 at 5:13 p.l. #228183Alexander Andrusenko
ModeratorAukude tegemisega on ka nii, et oskamatu tegija võib hoopios kahju teha- hakkab rebenema vms. Kingseppade juures peaks olema selline spets teenus, uurige!Vöö proovimisel juhiks tähelepanu õigele pealepanekule- tuleb nii kõvasti kinni tõmmata, et enam rohkem polekski võimalik. Saalides on ikka veel näha neid vendi, kes uhavad omale vöö peale ja pooleteise tunni pärast trenni lõpus võtavad maha. Vöö pole disainelemendiks loodud!
Tglt see ei näita midagi, kui kaua sa vööd peal hoiad. Mina panen ka vöö nii peale, et rohkem ei ole võimalik, aga siiski suudan paar tundi seda vabalt peal hoida, kui vaja.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.